Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cápa papa tényleg tárgyilagos es elfogulatlan volt:
" Rossi egy büdös patkány volt, mint mindig. "
Ott voltam. Vitte a komplett Hondás brigádot. De egyébként akkor még ő volt a legjobb abban a mezőnyben. Persze azért a mislen csinált neki minden versenyre saját gumit de fátylat rá.
Azt kell mondjam, többet vártam tőled.
Azért ott volt egy váltás a nagy és nyerő H betűről a lutri Y betűre...
bár lehet ekkor még gyerek voltál, nem számolok most utána
Tudtam én, hogy Josh Brookes jó arc!
Meg az Kawa, kár tuningolni...
Csak GP Pilot srácok, csak GP pilot! Egy rúgással rásegítek és megvan a 340!
Jaja. Az valami turbós kompresszoros 600-as lehet.
600zal az elég szar idő... Tekintve, hogy a Tibi a nem mondom meg hány lóerős, meeee titok Kawaval a 300 közelébe sem jut a celvegeben
Hatszázzal megyek annyit!
Majd meglátod!
Nekem pont az tetszett meg! Kurva jók voltak!
Más is nekiment másoknak még Rossi előtt és most is van ilyen nem csak a GP-ben.
Szerintem te egy látens rajongója vagy!
Lehet Tibi. Lehet!
Attól függ milyen motorral. Ha a mostanival mennék 1:48-at akkor a GP motorral menne 1:43 is.
Az napi 1.1 gyorsulással nem egész 2 hét.
Mi abba a vasziszdasz
Inkább tanuljon meg az egyenesekben célzottan nyilazni ahogy az egy jo magyar fiútól elvárható
A kutyafittyet a tv előtt
Én már nagyon régen utálom és onnan indult amiért "mindenki" szerette. A futam utáni majomkodásai. Engem marhára irritált az összes kiselőadása. A hét törpe meg a többi.
Ő is állandóan nekiment másoknak és soha nem büntették meg.
De az utolsó csepp a Ducatis akciója volt. Amikor kijelentették, hogy 40mp alatt beállítják a motort amivel Stoner "csak" 3 futamot tudott nyerni. Aztán 1,5mp hátrány, 0 futamgyőzelem 2 év alatt.
Egyből visszasomfordált a Yamahához.
De még van sok ilyen kis stiklije amire már senki nem emlékszik rajtam kívül.
Attól még, hogy utálom őket lehet jó a verseny! Csak nem szurkolok senkinek. Szép előzéseket akarok látni.
Aragorn hiperjó futam volt. Ausztrália is amíg Rossi elő nem jött a elméletével.
Azért is! Movistar Hondával nyert a 125-ben és a 250-ben is.
Nekem az a furcsa, hogy lehet Rossit utálni. Oké, aki csak a mai jelenetet látja, annál kialakulhat ellenszenv, de amúgy miért? Azért mert sok szurkolója van, aki elfogult? Erről nem ő tehet szerintem.
Senna-t is sokan istenesítik pedig ő neki is voltak eszközei. Igaz az totál más történet, de ő sem volt egy angyal.
Nem követtem a pályafutását. akkor azért nyert mert jó volt a motor?
Mutassad meg nekik.
Is-is. Ő is az a fajta aki elmegy, nyer és nincs csata (tudom idén Rossival és anno Stonerral volt, de ennyi) 250-ben is így nyerte a címeket.
Nem mindegy, hogy nem szimpi vagy utálom.