Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én innen szedtem le. Vlc-vel jó a felirat
Ha már linkeltél akkor linkelhetted volna a magyar feliratost is.
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy honnan lehet megszerezni a Faster és The Fastest c. filmet a legjobbakról?

Előre is köszi!
ui.: a Hitting the Apex tényleg nagyon jó!
köszönöm
a gp futamra még elpocsékolnék egy kis időt hogy újra láthassam a 4-ek futamát. egy feltöltést megköszönnék.
Mindenki nézze meg a Hitting The Apex-et!

Fent van, magyar feliratot is lehet találni, linkelni nem fogok, tessék google-t használni (vonlinemovies)

Eszméletlen jó lett, nemhiába más országokban moziban vetítik.
Pedrosa, Lorenzó sérülései, küzdelmei, "drámái" nem akarok senkit kiemelni, de...
Mikor Simoncellit bírálták az agresszív vezetése miatt, és ő csak poénkodott, az újságírók csak nevettek, majd Lorenzó szót kért, és amit mondott tudva hogy később mi történt, na az "beleborzongós" volt.
És nem az az egy van benne.
Olyan felvételek amiket nem láttunk, vagy nem tudunk, mert csak a közvetítést nézzük, kötelezővé tenném az itteni Pedrjózsi-zó és J-ló-zó emberkéknek

aki még a "kedvcsinálót" nem látta:
https://youtu.be/4cDT4SRDws4
Yamaha fog! 2017-ben pedig a Suzuki!
Lehet a Ducati nyer de azért én bízom a versenyzőpárosunkban.
A miénk a legerősebb szerintem.
Jövőre nem fogtok!
Ott már nyertünk. Azért Rea még pontrekordot dönthet.

Ma még lesz WSBK is
Bár mindegyiknek ilyen lenne az idővonala!
Végre egy igazán izgalmas futam
Rossi Qualifying
Azé odabaszott
Jlo-tól 0.081-re, szoros lesz a verseny.
Végre izgalmas időmérő volt, nem is volt őszinte a mosolya a kis Jlo-nak.

Holnap nagy csatát várok.
Isten fizesse meg
Sziasztok vki egy online stream-et dobjon nekem amit külföldön is tudok nézni köszönöm
Az F-1 is jó lenne,csak a kommunikációt kellene kivenni a kocsikból tokkal-vonóval!
Gyakorlatilag távirányítással mennek: csavard el jobb2 gombot 3 állásba,vedd el a gázt,mert elfogy a benzined,lassíts jön a győztesnek szánt csapattársad,stb!
De szerencsére van Youtube.
Az F1-t még nézem, ezt 2001 óta követem rendszeresen. Ez a turbós korszak nem igazán tetszik. Elrontják a hülye szabályokkal az egészet, ratyi az egész. A WRC-vel nagyon nem vagyok most képben. Az igazi aranykort pedig nem láttam sajnos.
F1 WRC már nálam is kiesett. Gyorsak nagyon, de nekem már túl gépi. Az édes 80-as években még nem volt vezetést segítő elektronika és nem alkalmaztak széles látószögű objektívet a közvetítésnél. Eredmény: Testközelből átélhetted ember és gép küzdelmét, a valós sebességgel. Küzdelem meg volt bőven, mivel a teljesítménnyel nem fukarkodtak. Elég ha a 180 lóerős GP motorokra, a 450 lovas B-s autókra és a nem kevesebb mint 1000 lóerős 7 sebességes F1 autókra gondolunk, amivel Nigel Mansell két pipázás között olyat ment, hogy leszakadt az arc. Mert hogy figurák is voltak, olyanok akikhez képest Rossi is csak egy misi mókus. Akkor még nem úgy volt, hogy "takarékoskodnom kellett az abroncsokkal, de összességében jó munkát végeztünk, fontos pontokat szereztünk." Ilyen trágya dolgokat csak manapság szoktak a versenyzők kiejteni a szájukon.
Ha nyerek a lottón veszek neked egy olyan sisakot! Annyi a baj, hogy nem lottózom.