Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is baj ha nem találják a megoldást Rossiék . Mert úgy ott lehetne Stoncsi seggében, és akkor a Honda is mindjárt ledobná magáról.
Nem is fikaztam. Rossi egyertelmuen elmondja, hogy a hiba a Ducati keszulekeben van.

Hidd el, nekem teljesen mindegy mit csinal Rossi. Arrol sem en tehetek, hogy akkor is rola szol a legtobb cikk, amikor mar nincs is miert. A lenyeg, hogy zsir volt a futam es a kovetkezo is az lesz, a rakovetkezo meg plane! Alig varom! Ha Lorenzo netan kicsit bealszik, Stoner Philip Islandon mar vilagbajnok! Ez a lenyeg, Rossi nem lenyeg.
nem fikázni rossit
Rossi csalodott, mert a Ducati visszafele fejleszt. Mostmar nem Stonert kell pszichodokihoz kuldeni, ugy latom mas is szedi a pirulakat a csapatnal. Marokszamra hevernek a motor alatt:
Hat, amig Stoner a legjobb vason ul... Mondjuk ma mindegy volt. Ma akkor is dobogon allt volna, ha Ducatijaval megy.
be b.szna
Es most egy ideig ez is marad.
nincs mit tenni. e van
Remeljuk nem a talljanok tervei alapjan keszult.
Készen is van az alumíniumváz első verziója, még a héten teszteli Rossi.
Hogyne...
Voltak mar furcsasagok. Nyero poziciobol rendszeresen visszaeses, elso helyen pereceles, felvezeto korben pereceles. Nem lennek meglepve, ha egyszer kiderulne, hogy nem volt mindegyik a veletlen muve.
Azok birkák, szerinted valaki hagy nyerni direkt valakit? -csúnya lenne
Meg mindig nem lattam a futamot, de elolvastam a hireket utana. Stoner egyertelmuen azt allitja, minden rendben volt, de O maga volt gyenge, elfaradt, nem ment aznap. Eddig rendben is van, elvegre 3-4mp-vel meg szokta verni Pedrosat, most viszont mogotte vegzett, tehat valami nyilvan nem volt rendben Stonernel, azt leszamitva, hogy Lorenzo odacsapott (mint azt tette mar egy parszor).

A lacika altal linkelt cikknel azonban irjak, hogy tobben szandekossagra gyanakodnak. Rossi (vagy inkabb nem-Stoner) drukkerek is irtak tobben, hogy ugy nezett ki, mintha Stoner direkt hagyta volna elmenni a tobbieket. Erre mondjatok valamit. Ha felkerul a racing-re megnezem este.
En mar a szezon elejen irtam, hogy Rossiek javulni fognak (bar bevallom nagyobb javulasra szamitottam). Szerintem mar a jovo evi megoldasokat tesztelgetik az idei motorban es ebben nyilvan Rossi az iranyado. Nyilvan erre celzott, amikor azt mondta, hogy a fejleszto munka oroszlanreszet O vegzi. Ez vegulis valamifele elony a jovore nezve, hiszen a Honda es a Yamaha jelenlegi legjobbjai nem tehetik meg, hogy kiserletezgessenek. Egy apro megingas es bukod a VB cimet (Stoner is siman elbukhatja a jelenlegi allas szerint). Rossinak ilyen tipusu nyomas nincs a vallan (igaz van ezer mas).

Rossiek jovore valaszt adhatnak a nagy kerdesre. Nem lesz konnyu dolguk, hiszen Lorenzo epp Misanoban bizonyitotta, hogy mar lassu palyan is gyorsabb az uj motorral, mint a 800-al (amivel ugye eppen korrekordot tart). Korabban Stoner es Pedrosa is felul tudtak mulni onmagukat es hol van meg a teli mernokszezon...
úgy értem, hogy ha egy versenyző kezdi magát hasonlítgatni a jobbakhoz, az már azt jelenti, hogy kezdi látni a munka végét
A kis csipkelődés külön tetszik Simoncelli felé, kezd a régi lenni Rossi

Egyébként én úgy látom, hogy bár elég lassan, de tényleg közelít a ducati az elejéhez. Hátha ez a sok tapasztalat segít a jövő évi motor megépítésében. azt olvastam, hogy lehet hogy teljesen új motor lesz jövőre.
Hogy erted? En a magyarazkodas netovabbjat erzem ebben. Ha Stoner nyilatkozik hasonlot, akkor mindenki ezt mondta volna, hogy ezek csak kifogasok. Tavaj Stoner 5. lett Misanoban, 5mp ide vagy oda. Lenyeg, hogy gyengen szerepelt akkor (es elotte az egesz evben) nem tudni miert. 1 het mulva viszont nyert Aragonban es ismetelt a kovetkezo futamon. Nem hiszem, hogy csak azert tortent volna igy, mert elotte nem akart kockaztatni, utana meg mar igen (ahogy Rossi nyilatkozza) es azt is ketlem, hogy Rossi a 18-bol 3-at megnyerne iden.

A Ducati ferefejlesztett tavaj Stoner pedig a misanoi futamon akkor mar vitaban allt a csapattal es visszarakatta a motorba a 2009-es futomuvet illetve nem adtak oda nekik az akkor mar tudhatoan Rossi szamara keszulo technikat - lenyegtelen ki akarta a regit. A regivel pedig rogton nyert. Az, hogy Stoner "segitsegevel" a Ducati 2007-2010-re egy egyre gyengebb motort csinalt alatamaszthatja azt az elgondolast, hogy Stoner kifejezetten rosszul teljesit a fejlesztes teruleten. Ezt nem is ketlem, bar Rossi vergodeset latva sokkal inkabb ugy fest, hogy elsosorban maga a Ducati csapat az, ami a problema forrasa. Rendkivul akaratos csapat, de nincs mogottuk eleg penz.
Úgy látom Rossi kezd vérszemet kapni
http://www.motogphirek.hu/hirek/7644
Most ertem haza, de Neked meg valaszolok. Nem lattam a futamot, ha megnezem majd esetleg reagalok, bar nem hiszem, hogy szukseges. Lorenzo a vilagbajnok, nem veletlenul az es nyilvanvalo, hogy nem nyerheti egy pilota az osszes futamot. Grat Lorenzonak!

Ha egy ilyen futamon kiderulne, hogy Stoner a leggyengebb harmojuk kozul, akkor elismernem, hogy tevedtem. Igy azonban ez nem latszik biztosnak. Ha 3 Ducatira ultetned oket biztosan Stoner nyeren es ha valami vegyes tusprobat csinalnank oszze nekik gokarttol ralin at supermoton keresztul motodzsipiig (miert ne lehetne ilyen tobbretu osszemeres?) az nagyon szorakoztato lenne es szerintem Stoner nem vallana szegyent. Lattam Rossi ralizni, elkepesztoen jol ment. Lattam motocrossozni, nagyon gyengen csinalta. Stoner salakmotorral verhetetlen lenne es gokarttal mar Felipe Massat is megverte. Lorenzo ment turaautoval eles futamon. Nem vallott szegyent, bar maradandot sem alkotott.

Mint mondtam vegul ugyis kung-fu-val kene donteni, abban meg egyelore Stoner mutatott nehany trukkot (pl. jobbegyenes 300-nal, fektavon.)
Szerintem Rossi és Lorenso között dőlne el a dolog, Stonernak sokkal gyorsabbnak kell lennie ahhoz, hogy a csaták többségéből jobban jöjjön ki.
Az előbbi kettő között, mint Rossi szurkoló Lorensora tenném a voksom tök ugyan olyan technikán,a fiatalsága és gyorsasága miatt.
Ha pedig azért lehetne faragni a motorokon, akkor inkább Rossi.
De azért igen nagy esély van rá.
Az attól függ melyik ducattin (évjárat) és melyik pályán én közel sem vagyok biztos benne.