Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

0630 66 25 277
Szia,
Egy telefonszàmot tudsz adni?
Szia!
Ha meg van még a jegy, 25-öt adunk a kettőért, mert a verseny már elkezdődött...ha ennyiért nem ... sajnos a nyakadon marad.

Válaszodat előre is köszi :) E.
Szerintem ha eddig nem sikerült eladni ennyiért, vajmi kevés esélyed van rá.. :S
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyibe kerül a vasárnapi napijegy?

Köszi
Szia! 25e-et szeretnék kapni érte/darab. Pesten vagy?
Szia! Nekünk vasárnapra kell a jegy, adunk a jegyedért 22-t. Hogy tudod eljuttatni?
sziasztok! eladó 2 db 3 napos gold belépő a brnoi GP-re. Ha valakit érdekel dobjon egy üzenetet!
Sziasztok! Szombaton indulunk a MotoGP-re. Bárkinek van kedve, jöhet velünk. :) jelentkezzetek :)
Szerencsès utat nektek! Biztosan lesz jegy! ;) csak pozitívan!
Szia! Köszi a választ. Nekünk is csak mostanra állt össze a kép.Akkor bepróbálkozunk vasárnap korán a főkapunál, remélem sikerrel járunk, ha nem akkor motorozunk egy jót.:-)
Szia,
Többször voltam màr ott, mindig előre vettem a jegyet. Szinte mindig volt valaki velünk akinek csak az utolsó pillanatban lett biztos az utazàs!
A főkapu melletti pènztàrakat javaslom ott tudsz venni e-ticketet kèszpènzel ès kàrtyàval is.
Sokan àrulnak promóciós jegyet a kapunàl kicsivel olcsóbban, ennek egy buktatója lehet ha màr volt bent vele pènteken vagy szombaton ès a kilèpèskor nem csipogtàk le a jegyet akkor érvènytelen a belèpèsre!
Ilyet csak akkor vegyèl ha elmegy veled a kapuig az ember!
Helló! Lenne valakinek 2db eladó jegye gp-re? A helyszínen lehet még vasàrnap reggel venni, van valakinek tapasztalata erről? Köszi!
Szia,
Megvennèm!
atys p h o to kukac gèmèl dot com vagy harminc 3hat 19 372
Köszi
Sziasztok,

Továbbra is eladó egy eladó 3 napos Gold jegy (álló)
95 Euró volt - 20 000 Huf lenne
J
Én megyek pénteken.
Hello !

Valaki jön 7 végén Brno-ba ?
Köszi szépen, tényleg egész jó volt!
Gyerekek, nincs csapatutasítás a Hondánál!
http://www.p1race.hu/hir/nincs...
Hát nincs is rá szükség per pillanat.
Érdekes egy Moto3-as futam volt. Nem sajnálom az eredményt a dobogósoktól, de az izgalmakat tényleg megölték a szervezők.
Egy linket tud valaki a király futamra ?

Köszi !
`Brno - MotoGp természetesen
Sziasztok,

Lenne egy eladó 3 napos Gold jegyem (álló)
95 Euró volt - 25 000 Huf lenne
J
Ülő vagy álló? Ülő jegyet már lehet nem lesz egyszerű találni, állóval meg tele van a net. Most nézem az eddigi legolcsóbb helyen (68euro) is már 90euro a 3napos. 1naposat nem találtam sehol.