Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most legalább a rajtnál, pályán lévő kamera az utolsó sorban is időz majd pár percet a futottak még mezőnyében
Kb. 4-től jár valami asszem.
akkor hová is büntetnek?
nagyon kicsi az esély hogy ő legyen a bajnok. utolsó helyről behozni a második helyre a paripát, nagy szó még nagyobb tett. a mezőny kb fele nem fog bele szólni azaz ha beéri simán el is fogja engedni rossit, de a másik tömeg dovi iannone ............. nem fogja könnyen adni a lehetőséget, többet ésszel mint észnélkül.
és azt most akkor beirjak a jogsijaba
már itt vannak,ne hagyjuk magunkat..
egy mindig matekoló rossi így kirúgja maga alól a széket
inkább egy tiszta versenyen elbukni mint az utolsóból pont előnnyel elbukni, ez sztán a higgadt matek
jó és azt hová büntetik? elég az ha az utolsó helyre sorolják. talán a fél távra feljő az 5-6 helyre, de akkor már lorenzó 20mp -el fog a mezőny előtt lenni.
Na azért!
itt már nem lesz meg az mint az sbk-ban, mikor a honda kb 10LE-t tolt a VTR SP-02-be a duki ellen így világbajnok lett colon edwards. az utolsó futamon mindennek klappolni kell, gumi, beállítás, időjárás...............
vagy mikor talma vb-lett és gadea nem szólt bele a két vb aspiráns csatájába.
Büntetőpont teeeee. Nem pontlevonás.
Most pontlevonás vagy büntetőpont?
7-3 azaz 4 pötty tehát lori egyik erős pályáján előtte kell végeznie. az egyenlő a lehetetlennel.
Remélem meglesz a 10!
csak hogy MM lapon kanyarodott rossi viszont nem is akart befordulni ott. kb 20 x láttam, + az összes létező kamera állásból lelőtték hogy a külső íven MM lapolt rossi viszont ki akarta vezetni a pályáról.
drukkolok rossinak, de ez nem volt fair tőle, már nem a verseny a cél hanem a kakaskodás. nagy a nyomás rajta mert x-elni akar, be akarja húzni a 10-dik VB elsőséget, rendben, de ne ilyen áron. most lehet újra világbajnok utoljára, szép búcsú lenne, a jövő a fiataloké és ezt ő is tudja, egy lendületben lévő MM és javuló pedrózsi mellett a gyors lorenzó mögött még egy ilyen szériát nem tud behúzni hogy újra felvehesse a bajnoki pólót.
Értem. Meg a büntetés is szándékos baleset okozásért.
Akkor se kizárás, se pontlevonás, zsír.
De ő nem ezt írta. Nyilván most jobb volt ha Pedro nyert és Lorenzo csak 3,5mp tudott bejönni mögötte. Igaz két 1km-es egyenes van a pályán.
ott volt a bukótér....
Az is fontos...
Rossi 3 büntetoponot kapott, utolsó helyről rajtol Valenciában.
Mert elfogyott a pálya.
Rossi arra ment ra, azert intett Marqueznek, hogy menjen bele a parharcba, ahol aztan majd veletlenul Maki kiesik.

Mondtam is az asszonynak, hogy addig tart ez, amig Marquez el nem dobja a motort majd vagy igy vagy ugy. Rossi tudta, hogy csak akkor lehet elorebb, ha kiejti Makit. Ezert aztan nekiallt parasztkodni.

Szerintem Rossi paraszt volt, o is tudta. Nem veletlenul nem volt lelkes annyira, mert tudta, hogy szabalytalankodott. A csapata is tudta, latszott rajtuk. Mentik a menthetot, de szerintem Rossi volt a hibas.
Igen miután MM ráhúzta a lábára