Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De kiürült a topik! Te cápa! Veszekedjünk egyet, hogy történjen már valami.
Ezt intéztem! !
Olyan mint régen már nem hiszem, hogy lesz. Fiatalabb Ő sem lesz. De ennek ellenére azt gondolom, sokkal unalmasabb lenne nélküle a GP. Persze ha csak azt nézném ki milyen szépen motorozik akkor jó lehetne. De nem csak azt nézem.
Már előre hallom Rossit: "A zárókocsi elérte a célját. Feltartott. Elvesztem a vébét."
Biztosíthatlak, hogy nem. Én sokkal nagyobb hülye vagyok, mint a legtöbbje.

Nem folyamatosan, de szerintem kisebb tetőzésekkel együtt ez lejtmenet. Fixen gyorsabbak az ellenfelei és sok dolognak kell együttállnia, hogy nyerni tudjon. Eső mármint a víz, meg eső mármint ellenfél, félre fejlesztett váz, neki kedvező gumi, kedvenc pályák, ilyesmik.

Jövőre meglátjuk.
Mondjuk Jarvis tényleg egy buzi.
Most beszéltem Iannone-vel, simán kibassza Jorgét és készen is vagyunk.
Te cápa! Te is olyan igazi hülye gyerek vagy mint itt egyesek? ? Remélem nem. Bár kezdek gyanakodni. Ha leírom, hogy Rossi sem szent, akkor abban neked mi a feltétel nélkül mindig igazat mond? ? ? Az esések meg nem műesések vazze. Azért esik ennyit mert balfaszkodik. Nem megyek rá első kerékkel a hátsóra. Nem döntök rá egy mellettem álló motorra. Stb. 2010 ÓTA FOLYAMATOSAN MEGY LEFELÉÉÉÉ? Naaaa! Ducatinál oké. Na de a yamakkánál minden évben egyre jobb lett. Tavaly ha jól emlékszem több pontja volt mint Jorgénak. Az idén meg vezeti a VB-t. Az azért nem egyre jobban a lejtő. Mindezt úgy, hogy 20 éve van itt. Na és úgy, hogy szerintem Jorge gyorsabb mint Rossi. Na de majd Valenciában meglásssuk. Én nagyon bírnám ha meglenne a 10.
Sajnos én nem leszek itthon akkor...
Csoportos GP nézés akkor volt a motorozz.hu tagjaival, amikor Talma világbajnok lett. Az utolsó köröknél már az asztalokon álltunk! Ilyen sajnos már soha sem lesz( magyar világbajnok)....
Nem kezdem felsorolni a neveket, de nem kis móka lenne, ha a múltheti versenyhez hozzászólók egytől egyig osszeulnenek egy bárban és közösen megtekintenek az évadzárót
Tanúságos, szórakoztató, videofelvételert kiáltó es nem utolsó sorban remek csapatépítő programnak igerkezne
Mondjuk akkor nem tudom, a Rossi szurkolók mit fognak csinálni, amikor Valenciában kiderül, hogy Rossi motorjának a végsebessége 20-al kevesebb, mint Lorenzóé és 30-al, mint Marquezé. Akkor Jarvis lesz a szemét, csak nem tudom akkor majd melyik csapathoz váltson Rossi. A Suzuki jó lesz.
Zoli, bocs de nekem kicsit erős ez a Rossi feltétel nélkül igazat állít mások meg sorozatos műesésekkel operálnak hozzáállás.

"de így kicsit utána nézve a dolgoknak MM rövid pályafutása alatt több gyökérséget csinált mint Vale 20 év alatt öszesen", látod mondtam, hogy az is görény. Csak neki nincsen 20 éves majomkodási múltja, amivel bevonzott volna maga köré 100milliós szurkolótábort és nem kevés ellenséget is.

Kezd a fagyi visszanyalni. 2010 óta folyamatosan megy le a lejtőn Rossi. Sokáig az eredmények se jöttek, most meg amikor jönnének, akkor a híres mentális fölénye és kötél idegei nem működnek.

Na de Valenciában meglátjuk. Ha megcsinálja, akkor úgy bepörög, hogy marad még pár évet és befogja Niéto-t vagy Agostinit.
Nem gyenge, az tény. Érdemes a pulzusszámot nézni jobb oldalt. A kanyar előtt azért volt egy kis para, h sikerül-e befordulni, felment 200 felé.

Ezért nem is értem ezt a kis görényt, kibasz...ul tud motorozni, de nekem annyira nem szimpatikus, bár az apját nézve nem csoda. Még a gyerekénél is unszimpibb.
Nem csak ő! Csak azért dobtam be mert a kislányos F1-ben ebből nincs gond, általában.

Itt pedig mi folyik még mindig. Kim Kardashian segge felrobbantotta az internetet! A lóf@szt! Rossi!
Szerintem MM vasárnap az összes praktikáját bevetett Vale ellen. Nem jött be neki. Ezt elégelte meg szerintem Vr. Mind azt írtam már az elején nem így kellene intézni a dolgot az számomra sem kérdés. Na de akkor hogyan? Ahhoz nem volt elég gyors, hogy ott tudja hagyni MM-et. Na meg ha lett is volna ott is beugrott a kisgyerek ahol luk sem volt. Én megértem Vr-t. És ha fordítva lett volna akkor bár röhögnék a markomba mikor szívatja Rossi de elismerném, hogy megérdemelte az esést. Sokaknak ez esik nehezére. És annyi nap után is úgy mondják mintha Rossi kilökte volna. A lófaszt! Balfasz volt a gyerek és taknyolt. Mikor látta, hogy nem tudja kibaszni a motort Rossi alól akkor csinált egy esést. Nem mondom, hogy szándékosan de balfaszságból biztosan. Na és ismételten mondom, hogy Rossi nem egy szent, de így kicsit utána nézve a dolgoknak MM rövid pályafutása alatt több gyökérséget csinált mint Vale 20 év alatt öszesen.
Szépet rajtolt a kis majom.
Azt pláne nem szabad. Ott volt MM apukája aki mindenkinél erősebb.
Amekkora egok azon a palyan vannak, belefer ez a kis csorte.

Marqnak is meg kene nezni Vale videoit, hiszen mehetett volna tovabb pl egyenesen is, a Doktornak is meg kell nezni Marq videoit, mert az ami most a bunti, az bevett szokas es megoldhato.

valencia - back door production

Egyszoval minden oke, ha esik, akkor Rossi a 6. korre er az elbolyba, ha nem esik, akkor a 16. ba - de a bajnoksaghoz eleg ha Jorge mogott celba er. eddig mindig megelozni akarta, most meg mar azt sem kell - osszessegeben tok jo a helyzet.
gyerunk ki megnezni eloben
Igen? Akkor idézem Marc Marquezt: "Én a saját versenyemet futottam".
Hopp én ezt kp-nek vettem és már is mind a ketten hülyék vagyunk!
Egyből nem olyan tetszetős az elméleted miszerint mindenki szavát el kell hinni. Jobban jársz ha a saját fejedet használod és a tényekből következtetéseket vonsz le.
Az, hogy te készpénznek veszed Rossi minden szavát csak téged helyez el a vitában.
Én is hiszek Rossinak. Amikor tényekkel támasztja alá a mondandóját.
Éppen ezért nem hiszek Marqueznek sem.
Csütörtökön Rossi beszélt hülyeségeket, most meg Marquez hazudik.
Rossi+Maki és közöttünk egy óriási különbség van.
Ők közvetlenül érintve vannak.
Nem fogja Rossi azt mondani, hogy direkt rúgtam fel akkor se ha így van.
És Marquez sem fogja azt mondani, hogy direkt tartotta fel.
Hiába látta azt mindenki.
Ezért nem kell kp-nek venni amit mondanak.
Pont kimondtad a lényeget : sokan (ti) nem hiszitek el, hogy mit mond erről a sztoriról a doktor.
Ha valakinek, pont neki nem kell bizonygatni a semmit a pályán, ezt elmondta, kp-nek veheted. Ennyike.
Ha horge vagy a másik két tökalsó is mondaná ezt, azt is elhinném,
Ő VOLT OTT A PÁLYÁN,
nem a foteltudósok
Az a nyilatkozat egy faszság volt a részéről, még ha esetleg igaz is lenne, mint ahogy a sepangi szitu is, bár valszeg nekem is elgurult volna a gyógyszerem és ha a pályán nem is történik semmi, a boxban biztos picsán rúgtam volna MM-t.
Engem csak az zavar, hogy sokan az esélyt nem adják meg arra, hogy Rossi esetleg téved!
Amit mond az szentírás. Ha nem támasztja alá az eredmény az sem baj.
"Marc bizonyította, hogy amit a csütörtöki sajtótájékoztatón mondtam, igaz. Sikerrel járt: elvesztettem a vb-címet” – idézi Rossit a motorsport.com."
Semmi, abszolúte nulla hasonlóság van a két futam között. Épeszű ember nem is állíthat ilyet.
Ausztráliában 1mp belül futott be 4 versenyző.
Itt amikor valóban Rossit akadályozták a 7-ik körben volt 6mp hátrányuk.
És ebből Rossi levonja azt a következtetést, hogy neki igaza volt.
Pedig inkább: "Hú bazmeg ha ez fel akar tartani akkor körönként kapok 1mp-et nem pedig versenytávon. Lehet tán tévedtem?"
Én sem vagyok nagy Rossi fun, de azért lássuk be, h ha akarta volna MM is elkerülhette volna a taknyolást, de még a kontaktot is, úgy mint Rossi egy jó pár kanyarban az esés előtt, de nem akarta, az is tisztán látszik, ebből gondolnám én, h mindenki hunyó, nem csak a baleset előtti szitukban, hanem a balesetben is.

Szomorú, h ez lett a GP-ből is, és nem az a kemény küzdelem, mint Ausztráliában.