Rengeteg sportágban ez teljesen alap dolog. Már mint, hogy a honfitársak segítenek egymásnak.
Az, hogy Iannone fejében ez meg sem fordult az egy más kérdés.
Hogy rendben van-e? Sajnos mind a három versenyzőt rühellem a jellemük miatt így nem tudom eldönteni.
Ha két magyar lett volna elvárnám, hogy az egyik segítsen a másiknak.
A kis geci... pedig a bradpitt film után kezdett kicsit rokonszenves lenni, egész eddig
Akkor is a kis markec gyerekben csalódtam legnagyobbat, ő már mindenképp 3. akkor mért gondolja, hogy itt neki osztottak? Hajlamos vagyok azt gondolni, hogy tényleg a spanyolt segíti, és akkor nem Rossi a sportszerűtlen innentől.
Valszeg leírja azt ami történt. Marqez szórakozott ami ugyan szabályos volt de nem korrekt. Rossi elfogyott agyban ahogyan nőtt a különbség és kibaszta Marqezt. Nem szabályos. Büntetés a vége és ennyi. Folyt.köv Valencia-ban.
Több variácót is csinálhatott volna, befékez belül elmegy, kiborít és kiszélesíti a pályát, ugyanis volt még neki kb. 20 méter széles bukótér (nem fű, nem sóderágy, hanem aszfalt), de neki le kellett fejelni a Doki térdét.
Ha nagyon szigorú lennék, akkor Rossi leakarta szorítani MM-et, MM pedig fel akarta lökni Rossit, amiből szarul jött ki, mert az első fejelés után Rossi fejbe rúgta.
Figyeljetek már!
60-70-nél tegyük fel megrúgta egy öreg reumás bácsi és elesik...
Itt pedig megfogja! Most akkor Rossinak ilyen jó a kondija? Irány a K-1! http://youtu.be/BnOor-nx8fg
Az, hogy Iannone fejében ez meg sem fordult az egy más kérdés.
Hogy rendben van-e? Sajnos mind a három versenyzőt rühellem a jellemük miatt így nem tudom eldönteni.
Ha két magyar lett volna elvárnám, hogy az egyik segítsen a másiknak.