Nekem Simoncelli a kicsiktől kezdve egyik kedvencem volt.
Kik? Soha nem véltem Rossi örökösnek.
Kawasaki miatt? Ez hülyeség, a Hondás korszak óta bírom. Bár ddt lehet a Kawasaki korszak óta.
Millernél szerintem igencsak megoszlott a vélemény, főleg hogy MM/2 volt az ellenfél.
Stonert nem csíptem soha, Millerrel szimpatizálok.
Annyira nem érdekel, hogy elemezzek itt dolgokat és visszaolvassak.
Sokatok azzal lő mellé, hogy mondjátok, hogy Rossi így meg úgy kilökte Gibernaut, Biaggit és Stonert. Mintha ez rendszeres lett volna, közben ténylegesen csak Gibernaut lökte ki. Azt sem direkt, persze belelehet látni aki akarja. Kontakt mindig volt és lesz is még, nem Rossi találmánya...
Simoncelli egy ba...ott tapló volt a pályán. De Rossi kimondott barátjának nevezte, így a közönség kedvelte a szimpatikus olasz fiút. Mellesleg a közönség Marquezt is kedvelte addig, amíg nem Rossival akadt össze. Egyenesen a Rossi örökösnek vélték. Sofuiglu azért népszerű, mert a Kawasaki versenyzője. Millert pedig igenis lehordták, és bunkó ausztrálnak nevezték, mint Stonert (amúgy bunkóbb).
Igen, mert lényeges ki a másik versenyző. Simoncelli sem lenne lehordva, ha ezt csinálná. Vagy menjünk más kategóriába, tavaly Millert sem szidták, pedig csinált dolgokat. Sofuoglunak is vannak esetei és még sincs lehordva.
1-8 ponttot elfogadom mint álláspontot. De azt is vitatod, hogy ha más versenyző csinálná, akkor őt minden szarnak lehordanák? Mert ha vitatod, akkor nyugodtan lapozz lejjebb a fórumban.
Nem értek egyet veled ebben.
1. Hol? Mert egyszer Iannone megelőzte?
2. Ezzel mi a baj? Trollkodot vagy nem tudom, nem is érdekel, engem nem zavar. Én folyamatosan ezt tolnám.
3. Ő is visszaszívatta! Ha nem ilyen feltűnően csinálja, csak szimplán kilöki ninc sekkora ügy belőle, szerintem.
4. Erre válaszolta imént.
5. Nekem nincs bajom a büntetéssel, azzal van, hogy MM semmit nem kapott. PL. a szabadedzéses bohóckodásáért.
6. Mindegyik megtette volna fordított esetben.
7. Nem tudni, még tudtommal nincs lezárva teljesen.
8. Nem abban a kanyarban esett. Nem hiszem, hogy ezt túl kell kombinálni.
Holnap pedig bármi megtörténhet, emlékszem valaki a felvezetőkörön esett ki, valaki pedig elrajtolta magát.
Clam, ha nem Rossiról lenne szó, akkor mondom mi lenne a szöveg. Az, hogy ideggyenge, nyápic, nyavalygó, szar alak.
Hiszen...
1. Elkezdett a Ducatiktól kikapni. (lassú)
2. Ezért jobb híján bemószerolta az egyik Hondást egy szép napos csütörtökön. (genyó)
3. Hondás berágott, bemutatta milyen amikor tényleg szívatja. (oboa)
4. Erre ő is berágott, kitalicskázta a külsőre. (szabálytalan)
5. Persze megbüntették érte, amit korábban soha nem gondolt volna. (pech)
6. Elment ombudsmanhoz fordulni. (kutya)
7. Nem jött be az sem. (kellemetlen)
8. Ezért nem ment időmérőt, nem is futott jó időt, de még így is elesett, ahol már 2006-ban is, krízishelyzetben. (au)
Akárhogy nézem, ez nem az a híresen nagyágyú Rossi, akit ismerni vélnek. Amikor ellenfelei korábban hasonlóan viselkedtek, akkor azt mondták rájuk, amit legfelül írtam. Lapozz lejjebb, megtalálod.
Főleg nem, ha a gumiszag emlékeztet a korábbi gumis-afférra.
Van is egy ötletem! Most, hogy már Iannone is meg tudja verni Rossit Ducatival, tényleg el kéne azon gondolkodnia, hogy jövőre vissza megy a Ducatihoz! Milyen szép lenne, ha olasz motoron lenne meg a 10!
Kik? Soha nem véltem Rossi örökösnek.
Kawasaki miatt? Ez hülyeség, a Hondás korszak óta bírom. Bár ddt lehet a Kawasaki korszak óta.
Millernél szerintem igencsak megoszlott a vélemény, főleg hogy MM/2 volt az ellenfél.
Stonert nem csíptem soha, Millerrel szimpatizálok.
Annyira nem érdekel, hogy elemezzek itt dolgokat és visszaolvassak.
Sokatok azzal lő mellé, hogy mondjátok, hogy Rossi így meg úgy kilökte Gibernaut, Biaggit és Stonert. Mintha ez rendszeres lett volna, közben ténylegesen csak Gibernaut lökte ki. Azt sem direkt, persze belelehet látni aki akarja. Kontakt mindig volt és lesz is még, nem Rossi találmánya...