Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is! Zsír volt! Idénről még egy J-Lo vs Rossi hiányzik!
Nincs mit!
Jó hogy! Jól nyomták!

Örülök, hogy vannak még akik úgy állnak fel a képcső mellől, hogy motorversenyt láttak és nem a fantasy sorozatuk egy újabb epizódját! ddt500-nak is tisztelet!
Szerintem sok szurkolónak ez az eset jobban fáj mint Rossinak és Marcnak. Ők élvezték a versenyt. Én is ezt tettem velük együtt. Bár sok ilyet látnánk még.
Így is van, köszi! Jó lett!
pedrosát még azzal is őrületbe kergetik, ha a sarkában motoroznak egy versenytávot. fej fej melletti csatában pedig elég gyenge.
at sbk-ban látom azt hogy sykes kezd hasonlítani pedrosára, ha jól össze rakják a motort beállításilag, száraz a pálya , össze szedett a csávó akkor több mp. nyer versenyeket, mint pedrósa. de ha nem klappol a cucc amit fel vitt a pályára, akkor ott mennek el mellette ahol nem is képzeli. kb, mint talmácsi, viszont az olasz spanyol versenyzők - melandri, vagy most MM- az utolsó kanyarig vérre menő küzdelmet folytatnak.
én nem szidtam le MM-et. a verseny utáni reakció, na azt igen az nem tetszett hogy mellé beszélt a történteknek.
Alap.
1.Rossi nekimegy Gibernaunak Jerezben.
Szurkolói reakció: Rossi az Isten! A hülye Gibernau miért hagyott helyet?
2. Marquez nekimegy Lorenzonak Jerezben.
Sz. r: Marquez méltó utódja Rossinak! A hülye Lorenzo miért hagyott helyet?
3. Marquez nekimegy Rossinak Assenben.
Sz. r: Ez a rohadt kis Marquez egy közveszélyes állat. Állandóan lehetetlen előzésekkel próbálkozik. Jó, hogy fel nem lökte Rossit.

Esküszöm Rossi kisebbségi mert nekik van ilyen kettős mércéjük.
Megnézem vannak-e képeim! Szerintem lesznek.

Tudod én is Rossinak szurkolok, de a elvakult rajongókat én sem értem. Ezt Rossi is megcsinálta volna, sőt a tökösebb versenyzők közül mind. A Sofuoglu vs. Cluzelt is azért linkeltem be, mert az is belefért szerintem. Inkább ilyen legyen egy futam, mint egy sima Lorenzo győzelem! Azt is elismerem, de ezt többre értékelem. Amelyik versenyző tud veszíteni, annak ideje visszavonulni.
Clam, ebből nem csinálsz egy galeryt?

Mármint ebből:
10 évig Rossi mindenkin felül tudott kerekedni a csatákban. Ha kellett lökdösődött, ha kellett az utolsó kanyarban is megtette. Ha kellett úgy is megtette, hogy maga sem fordult el. És nyert vele. Most Marquez ugyanezt csinálja. Konkrétan ki is mondja, hogy volt kitől megtanulnia. Ennek ellenére rendre megpiszkálják ezzel, még most is, amikor egyébként eredménytelenül tett kakaskodási kísérletet. De már ez is baj! Hibaként rójják fel, hogy "nem tud veszíteni". Mért, kéne? Vazz....

Mintha picit egyoldalúan értékelné a tényeket a rajongótábor. És csodálkoznak, ha jönnek a trollok.... Nyomj valamit.
Marc nem csinált mást, csak azt amit muszáj volt és amit Rossi is megcsinált volna. De örülök, hogy nem jött be neki, így Rossi megérdemelten nyert. (Más kérdés, hogy ha fordítva alakul azt nem lehetne Marqueznek felróni az után, hogy Rossi ugyanezt megcsinálta már több versenyzővel is.)
Marquez: “I didn’t think he’d cut the corner” ( nem gondoltam volna hogy levágja a kanyart )
Ugayancsak Marquez idézet :
" I learnt some motocross from Rossi today! "
( Tanultam egy kis krosszozást Rossi-tól )

A teljes cikk:

http://www.motogp.com/en/news/...
És még mielőtt félre értené valaki egyértelműan Marc hibázott. A honda vezetősége is bevallotta de láthatjuk mindannyian hogy kicsit gyorsabban érkezett Marc mint kéne és még ő is elhagyta a pályát annak ellennére hogy Valentinóra támaszkodva kilökte a doktort. Az ifjú titán másodszor is a rövidebbet húzta. Most Marc nem esett csak a doktort kényszerítette egy kis Dacarozásra :)

http://youtu.be/ZYuCa3ODi8E
Superbike topicban linkeltem egy oldalt, ott már fent vannak a MotoGp versenyek (és sok minden más is)
Köszi ! :)
majd aki teheti tegyen fel egy linket arról hogy miként is lökdösődtek a nagyok,
Sziasztok . Egy linket kérnék a " NAGY " futamra. (lehetőleg angol nyelvűt)

Köszi

Gyerünk doki :)
Időmérőn nem is olyan rossz a "fostos" Suzuki!
A kis roadék, elk.... a linket. 9:30-tól kell nézni.
Itt: http://youtu.be/_Pjdst8JZfM
Rossi és a lábkirakós technika:
http://youtu.be/_Pjdst8JZfM
Hát persze...