Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Stoner egy jó versenyző.
De azért nem kéne amnéziásnak lenni és zseninek kikiáltani.
Emlékezni kéne mit művelt 125-ben,250-ben és a Ducati előtt a nagyoknál.Többnyire a sóderágyban fetrengett és köze nem volt a VB győzelemhez.
Szerintem Stoner mentalis allapota nem attol megy gajjra, ha Rossi elozgeti. Hanem attol, hogy nem tudnak neki olyan motort csinalni, amit uton marad. Mindig eron felul kellett mennie. Lagunaban is megmerkoztek, alul maradt, bosszus volt, beszolt. Ez igaz. De mikozben csataztak Rossi motorja ugy ment, mintha sinen menne, Stonert nezve meg osszeszartam magam a szekben. Elesett es siman visszajott a 2. helyre, mert a mezony fel korrel volt mogottuk es a csapattarsa az utolso helyen ment "nagyon jo" Ducatival. Mindent megtett, nem volt eleg. Nem rajta mult. Es ez igy megy 2008 eleje ota...
Lehet a Doktor és csapata segítségével megcsinálják azt a Ducatit a Yamahával is elverte e Hondát ne értsd félre de amit a Honda csinál a motogpben Pedrózsi javára az gáz remélem jó versenyek lesznek de a motorsportban nem vagyok Honda párti.
Stoner meg ha nem esik el akkor nyerhet is de ha az elején egyet-kettőt behúz a Rossi azt nehezen fogja majd feldolgozni pszichésen
Még az a szerencse, hogy Rossi idén már nem nyilatkozhat, és valószínűleg hülye lenne szidni az új munkaadóját. Majd meglátjuk az első verseny előtti BMW awardon, hogy mit is tud a Ducival...
Nem akarok elore tul okos lenni, de az eddig latottak jol illeszkednek a korabban mar kivesezett teoriakba. Az a helyzet, hogy Casey Stoner elkepesztoen nagy motoros, a friss geppel 2. helyre kvalifikalta volna magat Valenciaban (sajat maga moge). Es ez a tesztmotorozas volt. A Ducati nem muzsikal olyan jol, a Dokieknal eg a haz. Mar most rebesgetik, hogy teljesen uj Ducatit kene csinalni az AMG penzen. Ha ez igy van, mindjart magyarazhato, hogy miert esett el olysokszor Stoner. Egyike azoknak, akik nem riadnak vissza attol, hogy 110%-on hajtsanak. Nem jo az a Ducati, sohasem volt az. A Honda viszont jo lesz es innen mar csak Kevin Schwantzot kell ideznem: Ha Stoner ratalal a ritmusra, nemigen tudjak majd lenyomni. A Honda szinein belul pedig abszolut favorit. Jobb versenyzo Pedrosanal (mert jobb a csatakban es ez mar eleg), Doviziosonal meg mindenhogyan jobb (nala szerintem Simoncelli is jobb). Pedrosa emiatt fanyalog. Erzi, hogy eleve bajban van. Amig azonos motoron ul Stonerrel, neki nincs eselye. Szerintem. Nagyon drukkolok Stonernek, hogy meg legyen a masodik!
A kengurus megtudta szelídíteni a Ducit is, a Honda számára persze, hogy jóval kezelhetőbb. A kis Spanyol meg ne kritizálja a másikat, hanem nyomja le a pályán. Már előre sirdogál megint a Honda nagy ÜDVÖSKÉJE !
Talma interjú
Ezért volt furcsa egyes szituációban, hogy néha néha visszavett a tempóból. Gondolom piszkosul fájhatott neki....
Ez nagyon jó hír! Remélem, hogy sikerül Banderas-ékkal! :)
hát valahova csak kell majd....
http://www.motogphirek.hu/hirek/5509
Mert altalaban a hivatalos motogp.com hireket kozlik magyarra forditva.
Ha meg lesz a tuti egyből fent lesz a motogphírek.hu-n ott még nem találkoztam hamis hírrel.
Nagyon szeretnék azt a vb címet de lesznek néhányan a Yamahától és a Ducatitól is remélhetőleg az utolsó versenyen fog eldőlni a sorsa