na még egy...foglalkozzatok inkább a saját köridőtökkel....azzal törödjetek ne mindig másokkal...le kellene ezt már zárnotok szépen,talma nincs többé,és kész.itt az idő a saját EL javitásán munkálkodni.bénácskáim...van időtök látom...
Pesek? Egy forinttal sem jobb mint Talma. Sőőőőt, ha jól emlékszem kawáéknál azt mondták, hogy ha Talma nem jön csak akkor mehet oda Pesek. Na ők meg aztán jobban tudhatják mint Predi barátom. Persze ez nem biztos mert elég konok gyerek ez a Predi. És ha Ő azt mondja, hogy jobban tudja, akkor az úgy is van!
Nyálas? Majd ki megyek a Bakra ott legyél ilyen nagyszájúúúúú. Pontosan annyival túlzás Talmát lefikázni mintha azt mondanánk, hogy van olyan jó mint Rossi. Lehet, hogy tényleg nem fekszik neki annyira a 4ütem meg a nagy ccm. De mint azt írtam te gyepes, én annak is örülök ha magyar motorost látok a tv-ben. Ha Talma nem lenne akkor ezt csak a Motorshow-ban tehetném. Ott meg láthatok olyan balfaszokat mint Te.
De vitathatatlan, hogy Te és én is a tavalyi év nagy bajnokai vagyunk. Serlegünk is van és ez a lényeg.
mindegy...persze...a lényegen nem változtat talmának leáldozott,neki már vége,ő már a multé....125 ben jo volt gp-t nem emliteném inkább nehogy megsértődjetek,moto2 ben megy a cseh gyerek is lenyomja mint a szart....ez van...azért ne legyél szomorú...csehország kelteuropa?
Napi két-három liter fojadékot Kelet európából gondoltam ahogy egyik hozzászólásomban írtam is vagy a szomszédos országokból.Érdekes onnan még nem mondtál neveket. De tokmindegy szerintem
én meg szép vagyok mint egy uj traktor,talmának meg leáldozott,tehát az sem helyes h ő még ott van,mert már nagyon nincs ott.lehet csapata sincs,nem tudom....talma már a multé...ugyhogy lehet a multbol is irni neveket...
ddt biztos tud többet is meg viking,mert ezek olyanok a forumokon meg egyáltalán a neten mint sumakker a pályán vot anno....a viking meg veszélyesen tud fejből mindent.
Nincs a válaszaimba semmi agresszió De még mindig nem írt senki válaszokat a kérdéseimre.Igenis bizonyítsátok be,hogy ebből a pár lakosú európából kik azok akik ilyen eredményeket elértek.És még mindig ott vannak ?Neveket kérnék légy szíves.
Én tudok egyet innen Baktalórántházáról is, csak most nem jut az eszembe.
Nnnnnna, hogy is híííílyják......
De vitathatatlan, hogy Te és én is a tavalyi év nagy bajnokai vagyunk. Serlegünk is van és ez a lényeg.