Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Brno-i MotoGP-re vásárolnék 2 jegyet, ha létezik olyan, akkor csak a futamra, vasárnapra. Vagy ha csak 2-3 napos jegyek vannak, akkor az is érdekelne! :) Köszönöm! :)
Szia!

Rendben, köszönöm!
Szia, már elkeltek. Üdv.
Szia!

Érdeklődöm, hogy megvan még a két jegy? Egyébként Gold, vagy Silver?

Köszönöm!
2db Motogp jegy 2015 Brno eladó: link
Megy valaki Brnoba egész hétvégére? Csatlakoznák valakihez,mert sajnos csak egyedül vagyok,de mennék!
Meg nyert IDM futamot Suzukival a BMW-k között.
Rizi nem olyan amilyennek gondolod - láttam őt a bajnokságban küzdeni egy nyílt nap után Kispatakival.Tényleg egy kicsit részrehajló, de fogjuk fel egy üde színfoltnak .
Te meg lennél a sikeres buzi?
Rizinek súgnak vagy magától hord ossze ennyi butaságot a közvetítések alatt? Egy igazi sikertelen buzi.... :)
Köszönöm szépen!
Urak!
Van valami újabb info a brno-i futamról? A hivatalos honlapon árulják a jegyeket, viszont nemrég olvastam, hogy nem lesz verseny. Utoljára abban az évben voltam ott, amikor Talma világbajnok lett, most nagyon megnézném nagyok csatáját!
Nem is vettem úgy. Csak demonstráltam, hogy szoktam emlékezni, mit mondok.
Meg lehet a vén rókának most már...
Valóban nem fogadkoztál. Nem is azt mondtam. Ha jól emlékszem valahogy úgy fogalmaztál, hogy az sem kizárt, hogy versenyt sem fog nyerni. De abban a helyzetben ez reális gondolat volt. Nem szemrehányásképp mondtam.
Én is remélem!
Ducatival nem nyert! Második vagy harmadik volt a legjobb helyezése egy futamon, azt hiszem.
Spies is jól eltűnt, igaz sérülés miatt.
A versenyre nem fogadkoztam. Annak fenntartottam a lehetőségét (még Ducatival is) csak megjegyeztem, hogy per pillanat még az is kétséges - mondtam akkor. Végül Ducatival nem is nyer ha jól tévedek. Vagy egyet? Most már nem tudom.

De mondom, így, hogy Yamaházik megint így kib...sz..s. Mondjuk ebben Spies is közre játszott, akit Rossi után Lorenzo-verőnek bélyegeztek meg, aztán pont annyira volt Lorenzo-verő, hogy Lorenzo akkor is leverte volna Spiest, ha háttal ül a motoron. (Ez mondjuk bejött. ) Ha Spies tényleg akkora májer lett volna, még most is itt lenne és akkor Rossi nem kap Yamaha szerződést. Buzizhatna szépen Iannonével a 6. helyen a 28. vázvariációs Durcával.
Tévedni emberi dolog...
Azt tudom. Azt is írtad, hogy versenyt sem fog nyerni. Remélem így lesz igazad a VB-vel kapcsolatban is. Jó nézni egyébként, hogy kezd a régi lenni. Nem nagyon láttam még olyat, hogy valaki ennyit változtat a stílusán.
Ja, nem igazából. Csak úgy magamban, meg ide is leírtam.

Igaz akkor még nem sejtettem, hogy vissza megy a Yamahához. De utána se nézett ki rózsásan a helyzet. De most megint úgy nyomja mint régen, brutálisan támadja a kanyarokat és eltanulta a stílust a fiatalabb gámerektől, szóval megint esélyes a vég görény.
Mi a fogadás tárgya?
Az nagyon nem lenne jó, mert én arra fogadtam, hogy 9 marad neki.
Nekem mindegy, csak legyen meg a 10!
Én azt bírnám, ha a vissza cserélt vázzal most Marquez elkezdené elverni őket, miközben a két jaffás egymást püfölné egy kis Ducati közjátékkal színesítve. Lehetne mondjuk pontegyenlőség Valenciában.