Nagyon jól menedzsli a 46-os iparágat.
Bárhonnan rajtol, fel tud jönni a harmadik helyre.
El tudta kerülni a börtön büntetést adócsalás miatt.
Fel tudja forgatni a MotoGP világát pl. a gumigyártó szabályok teljesen individuális értelmezésével.
Sikerült elérnie, hogy szülővárosában 4km/h-val csökkentsék e sebességet.
A Simoncellis sort nem írom mert az már nem lenne gusztusos, de Te tudod mit akartam.
Végig mert menni a TT körön 42-vel.
Az igyekezete néha még nagyobb mint a tehetsége.
Pedig az sem kevés, ami főleg Ducati csúcsrajáratásban mutatkozik meg.
És korrekt volt Burgessel, hogy miután nem tudott menni a Ducatival Burgesst rúgta ki, nem saját magát.
Szereti a focit.
Képes a határon kontrolálni a kanyarokat, amikor ő még éppen be tud fordulni miközben belülről kitolt ellenfele már nem.
Fordított esetben, hitelesen el tudja játszani, hogy kénytelen volt levágni az Asseni sikánt mikor Marquez hozzáért, miközben már körökkel korábban kitalálta, hogy ezt fogja csinálni és alig várta, hogy Marquez hozzáérjen.
Óriási showman.
Az egyetlen, amiért nem kedvelem, hogy olyan büdöset sz..rik, hogy a csapatagok is megtiltották neki, hogy a boxban kulázzon, ki kellett tenni neki egy Toi-Toi-t a pálya szélére.
Lorenzonak is van esős futamgyőzelme, több is. Inkább a változó körülményeket nem szereti (a futam közbeni csata is közé tartozik). Ha egész hétvégén esik, akkor általában nincs gond.
Én Lorenzot három dologért tartom nagyra:
1. A küzdőképessége: itt nem a test-test elleni csatára, hanem a válságkezelési képességre gondolok.
2. A koncentrációs képességre: Képes pályakilométerek ezreit megtenni úgy, hogy a köridejét századonként javítja miközben egyetlen vezetéstechnikai hibát sem követ el. Egy versenyre lebontva is jellemzően beton stabilak a köridejei a verseny első körétől az utolsóig.
3. A kanyarsebesség: Azt hiszem övé a legnagyobb középponti kanyarsebesség a MotoGP-ben. Elképesztő dinamika a kanyarok középső harmadában. Határ határa.
A komolyabb összeütközéseket sem szereti. Nem tudom volt-e olyan futam győzelme a nagyoknál, ami izgalmas lett volna. Elismerem a tehetségét, de nem bírom őt. MM az jó gyerek, nem sír ha esik az eső. A nagyoknál még őt nem láttam igazi esős futamon, de megnézném.
Te is őt szadiznád ha hallottad voltan a tökfej kommentárokat...
Komolyan azon szakadtunk, h 20 másodpercenként így a Rosszi meg úgy, aztán MM-et meg Lorenzo-t mutogatták...
A Rosszi rosszul ment... Silverstone-t is beszívja remélem...
Régebben volt egy ducati-valami nevű csávó, az folyton Rossiról írt erős szarkazmussal. Néha annyit röhögtem rajta, hogy a könnyem folyt. A többi barom, meg dzsihádot hirdetett próbálták cuccolni, de ez leszarta és csak nyomta.
Olvasom a futam utáni kommenteket. Mindkét oldal vicces! Az elvakult Rossisok és habzó szájú Rossi ellenesek is. Egy kis esőnek örültem volna a futamon, de nem jött össze. Rossi is elismerte jobbak voltak most a többiek, ennyi. Kíváncsian várom a következő futamokat, én nem írnám még le! Remélem...
tel:20-228-32-39