Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért gondolod, hogy szándékosan vezette ki? ? ?
(költői kérdés volt)
de miért gondoljátok hogy szándékosan tartotta fel?
mert ezen a versenyen egyedül ők voltak egy "súlycsoportban"? sehol máshol nem alakult ki harc, aki gyorsabb volt az elhúzott.
egyikük sem volt sokkal gyorsabb, honda a pálya egyik részén, yamaha a másikon, ezért jó kis csata alakult ki, örültem is hogy megint egy jó verseny...
vagy akkor előző versenyen is az első 4 akadályozta (szándékosan) egymást, mert több előzést mutattak be mint F1-ben egész évben?
Úúúúúgyvan! !
Rohadjon meg Marquez,feltartotta Rossit,teljesen igaza van Rossinak abban ,hogy MM összejátszik Lorenzóval...sajnos túl későn esett el az a kis sz@rházi és így rossi nagyon sok időt veszített,kb. úgy néz ki a dolog,hogy ha már ő nem lehet világbajnok akkor VR-nék is keresztbe rak,elég feszült volt a hangulat valóban a pódiumon Lorenzó még a közös fotózás előtt elvonult...valószínűleg nem szimpatízál egymással a két yamahás..mondjuk Rossi helyében én is fújnék a csapattársamra,ha ilyen féreg módon össze játszanának ellenem.
Pont Te voltál aki elsőre köcsögözött.
Olvass vissza és értelmezzed újra ki mit írt.
Ne utálkozzál ennyire. Mindenki megmondta, hogy nem volt szép amit csinált Rossi. De ne fájjon ez annyira, hogy elvakult legyél. Mind a ketten jól fognak élni akár szeretjük őket akár nem.
Ok,köszönöm.
Én két ajándék RSV4-gyet adnék büntetésképp!
tény hogy nem csíptem rossit, de a Hitting The Apex után, esküszöm még színpatikus is volt!
eddig...
és Tibinél a pont...(ezt "még neki sem" lehet)
Mindenki érti Tibi! A lényeg mára összefoglalva a következő: A kisgyerek bosszúból feltartotta Rossit mert azt nyilatkozta amit. Rossi ezért kivezette és bukás lett a vége! Korrekt akárki is itt? Nem! Büntetés járna érte? Valószínűleg igen! Olyan büntit adnék érte ami nem szól bele a VB-be.
(én nem személyeskedtem)
nem is tudta volna tartani a tempót. nem is tudta!
eleinte még a rossi fanok is írták, hogy ez csúnya volt, nem kellett volna, aztán meg szépen meggyőzték egymást hogy Marquez feltartotta , majd hogy ez az, így kell "megtanítani" jól tette....
de hagyjuk is, ilyenek a fanatikusok....
Holnap már sok helyen fent lesz. Majd adok linket.
Ha megfigyelitek elsőnek MM megy neki a lábának és utána jön az a bizonyos mozdulat. Szóval nincs miről beszélni.
Lorenzo hogy elsétált a dobogóról.
Nem értitek a lényeget. Még ha Marquez szándékosan akadályozta akkor sem lökheti fel. Vagy ha megteszi meg kell büntetni. Miért?
Mert innentől vágóhíd vazze! Mindenki fellöki az előtte lévőt mert az szándékosan akadályozta!
Valenciában mi fog történni? Ki fog szélesen fordulni?
A hülye töketlen versenyigazgatóság bajt hoz még rájuk.
Nem lehet valahonnan letölteni a versenyt?
Igen hosszan tudnám csak leírni a véleményem és annyit nem ér. De szerintem inkább Te vagy elvakult Rossi útáló.
gixxergabi

ugyan már! te egy repülővel se érnéd utol őket ha 6 mp et adnának mert egy faszkalap törpe akadályozott, ez annyira kemény tempó hogy az elejével együtt kel maradni ha valami (marquez) valaki kibillent a tempóbol, utána nagyon nehéz visszarázódni és megtalálni önmagad, 6 mp -et ledolgozni meg aztán még inkább.... érdekes amíg marquez nem akadályozta rossit együtt mentek mind a 4 en...
az elvakult rossi fanok
év elején hátsó kerekével csapta ki Marquez első kerekét, Hollandiában (talán) mivel tudta hogy utolsó kanyarban próbálkozni fog, (össze se értek) átmegy egyenesen, neki azt is lehet nem szólnak érte, most meg ez (hirtelen ennyi jutott eszembe....)
szóval ha szerintetek ezt így kell, mert így kell "megtanítani", akkor remélem utolsó futamon Marquez is kilöki a picsába (ahogy fogalmaztatok) rossit...
és még csak azt sem mondhatná hogy 1:1, mert nem...
Dornának kellene a sarkára állni, és ahogy Tibi írta, megvannak ennek a büntetési tételei!
de attól tartok ebből se lesz semmi
(talán ettől undorodott meg Stoner)
Azt nyilatkozta Rossi, hogy azért fordult szélesen, h akadályozza kicsit, azért is nézett vissza, de mm meg ráborított. Így járt. Őt a múltkor nem büntették meg, mikor felöklelte, és elküldte crossozni Rossit. Most szerintem nem így lesz.
Beindult az élet itt! Nekem sem volt bajom MM-mel, a mai érdekes volt. Hajrá Rossi! Ezt tőlem tanulta amúgy!
Ennyi.
Lehet, hogy így van! De lehet finoman és durván akadályozni valakit. A mai szerintem durva volt Marqez részéről. Ezt azért sajnálom mert nekem szimpatikus kiscsávó volt eddig. Mától meg egy makacs bosszúálló takony gyerek lett a szememben. Na persze ettől még meg fog élni.
tessék most meg is mondta próbált szélesebben fordulni , de marqeuz túl közel ment és hát ez lett belőle :D
Egyértelműen rosszul gondolta hiszen amint Maki valóban elkezdte akadályozni egyből 1mp kaptak körönként.