Sziasztok!
Légyszíves valaki, aki tudja a ma délutáni futamot (MotoGP) tegye fel valahova. Nézhető vagy letölthető formába. Sajnos nem tudom nézni idén először. Köszi szépen előre is. Szép napot! üdv.: Norbi
Nem eleg, hogy most ertem haza es nem tudtam kimenni "Jancsihoz" a temetobe, erre ennek a kontar bandanak a cikkje idegel fel. SzabiCBR, vagy valaki, akinek van regisztracioja, irja mar meg a szerkesztonek, hogy Drapal Janosnak nem harom vilagbajnoki futamgyozelme van, hanem 4! Ez egyreszt 25% kulonbseg, masreszt a 4 gyozelem mindegyike kivetel nelkul olyan sporttorteneti pillanat volt, amiktol igen csak hangos volt a vilagsajto! A kommenteloknek is gratulalok, hogy egyik sem vette eszre...
Ez teljesen igaz es ha igy vesszuk en drukkolok is neki, hogy ennyi szep ev utan ne egy botlassal vegezze be a palyafutasat.
A nagy bajnok irant erzett tiszteletem jele, hogy botlasnak neveztem a ko kemeny egest. Tobbszoros vilagbajnokok elvereztek mar Ducatin, a digok almai szerint Rossi volt hivatott bebizonyitani, hogy mindenki felett all (meg Stoner felett is) es az O (valamint fomernoke) tudasa eleg lesz ahhoz, hogy a tuzpiros marka ismet a vilag tetejen legyen. Ez egyaltalan nem sikerult.
Tovabba - egyetertve egyebkent ddt500-al - ha penzt kellene tennem, akkor arra tennem, hogy Rossi soha tobbe nem lesz vilagbajnok (a MotoGP-ben).
Én több esélyt látok az alumínium vázra de ha nem kapja meg amit ígértek neki jogosan távozik bár én személy szerint kicsinek látom rá az esély, hogy hondára üljön.
egyébként szerintem tökre nem gáz, hogy ha otthagyja, nem feküdhet mindenkinek minden motor... attól nem lesz rosszabb versenyző, mert nem érzi az x-ik motort amivel megy. van ilyen.
Szerintem ott fog menni, ahol a leghamarabb van rá esély, hogy meglegyen a 10. vb cím. olyan sok ideje már nincs hogy éveket várjon, mert kiöregszik. ráadásul szerintem minél többet megy a középmezőnyben, annál nehezebben fogja felvenni az élmenők tempóját, még jó motoron is.
u h szerintem ha úgy látja h van esély egy kurva jó hondára ott hagyja a ducatit a fenébe. hozzáteszem igaza is van. győzelemre játsszák ezt a játékot,mindenki ott próbál meg menni ahol a legtöbb esélye van rá
Ezen az mgphirek.hu oldalon olvastam olyan komoly erveket, hogy "Rossi legalabb megoldja a problemakat es nem futamodik meg a Ducati elol, mint Stoner". Penzt mernek tenni ra, hogy a 2012-es, ezres Ducatit nem Rossi fogja vezetni.
Már az idén is elkenné a száját ha akarná, de most még egyelőre csak altat . Innen szép nyerni.
(A Ducati vezetési technikáját még senkinek sem sikerült ellesnie Stoncsitól. )
Nem lepődnék meg ha jövőre alumínium váz lenne a duksiban, vagy nem Rossi lenne a pilótájuk.
Egyelore ugy tunik Stoner inkabb Kenny Robertset leste, mintsem Rossit. Rossinak viszont jobb lett volna odafigyelni Stonerre, akkor most talan nem olyan koridot menne a Ducatival, mintha Moto2 motoron ulne. Tudom-tudom! Jovore majd jonnek az ezresek es irgum-burgum...
Katasztrofa, milyen csunya ez az ember. Ez rajtam is majdnem tultesz, pedig en nem vagyok hetkoznapi gnom! Viszont megintcsak sajat velemenyem olvastam vissza. Emeljuk ki a lenyeget: Stoner zseni.
Légyszíves valaki, aki tudja a ma délutáni futamot (MotoGP) tegye fel valahova. Nézhető vagy letölthető formába. Sajnos nem tudom nézni idén először. Köszi szépen előre is. Szép napot! üdv.: Norbi