Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt nem tudom de akkor kapott a Honda Hungarytől egyet edzőmotornak. Lehet full öhlins volt meg 220 paci keréken de nem látszott rajta. Sima bordó volt. Nem ez.
link
ddt 500 tudja ki az a cseh versenyző,év végére egész belendült,és nyert is futamot tán.nyomassad ddt.
tudom tudom....meg le is volt folytva,és valami bakelit gumin ment MTZ fékbetéttel.ja....ez olyan mint juhász "szinte"gyári hondája... mondjuk az biztos h nekem mindkettő ordas nagy zakot adna...
teeenagyonagressziv!talma tudása vitathatatlan,de azért nem kell elszálni tőle....ő itt már egy közepes versenyző....lehet te ezért most mérges vagy mert nem tetszik az neked hogy ő már csak egy közepes versenyző!ismétlem közepes,középszerű....stb...de ezt ne vedd magadra és ne vedd személyeskedésnek sem.ez van ,....talmának leáldozott.125 világbajnok volt...ez valoban nagyszerű és vitathatatlan,de mára már csak a középszerűség és a magyarázkodás maradt.én elhiszem hogy ez bosszanto azok számára akik szerlmesek belé,de hát ez van.ezt kell szeretni,és ezért nem másokat támadni.jo az a középmezőny is.
Annyit én is megyek.
Csak nem érek körbe.
Full gyári kinézetű CBR1000RR-el (tán még a dob is gyári volt) ment pár 1:55-öt sima pályanapon.
Tökmindergy=nem tudok kézzelfogható érveket mondani a saját véleményemről
Szerinted tökmindegy.
Én meg annak is örülök ha egy magyar versenyzőért izgulhatok. És ha többet nem ér fel a dobogó tetejére, de sikerül jó versenyeket vívnia engem már ez is örömmel tölt el. Annak meg még jobban örülnék ha más magyarért vagy akár magyarokért szoríthatnék. Akár Viktorért vagy bárki másért. Mint ahogyan tettem azt az endurance versenyen, mikor Viktor harmadik lett. Pedig csak két percenként láthattuk az időket, mégis két órát végig izgulva a monitor előtt töltöttem. Ha meg valaki csak azt akarja leírni amit mondasz akkor tegye azt megfelelő módon. Mert ugye csak így az interneten könnyű fikázni valakit, amikor meg neki próbálják elmagyarázni azt ami tény(a majré csíkot), akkor meg behisztizik.
Na szóval azt próbálom elmagyarázni, hogy nem kötelező Talmát szeretni, tisztelni vagy elismerni, de illik normális módon kifejteni leírni a véleményét mindenkinek. És valaki nem teszi ezt meg a nevelés alapvető hiánya miatt, az kérlek szépen drága Vikingem tehet egy szívességet.
Rolika nézzen magába és utána nyivákolja olyan stílusban világgá a gondolatait mint azt tette.
Tökmindegy.
Azt próbálják magyarázni a srácok, hogy Talmácsi minden nagyobb sikerét a 125-ben érte el.
Kölyökkorától egészen két évvel ezelőttig ilyen 50-60 lóerős, egyhengeres, kétütemű, 65 kilós pöcsköszörűkkel motorozott.
A nagy, erős, nehéz négyüteműek egy teljesen más világ.
Te vagy a legnagyobb magyarázó. Amíg meg nem fenyegettelek életveszélyesen nem tudtál 57-et menni a ringen. Nekem köszönhetsz mindent.
Mert, hogy én kajak béna vagyok az tuti.
Nekem nem csak az eleje ráz. Ráz mindenhol. Még a kerék emelőm is ráz. A gumimelegítőmről meg ne is beszéljek. Már ameddig volt gumimelegítőm.
De én pont a kisujjamat féltem a legjobban!
Hát nekem ott van minden tudásom.
Ki az a cseh versenyző és mit ért el?Azonkívül?senki?európa k..a nagy keresgélj még biztos sok olyan van mint Talma.És sok a mondandótokban a"SZERINTEM"Egy VB első egy VB második egy Moto2 hatodik hely és egy GP szerepléssel szemben.Első és egyetlen magyar és sajnos az utolsó is,ha megnézem a mai nagy tudású fiatalokat akik megszakértik egy profi versenyző tudását.És még mindíg várom a hozzá hasonló versenyzőknek a neveit és az elért eredményeit.Ne legyetek lusták gyerekek mutassátok meg,hogy rengeteg ilyen van mint Talma,és igenis nem nagy dolog amit ő elért.A gyors válaszokat előre is köszönöm.
roy jones sem magyarázkodott a nehézsulyban.csinálta amit kellett,birt amit birt!ENNYI!nincs szégyelnivalója se neki se talmának...más kategoria más tudás(képességek) szükséges...ENNYI!
de a magyarázkodás előtt nem hajtok fejet bazmeg...inkább csak ellenszenvet vált ki!ill.némi mosolyt a szám sarkára...olyan szánomszegénytmosolyt.
na mindegy...megyek mert mindjárt jön a nyávogás!(honnan tanultátok?csak nem talmától?) ráz a faszom.... nem az eleje bazmeg!nem nyekeregni kell hanem baszni neki.....mondjuk az is szimpatikusabb lett volna ha azt mondja ennyit tudtam...hiszen ez sem volt rossz eredmény!sőtt!első 10-ben benne van simán...csak ne magyarázkodna mindig!faszomat...ennyit tudok oszt jóvan,majd igyekszem.nem kell a szánalmas és nevetséges nyavalygás!
ti meg buzi talma fanok vagytok!azzal foglalkozzatok hogy a ti köridőtök javuljon,és lehetőleg ne legyetek olyan nyekergők mint talma ha vmi nem jön össze!mert rázni az áram fog nem a z eleje ha sokat ugattok!nye nye...
ddt félkarja olyan mint a te kisujjad!
ez csak a véleményem...tehát szerintem.mennyit mehet talam a hringen?1.5...?senki sem tudja,de sztem nem menne eget földet megrengető nagy idöt.
A Te fél karodat én is oda adnám érte. Az enyémet azért sajnálnám egy kicsit. Na meg annyira azért nem hajszolom az időt, hogy a Viktorék idejéről álmodozzam.
Gyerek nyőőőől?
Minden tiszteletem a Viktoré! Az életben a közelében sem leszek az ő tehetségének, tudásának.(Pályamotorozás terén.) DE!
Amióta követem az eseményeket 3X láttam komoly Magyar ellenfelet és mind a 3 legyőzte. Elsőnek Németh Balázs győzte le talán a Köztársaság kupán. Jó SSP600-as motor talán gyorsabb mint a STK1000. Rizmayer Gábor a 2009-es OB-n (nemtom volt-e különbség a motorok között), aztán jött a Juhász Dávid és a K9-el futott egy 151,1-et amit a Viktor azóta sem tudott megfutni. (Tudom, hogy tavaly év végén a Dávid a Viktor farvizén sem volt a Hondával).
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ezek az emberek jobbak(tehetségesebbek) vagy rosszabbak lennének nála. Csupán merész kijelentés az, hogy Talmát lenyomná.
Szóval a Viktor nem verhetetlen Magyarhonban hiába örökös Országos bajnok.
Ettől függetlenül "fél karomat adnám" ha az Ő éppen aktuális PB-jét 5mp-re megközelíteném.
Hogy erted? Utcan nem szabad lapon kanyarodni?
Veled óvatosan beszélek mert kemény gyerek hírében állsz. Meg ugye majré csíkod sincsen . Ezért hát óvatosan mondom, hogy bekapha... a f.szomat.
Viktor szerintem is nagyon jó. De nem osztom a véleményedet. Szerintem Talma jobb lenne nála. És ha sokat okoskodsz Átmegyek a Bakra és elpicsázlak.
Hagyjuk inkább te kis 16 éves tacskó!
Egyáltalán nem fosok, de kanyarodjál lapon utcán a Simsonoddal
Talma az ÁSZ! No meg a Biaggi.
az első banderasznak szolt a 2.luknak!
luk azért nem kell mindjárt sirni ha valaki nem dicsőiti a talmát!nyugodj meg nincs semmi baj....
van egy cseh versenyző aki egész sikeres(keleteuropa),tisztelet azért nem jár senkinek mert világbajnok,(max elismerés),szerintem talma ne tud az élen lenni az erős és nehezebb nagy géposztályban!igazi 125 menő volt.bár kétségkivül a legsikeresebb magyar,ded sztem nem a leggyorsabb magyar ha a mostani kategoriát nézzük,sztem kispataki elpicsázná minden olyan pályán ahol mindketten ismerősök már(persze négyütemben)egyébként kispviktor is igen szépen szerepelt a endurance versenyen.nem kis neveket utasitott magamögé,és még kevesebb támogatással mint talma.tehát még egy keleteuropai versenyző van.
Ja a legfontosabb kimaradt. Aki honfitarsaval teszi ezt, az pedig ocsmany.