Mi is van a célegyenes hossznyi győzelem esetén előforduló tudással ? ? ? Mert Jorge gyerek, aki szintén nem a szívem csücske, ma rendesen odavert a Hondáknak. És mint azt már mondtam, szerintem ha csak egy pinahajszállal is, de jobb mint Stoner. De én nagyon megnézném a három faszt, hogy mit művelnének a Hondán ülve . Mert afelől kétségem sincs, hogy Ducatin ülve Stoncsi odaverne mindkettőnek .
Egy Pedroza vagy egy Doviziozó nem is fogja megszorongatni. Így aztán sokkal jobbnak tűnik mint amilyen valójában(nem gyökérségből mondom ezt). Megnéznék egy olyan hármas csapatot a Hondánál, hogy: Stoncsi, Jorge és Rossi. Na az a valós képet tükrözné és vitathatatlan lenne. Lenne ám ott az utolsó kanyarban még 3 esélyes a győzelemre ! ! ! Na mondjuk akkor meg lenne aki azt mondaná, hogy vagy ez vagy az kapott nagyobb támogatást.
Most csak azert irigyellek, mert egy joval dragabb szemetdombod van otthon, mint nekem.
Stoner maris ramcafolt: A 3. szabadedzesen 2 korre volt szuksege, hogy megdontse a palyacsucsot, amit - tevedtem - 2007 ota tartott a Wikipedia tanusaga szerint. Bravo! Remelem ez a lendulet a futamra is kitart. Ha nem az se baj, mert a kovetkezo 3 palya az ove!
Egy nem eppen tokeletes allapotu motort vettem, melyen ar alatt. Nem vagyok meglepodve semmin, azt kaptam amit erdemlek. De az egy picit faj, hogy egy neves szerviztol ugy kaptam vissza a gepet (ahogy kertem): "Most minden hibatlan, amihez nem nyultunk az pedig a vilag vegeig birja". Ugy fest 4500km utan jott el a vilagvege. Most itt van a fal tul oldalan, alldogal szepen...
A GSX-R golyóálló, ha az széthullik, valami el lett cseszve.
Az eredménytelenséget nem varrnám Rossi és Burgess nyakába, a Ducati eléggé érdekesen viszonyul a fejlesztésekhez...valamire rápörögnek, akkor mondhat bárki bármit, akkor is azt csinálják. Stonernek is ebből lett elege, két évig mondta, hogy szar a váz, nem jó a motor eleje. Érdekes módon most ugyanezt mondja Vale is...Próbálják reszelni a motort, de a jelek szerint maga a koncepció elhibázott.
Stoner pedig egyszerűen hihetetlenül érez minden motort és kurva gyors.
Pontosan tudod, hogy en is ezt gondolom, csak orvillal nem szeretek beszelgetni, mert nincs kivel. Az viszont erdekes, hogy Honda ide vagy oda az iden eddig nem dolt meg a palyacsucs minden palyan es/vagy ami megdolt azok kozul nehanyat Stoner tart(ott), meghozza Ducatival. Magyaran szolva ha nagy atlagot vonunk, akkor elmondhato, hogy Stoner mar az elso vagy masodik Ducatis evben gyorsabb volt a motorral mint most Rossi es nem Stoner volt ket lepessel a mezony elott, hanem Rossi tul lassu most. Kikapott Checatol... A motorok sem fejlodtek ugrasszeruen nagyot, a Honda sem. Ha jol lattam az idoket, akkor ebben a percben is all Stoner 2008-ban futott palyacsucsa Misanoban meg maga Stoner sem tudta megdonteni, raadasul eddig nem is az ove a legjobb ido, magyaran szo sincs arrol, hogy barki a motor miatt lenne kiemelkedo (eddig sem errol volt szo). Az van, hogy a Ducati tovabbra is egy retek Rossi pedig eron felul igyekszik bebizonyitani, hogy Burgessel egyetemben ok megsem akkora varazslok, mint ahogy ezt eddig kommunikaltak. A "mi lett volna ha"-nak valoban nincs ertelme, amit viszont en mondok evek ota azt vissza lehet keresni. Amit irtam az evrol evre beigazolodni latszik. Bocsanatot kerek erte. Es tisztan latszik mennyire bele van evodve az emberek fejebe az a tetel, hogy ha Rossi jol szerepel az Rossi nagysaga miatt van, ha Rossi gyengen szerepel az a szar motor miatt van, ellentetben a tobbi pilotaval, akiknel ez forditva mukodik (plane azoknal, akik a motorversenybol arra koncentralnak ki mennyire szines figura). Ebbol aztan vilagosan ki is jott a 2. tetel: Amikor Stoner megy a Ducatival, akkor a ducati jo motor, amikor Rossi megy vele, akkor rossz. Meg egyaltalan, Stoner barmire ul, az mindig jo motor. Persze ha netan elesik vele, akkor Stoner szar versenyzo... szoval vicc ez az egesz, de nem Neked szol.
Stoner nagyon jól tette, hogy elment a Hondához. Ott meg tudja mutatni mennyire jó versenyző. Rossi viszont elég balfasz volt a Ducatihoz való csatlakozása miatt. De én úgy gondolom, hogy az öreg nem kapna tőle egy célegyenest ha hondán ülne. Sőt! Nem mondom, hogy mindig elkalapálná Stoncsit, de gyakran odaverne neki. Persze a mi lenne ha mondatoknak nem sok értelme van.
Tudom, vannak olyanok, akik a MotoGP-hez olyan szinten konyitanak, hogy a ismerik a pilotak jellemet. Ki szines egyeniseg, ki csak mint egy normal ember. Van aki frizurat csinal minden futamra es van akinek van egy felesege. Es van egy szurke eger, aki 2008-ban ota (Ducatival) tartja a Misanoi palyacsucsot, minthez kepest szineshaju gyerek 2,5 masodperccel van lemaradva 2011-ben. Ha Te tudsz orulni annak, hogy Rossi micsoda szint visz a MotoGP-be, akkor orulj annak. En meg annak orulok, amikor Stoner komplett celegyenessel vezet a 2. helyezet elott, mert olyankor mindenki a tudasnak megfelelo helyen van es ez igy szep!
rossirol es a ducarol szolnak a hirek, mert erdekesek, a marka pedig kuriozumnak szamit.
sztoner mindig is egy szurkeeger marad, akarmennyire is mutogatjak a 13 eves "feleseget" a kozvetitesek alatt.
hondat meg manapsag minden hulyegyerek tud venni, es mar teljes is a feeling .... hozzateszem kedvenc gepem mindig is a 2005os 1000rr marad respol festessel, mert annak ize van :-D
Én inkább nem keresek párhuzamot a gondolkodásmódod és az ott kommentelő, sületlen Rossi kedvelők között. Gondolom a fele diszkós, a fele meg nő - ebben sincs logika, de nekem meg ez a tippem.
És már csak 49 kell Rossihoz, hogy őt is úgy magasztaljuk
Amikor Rossi a 30.-nál járt, mennyire verte a mezőnyt? Szerintem akkor még neki is mindegy volt éppen milyen motor volt alatta. 500/1000 vagy később 800...
Olyan volt Stoner a Ducatin Lorenzo (es Rossi) ellen, mint Schwantz Rainey ellen. Tobb futamgyozelme ellenere is kevesebb VB cime van, mert tul sokat kellett kockaztatnia, esett, kiesett. Stoner volt a latvanyelem, aki eron felul teljesitett a rosszabb motorral (a kulonbseg az, hogy a sajto elhitette az emberekkel, hogy az O motorja a jobb - ez kersz rohej a mai napig) Stoner Ducatis palyafutasa abszolute hajaz Schwantzra. Meg a kezfej serulesuk is ugyanaz (csak Stoner csontozata fiatalabb, egyelore jobban birja). Lawson meglesz.
Ha Stoner nyer még egy GP-t, akkor utoléri a győzelmek számát tekintve a négyszeres világbajnok Eddie Lawsont (zárójelben az adott pilóta által megnyert nagyköbcentis világbajnokságok száma).
Riders with most wins in 500cc/MotoGP:
1. 79 wins - Valentino Rossi (7 500cc/MotoGP titles)
2. 68 wins - Giacomo Agostini (8)
3. 54 wins - Mick Doohan (5)
4. 37 wins - Mike Hailwood (4)
5. 31 wins - Eddie Lawson (4)
6. 30 wins - Casey Stoner (1)
7. 25 wins - Kevin Schwantz (1)
8. 24 wins - Wayne Rainey (3)
9. 22 wins - Geoff Duke (4), Kenny Roberts (3), 9 John Surtees (4)
Teljesen mindegy mire ültetik, mindennel a lehető elggyorsabban megy - és igenis gyorsabban, mint bárki a mezőnyből. Szerintem az 1000-es géppel mégjobban meg fogja verni a mezőnyt mint a 800-assal (ha a motor nem lesz valami hű de szar, amitől nem tartok). Az idei meg lesz és utána legalább 2 VB cím zsinórban, de az is lehet hogy a Honda egy újabb sikerszériája fog kezdődni. Pedrosa már semmi újat nem fog tudni hozni, Rossi teljesen mindegy, Spies és Lorenzo nem lesz elég ellene.
Jaaaaaaaaaaaaaaa, Te vagy az?
Bocsika.
Stoner maris ramcafolt: A 3. szabadedzesen 2 korre volt szuksege, hogy megdontse a palyacsucsot, amit - tevedtem - 2007 ota tartott a Wikipedia tanusaga szerint. Bravo! Remelem ez a lendulet a futamra is kitart. Ha nem az se baj, mert a kovetkezo 3 palya az ove!
Az eredménytelenséget nem varrnám Rossi és Burgess nyakába, a Ducati eléggé érdekesen viszonyul a fejlesztésekhez...valamire rápörögnek, akkor mondhat bárki bármit, akkor is azt csinálják. Stonernek is ebből lett elege, két évig mondta, hogy szar a váz, nem jó a motor eleje. Érdekes módon most ugyanezt mondja Vale is...Próbálják reszelni a motort, de a jelek szerint maga a koncepció elhibázott.
Stoner pedig egyszerűen hihetetlenül érez minden motort és kurva gyors.
Megy az MV? (Kepzeld, a GSX-R is szethullik.... )
sztoner mindig is egy szurkeeger marad, akarmennyire is mutogatjak a 13 eves "feleseget" a kozvetitesek alatt.
hondat meg manapsag minden hulyegyerek tud venni, es mar teljes is a feeling .... hozzateszem kedvenc gepem mindig is a 2005os 1000rr marad respol festessel, mert annak ize van :-D
de inkább géza
Amikor Rossi a 30.-nál járt, mennyire verte a mezőnyt? Szerintem akkor még neki is mindegy volt éppen milyen motor volt alatta. 500/1000 vagy később 800...
Riders with most wins in 500cc/MotoGP:
1. 79 wins - Valentino Rossi (7 500cc/MotoGP titles)
2. 68 wins - Giacomo Agostini (8)
3. 54 wins - Mick Doohan (5)
4. 37 wins - Mike Hailwood (4)
5. 31 wins - Eddie Lawson (4)
6. 30 wins - Casey Stoner (1)
7. 25 wins - Kevin Schwantz (1)
8. 24 wins - Wayne Rainey (3)
9. 22 wins - Geoff Duke (4), Kenny Roberts (3), 9 John Surtees (4)
Ha egyforma motoron ülnének, akkor is Ő nyerne. Vannak akik kezdenek észhez térni.
Nagyon várom 2011 Philip Islendet, figyeljétek, az lesz a pont az i-re.