Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert viszket a gombás puncija
Nagyfaterom azt mondta, hogy 60 kiló alatti férfi az nő! Ennyi. MM hány kiló? Nem értem miért esik ennyit az idén? ? ?
Szerintem csak lábat akart csókolni az öregnek.
Rossi a legnagyobb király.
Itt az ideje megtanulni a kis fostosoknak, hogy ne szóljanak bele a VB harcba kívülállóként.
Lorenzó meg nó komment, már ma bajnok akart lenni
Remélem jó nagy pofáraesés lesz a vége neki
....vagy ahogy a feka srác lett világbajnok az F1 ben....komoly összeget kell felkínálni akárkinek az indulók közül hogy üsse ki a nyalókást .....

stb..stb...stb.... a lehetőségek tárháza végtelen....Még az is lehet hogy Lorenzó mestert utasítani fogja a yamaha hogy dobja el a vasat mert Rossi tízszer több lóvét jelent a motogp-nek és környezetének mint bárki más....
Pénz...Pénz és még több pénz :)
Az F1 történelmében is vannak sztorik... Viszont én ezt átvállalom Rossitól, úgysem bírom JLo-t és GP Pilot ott lesz szabadkártyával!
Egyértelműen MM fejelte le először a Dokoit:http://gp-live.hu/livefeed/mar...
Ennyi!
Rossi könnyedén világbajnok lehet idén !

Hogyan ? Egyszerű ! Ahogy Sumi verte meg Damon Hilt anno ... Kiüti Lorenzót is...Ennyi :)Most nem a motorozásra hanem a színészi képességeire kell koncentrálni....bevárni a Lorenzót és " sportbaleset " következtében mindketten buknak :) Rossi ismét világbajnok :) Ámen....
Minden kameraképen az látszik, hogy a következő kanyarban vannak, és a háttérbe messze mögöttük van sárga zászló. (lehet csak egy Rossista versenybíró áll a dolgok hátterében )
Ja! Nincs bajom Haydan-nel sem, de na. Ezt kicsit túlzásnak éreztem.
Egy kis exclusive belsős infó
Amit még a kamerák nem mutattak !
A Maki indított támadást a Rossi ellen és sunyiban lábat emelt rá. Nem is akármilyet az egyik lábával a fejére mért egy előre megfontolt es nagyereju ütést, a másikkal pedig a lapockáját támadta
Rossi ezektől megtantorodott és eluralkodott rajta a félelem, mely mint a Star Wars-bol is megtanultuk...haragot szül
Természetesen egy szemfüles fotós megörökítette az agresszív támadást és elküldte az esetről készült 18+! képsorozatot a DORNA-nak, kik mégjelenleg is tanácskoznak ...
Kiszivárgott egy fotó is a rúgások pillanatárol :
De neki még nincsen egy se szerintem. Rossi azért került rajtrács végére mert volt neki 1. És 4 pont az a rajtrács vége.
erre is várjuk majd a választ

majd kap ő is 3 büntit
Az nem lehet, hogy az előzés pillanatában még nem volt zászló?
de fordítva is igaz 3 győzelemmel a hát mögött világbajnok pedrózsi 50 után sem
Tudunk róla.
Ja csak neki van 50 győzelme Haydennek meg....3-om?
Sajnálom, hogy nincs VB címe a nagyoknál, még lehet, de kevés esélyt látok rá. Legfeljebb majd bekerül a legendák közé, mint Hayden.
Imádom azt a pici embert! És úgy sajnálom, hogy annyi Vb címet elbukott. De itt van és küzd!
Te imádod és Hobbitkádnak becézed Pedrosát?
még érdekes lesz mert a honda fellebbez a döntés miatt. ha a sárga zászló miatt a yamaha is akkor lesz megkeverve a kaki.
MM -nek érdeke letörni rossi nimbuszát tehát a pályán versenyben kell ezt megtenni érdemben hogy bizonyíthasson.
Egyébként szerintem se kellett volna Marqueznek beleszólni ebbe a csatába, én nagyon tiszteletem a tudását, de rohadtul nem szimpatikus ember számomra.

Rossinak meg lehetett volna több esze, ekkora múlttal a háta mögött.

Lorenzo meg jobb ha befogja a száját és nem nyilatkozik ebben a témában, főleg hogyha tényleg sárga zászlónál előzött, mert vki feljelenti a versenybíróságon.

Persze ha meg nem ilyen önfejű, egoista zsenikről lenne szó, akkor meg nem is lennének az éltáblázat első 3 helyén. Pedrosából pl. pont ez hiányzik.