Nem nem kell, nem tudod.
Yamaha nyeri a VB-t, Yamahás lesz a második, de a Honda a legjobb motor, bár Marquez elbaszta és nem lehet vele fordulni. Értem én. Gyorsulási versenyre jó lesz.
Egyébként elmondom mi a különbség a szemellenzősség és az objektivitás között.
Én fenntartom a lehetőségét annak, hogy Maki ennyit tudott mint ahogy annak is, hogy Rossi nem szándékosan lökte ki.
A szemellenzős csak ezt hajtogatja: Maki direkt feltartotta Rossit, aki véletlenül kiterelte a pályáról, és Maki nekiment.
Érzitek a különbséget?
Nem kell ezt alá támasztani,Marquez elbacta a Hondát az új vázzal,amivel rosszabb lett ennyi...valamint mindig is jobb volt a Honda pl. az egyenesekben amit a yamahások max kanyarban tudnak kompenzálni,de sajnos az sokszor nem elég,a Honda egy teljesen más dimenzió és ezt mindenki tudja aki nem olyan elvakult mint mondjuk te :D
Ja és ezt úgy mondom ,hogy nekem is R6-om volt anno :D
Még csak nem is vagyok Rossista, de fordítsuk meg...
Meddig bírnád, ha a koreidet `59rol folyamatosan `05be rontanam, mert én is es a motorom is képes lenne rá l, hogy körről körre betartsak itt-ott...persze tudnám az 57-58at is, de eszem ágában nem lenne húzni, hanem csakis lassitanalak...
Lemaradni, elengedni, kiállni a boxba, etc persze nem ér, hisz versenyben vagy a bajnokságban /én meg tet nélkül tolom szabadkartyaskent /
"a másik a Honda jobb motor mint a Yamaha"
Támaszd alá légy szíves. Mondjuk a pontverseny állásával. Yamaha 1-2. Honda fasorban se volt az év nagy részében.
Azt hittem, hogy szándékos volt a rúgás, de nem. MM ért hozzá elsőnek a lábához, ez ösztönös volt.
Volt ami volt, nem büntetnék. Tavaly Miller kapott büntetést? Emlékeim szerint ott is voltak események a Moto3-as futamon.
Figyelj,egyértelműen látszik,hogy Marquez olyan előzésekbe ment bele amibe máskor nem,főleg nem ennyire a verseny elején..a másik a Honda jobb motor mint a Yamaha,ha VR visszamenne a Hondához,akkor a többieknek nem sok esélye lenne vele szemben.
Nézd meg mennyire feküdt a pálya a Hondának,Marquez hondája kb. ugyanúgy megy mint Pedrosáé ,MM pontosan tudta,hogy ha megy az adok kapok akkor ő is sok időt veszít,de ezt ugye ő pont lesz@rta,mert nem az volt a cél ,hogy nyerjen,hanem hogy VR-t feltartsa.
Rossi fan vagyok,de nagyon jó versenyzőnek tartom Lorenzót és Marquezt is viszont ez nem igazán volt fair rossival szemben,nyilván Rossi is megelégelte a kis majomembert és meg akarta neki mutatni, hogy hol a helye!És valóban nem volt még ilyen unszimpatikus soha MM.
Tibi! Ne essél már át azon a ponton ami nem méltó hozzád. És ha azt nyilatkozta amit? ? ? ? Akkor mi van? ? ? Ha nincs alapja akkor nem játszom a sértődött faszt és a verseny végén oda megyek az öreghez és azt mondom neki, hogy látod te fasz mekkora hülyeséget beszéltél? ? ? Most meg pont bejött az amit Rossi mondott. És mint azt mondtam én Marqez drukker lettem volna Rossi nyugdíja után. Így ebben az esetben nem lehetek Rossista.
Nem volt szép, nem volt szép...
Larifari!
Teljes mértékben egyetértek Rossi-val
Még rendes is volt, mert én lehet, hogy a legtemposabb kanyarban basztam volna ki az első kerekét és bónuszként még meg is rugdosom a boxban
Ennyire ultracigany magatartást huzamosabb ideig senki nem bír cérnával és kész...
Tegye fel a kezét, aki nem akart már embert felkenni utcán/pályán a palánkra... Ráadásul "nekünk" elég tet nélküli a dolog.
Na meg mert úgy küzdött mintha köztük dőlne el a VB sorsa az utolsó futamon. És mert úgy küzdött ahogyan nem szokás ha pártatlan akar lenni az ember. Ez szerintem elment volna pár futammal ezelőtt. Akkor azt mondom, hogy egy jóm csata volt. És nem lett volna rossz a szám íze.
Megkérem a Rossistákat valamire.
Komolyan gondoljanak bele abba, hogy Rossi csütörtöki nyilatkozata nélkül mit láttunk volna?
Gyönyörű csatát aminek az a vége, hogy Rossi felrúgja az ellenfelét.
Yamaha nyeri a VB-t, Yamahás lesz a második, de a Honda a legjobb motor, bár Marquez elbaszta és nem lehet vele fordulni. Értem én. Gyorsulási versenyre jó lesz.
Én fenntartom a lehetőségét annak, hogy Maki ennyit tudott mint ahogy annak is, hogy Rossi nem szándékosan lökte ki.
A szemellenzős csak ezt hajtogatja: Maki direkt feltartotta Rossit, aki véletlenül kiterelte a pályáról, és Maki nekiment.
Érzitek a különbséget?
Ja és ezt úgy mondom ,hogy nekem is R6-om volt anno :D
Meddig bírnád, ha a koreidet `59rol folyamatosan `05be rontanam, mert én is es a motorom is képes lenne rá l, hogy körről körre betartsak itt-ott...persze tudnám az 57-58at is, de eszem ágában nem lenne húzni, hanem csakis lassitanalak...
Lemaradni, elengedni, kiállni a boxba, etc persze nem ér, hisz versenyben vagy a bajnokságban /én meg tet nélkül tolom szabadkartyaskent /
Támaszd alá légy szíves. Mondjuk a pontverseny állásával. Yamaha 1-2. Honda fasorban se volt az év nagy részében.
Volt ami volt, nem büntetnék. Tavaly Miller kapott büntetést? Emlékeim szerint ott is voltak események a Moto3-as futamon.
Ez meg sem történhetett mi?
Nézd meg mennyire feküdt a pálya a Hondának,Marquez hondája kb. ugyanúgy megy mint Pedrosáé ,MM pontosan tudta,hogy ha megy az adok kapok akkor ő is sok időt veszít,de ezt ugye ő pont lesz@rta,mert nem az volt a cél ,hogy nyerjen,hanem hogy VR-t feltartsa.
Rossi fan vagyok,de nagyon jó versenyzőnek tartom Lorenzót és Marquezt is viszont ez nem igazán volt fair rossival szemben,nyilván Rossi is megelégelte a kis majomembert és meg akarta neki mutatni, hogy hol a helye!És valóban nem volt még ilyen unszimpatikus soha MM.
Larifari!
Teljes mértékben egyetértek Rossi-val
Még rendes is volt, mert én lehet, hogy a legtemposabb kanyarban basztam volna ki az első kerekét és bónuszként még meg is rugdosom a boxban
Ennyire ultracigany magatartást huzamosabb ideig senki nem bír cérnával és kész...
Tegye fel a kezét, aki nem akart már embert felkenni utcán/pályán a palánkra... Ráadásul "nekünk" elég tet nélküli a dolog.
Komolyan gondoljanak bele abba, hogy Rossi csütörtöki nyilatkozata nélkül mit láttunk volna?
Gyönyörű csatát aminek az a vége, hogy Rossi felrúgja az ellenfelét.