Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rengeteg sportágban ez teljesen alap dolog. Már mint, hogy a honfitársak segítenek egymásnak.
Az, hogy Iannone fejében ez meg sem fordult az egy más kérdés.
Hogy rendben van-e? Sajnos mind a három versenyzőt rühellem a jellemük miatt így nem tudom eldönteni.
Ha két magyar lett volna elvárnám, hogy az egyik segítsen a másiknak.
Csak akkor az ha nem vagy spanyol. Én megértem azt is ha segíti. Csak akkor legyen töke és mondja meg azt amit amúgy is tud mindenki.
Mert szerinted ez így rendben van? Mer szerintem ez patkányság.
Te!
Egy spanyol segíti a spanyolt? Hihetetlen!
A kis geci... pedig a bradpitt film után kezdett kicsit rokonszenves lenni, egész eddig
Akkor is a kis markec gyerekben csalódtam legnagyobbat, ő már mindenképp 3. akkor mért gondolja, hogy itt neki osztottak? Hajlamos vagyok azt gondolni, hogy tényleg a spanyolt segíti, és akkor nem Rossi a sportszerűtlen innentől.
Lehet, nekem a Cápás sisak is gyanús volt már.
Akármi is lesz Valenciában, ezt a címet Rossinak adnám. Elfogult vagyok, de lesza...
Lehet, hogy cápa intézte a dolgot, hogy igaza legyen Rossival kapcsolatban.
Valszeg leírja azt ami történt. Marqez szórakozott ami ugyan szabályos volt de nem korrekt. Rossi elfogyott agyban ahogyan nőtt a különbség és kibaszta Marqezt. Nem szabályos. Büntetés a vége és ennyi. Folyt.köv Valencia-ban.
Épp ezért kíváncsi vagyok mit ír, bár sejtem.
p1race.hu
Cápa azért reális szokott lenni általában.
Ki mondta, hogy te mondtad?
Én ilyet nem mondtam.
Meglesz a 10! Ezt a GP Pilot mondja!
Dehogy nem.
hol van ez?
Több variácót is csinálhatott volna, befékez belül elmegy, kiborít és kiszélesíti a pályát, ugyanis volt még neki kb. 20 méter széles bukótér (nem fű, nem sóderágy, hanem aszfalt), de neki le kellett fejelni a Doki térdét.

Ha nagyon szigorú lennék, akkor Rossi leakarta szorítani MM-et, MM pedig fel akarta lökni Rossit, amiből szarul jött ki, mert az első fejelés után Rossi fejbe rúgta.
Korábban pont ezt írtam én is, h kussban kellett volna maradnia, főleg ha sárga zászlónál előzött.
Most is úgy ment át Rossin mint kés a vajon. Vele nem kekeckedett Rossi papa. Talán Rossi az aki Horhe győzelmére gyúr?
Ja és egy Cápa hiányzik még a levesből!
Figyeljetek már!
60-70-nél tegyük fel megrúgta egy öreg reumás bácsi és elesik...
Itt pedig megfogja! Most akkor Rossinak ilyen jó a kondija? Irány a K-1!
http://youtu.be/BnOor-nx8fg