rossi nem rúgta meg a felvételek szerint MM-et, de szépen kiterelte a pálya szélére, majd bezárta a kaput hogy rá tudjon dőlni az ívre. ha az verseny szitu akkor vissza sem nézett volna, de megtette - a belső kamera szerint- azaz tervezett manőver volt, bukta rossi részéről
ez van izgalmas 2 hetünk lesz az tuti ............
Rossi pár órával a verseny után a Gazzettának nyilatkozott. "Marquez bebizonyította, amit a sajtótájékoztatón mondtam. Reméltem, hogy nem fogja, de mégis. Sikerült neki, elveszítettem a világbajnokságot. Nem akartam, hogy elessen, nem ez volt a szándékom, csak az íven kívülre akartam kényszeríteni, mert folyamatosan bukásveszélyben voltam miatta. Azt akartam, hogy szélesen vegyük a kanyart, és meg tudjak lógni tőle. Összeértünk, de nem igaz, hogy megrúgtam, ő koccant nekem, ekkor elvesztettem az egyensúlyom a lábtartón. Csak le akartam lassítani, nem törlesztés volt. Csúnya befejezés ez mindenkinek. Szép lett volna Jorgéval lejátszani, de Marc úgy döntött, neki kell döntenie. Ilyen negatív dolgot ritkán látni a sporttörténelemben". ki mit mond ..
Úgy vélem megérdemelte a Maki Pedrosa meg hirtelen futamokat nyer tök érdekes, eddig alvás módban volt lehet. ha meg elúszik a 10. vb baszni rá buzik a spanyolok
amint lehet/elérhető töltse már fel az illetékes elvtárs mind a három futamot majd mi eldöntjük ami a verseny bíróság ott szarozott.
adunk mi még az utolsónak is büntit mert nem akadályozta MM-et
Azért Marquez simán elkerülhette volna a balesetet, mert lehet látni a videón, h rárakja a kanyar ívére, majd mikor észreveszi, h rossi próbálja kiszorítani, akkor fékez és felállítja a motort, a következő másodpercben meg megint ledönti és nekimegy Rossinak. Szóval, ha fékezz egy nagyobbat és úgy borít le, akkor még talán belső íven el is mehetett volna, a Doki meg szopott volna a külső íven.
Marquez paraszt volt, Rossi meg hülyeséget csinált. Mikor Lorenzo elment MM mellett, akkor MM ment tovább a saját tempójában, mikor Rossi ment el mellette simán lehet látni, h tempót váltott. Szóval a szándékosság szerintem nem kérdés.
Szomorú, h erről szólt ez a mai meccs és nem arról, ami az előző, h ki a gyorsabb. Ebből is lehetett volna simán egy olyan futam, mert addig míg nem ment a kakaskodás hasonlóan alakult a verseny.
Egyetértek. Szerintem Marquez nem tartotta fel Rossit Ausztráliában, viszont a nyilatkozat után, meg akarta mutatni, milyen az ha tényleg feltartja... Ezek után szerintem mindketten hibásak, viszont Rossinak akkor sincs joga kilökni senkit. Marquez hozzá se ért, az összes előzése szabályos volt.
Rossi azt hiszi minden körülötte forog és 10. vb címe körül...
Értem. Tehát Rossi egyetlen érvét passzolod és ez szerinted rendben van.
Erről ennyit.
Egyébként Rossinak nem lényegtelen a 10-ik cím ezért vádaskodik, meg csinál hülyeségeket.
Makit belerángatta egy ilyen faszságba és most issza a levét.
Mert ha Maki nem tartotta fel Ausztráliában (az eredmény nem támasztja alá) akkor most sem tette volna.
Kivéve ha Rossi beleköt. Akkor lehet,hogy megmutatja neki milyen az igazi feltartás.
És akkor Ő mér kilökhet bárkit verseny közben? Azért mert ő 9x vb, meg mert sok szurkolója van? Kicsit szemellenzősek a Rossi fanok. Ellenkező esetben gondolom nem ez lenne a véleményed...
Lényegtelen,hogy lesz-e tizedik világbajnoki címe,mert rossi már így is egy élő motoros legenda,és a moto gp legnagyobb egyénisége,elég csak pl. a mai versenyen meghallgatni a szurkolókat (amikor a pódiumra kimegy),hogy még így harmadikként is neki ujjonganak a legtöbben ez nem véletlen.
Marquez pedig,egyértelműen feltartotta...talán így akar elégtételt venni azokért az idei esésekért amit a rossival való küzdelem során elszenvedett.
Az pedig,hogy a múltkor első lett a majomember azt passzolom
ülj fel a saját motorodra döntsd be kis mértékben jobbra.azaz a sújpontod is jobbra kerüljön majd bal lábbal balra próbálj rúgni, ha erőt akarsz kifejteni akkor a motor is kibillen az ehyensúlyából ha csak védekezni akarsz meg sem mozdul a motor.
Ha nagyon akarják be tudják bizonyítani vagy cáfolni, a telemetria nem hazudik, látszik ha elveszi amikor Rossi előtt van. De nem lesz ilyen, a spanyolok mindig is kedvezőbb elbírálásban részesülnek, a zárófutam sem véletlenül van Valenciában.
Mi oka? LOL! Ember talán az, hogy 10x-es VB akar lenni és érzi, hogy nem megy önerőből?
Tehát Rossinak hiszünk mert ő feddetetlen, Makinak meg nem mert ő megnyerte az Ausztrál futamot LORENZO ELŐTT! akit az utolsó körben előzött meg nyilván azért, hogy segítsen LORENZÓNAK!
Mi van?
ez van izgalmas 2 hetünk lesz az tuti ............