1. Rossi most kapta meg azt amivel megvádolta Marquezt. Jé egyből nem vonatoztak 4-en 25 körön keresztül, hanem kapott 5 kör alatt 6mp-et az élbolytól. Szóval Rossi szépen kiharcolta magának azt hogy Maki szándékosan akadályozza.
2. Én is kilöktem volna.
3. Szándékos baleset okozása black flag, de min30 sec bünti.
Amennyire egyértelmű volt Rossi műve annyira egyértelmű Marqezé is. Szerintem pátkán dolog így beleszólni egy VB dolgába. Persze Rossi sem volt kutya. Én itt a tv előtt már pár perce mondtam " lökjed ki a picsába". Én ezért nem ítélem el Rossit.
Igaz,hogy hülyeség volt tőle,de a kis majom direkt olyan helyeken szúrt be hogy hibára kényszerítse és lemaradjanak. Semmi gond ha gyorsabb akkor húzzon bele és érjék utol a többit.
Szerintem is szándékos volt. Kicsit meg akarta nevelni a szemtelen takony gyereket aki egyértelműen szopatta őt. Ilyenkor a korrekt az lett volna ha hagyja elmenni és nem próbál meg beleszólni abba amibe a pontok állása szerint már semmi dolga. Mint ahogyan Jorge-t sem szívatta. Persze lehet mondani azt, hogy ez verseny meg stb. Én Marqez drukker lettem volna Vale visszavonulásakor, de ez most elment.
most a helikopter kameraszögéből látszott csak igazán tisztán hogy elég parasztul kikísérte rossi marquezt :D , ez csúnya volt az biztos :D , akár mennyire is akar az ember győzni ezt nem illik!
a bajnokság megnyerése a cél és nyilvánvaló hogy marqez nem tud gyorsabban menni mint vale ezen a pályán így foggal körömmel akadályozta nem csoda ha betelik a pohár, bár szerintem rossi inkább védekezett mert marquez eleve kiütésre játszott az előzményekből látszik is.
a köcsög rossi!
ez full szándékos volt! nem is a kanyart nézte hanem folyamatosan Marquezt, simán bekanyarodhatott volna, de az volt a célja hogy kitegye a pályáról...
ez van nála ha nem tud tisztán nyerni, lásd Gibernauval...
per pillanat ahogy nézem valami van abban amit rossi mondot , miszerint marquez minden áron meg akarja akadályozni hogy világbajnok legyen vale.... igazolódni látszik
2015......Valentino still winning ..Casey Stoner is still fishing :)
Szegény Stonert sajnálom mert egyben biztosan hasonlítok rá.....Utálok pózolni fényképezőknek......Ő egy motorversenyző és nem egy " szelfi " buzeráns amit manapság minden szponzor elvár a versenyzőitől :(
2. Én is kilöktem volna.
3. Szándékos baleset okozása black flag, de min30 sec bünti.
Lesz ebből még baj.
de a Dorna hozzá sem mer nyúlni, mert ő a "pénzeszsák"...
ez full szándékos volt! nem is a kanyart nézte hanem folyamatosan Marquezt, simán bekanyarodhatott volna, de az volt a célja hogy kitegye a pályáról...
ez van nála ha nem tud tisztán nyerni, lásd Gibernauval...
Nyilván azért,mert `szelfiarc"!
Vége felirat:
2015......Valentino still winning ..Casey Stoner is still fishing :)
Szegény Stonert sajnálom mert egyben biztosan hasonlítok rá.....Utálok pózolni fényképezőknek......Ő egy motorversenyző és nem egy " szelfi " buzeráns amit manapság minden szponzor elvár a versenyzőitől :(
Ui
FUCK FACEBOOK !