Azert ebben sincs tul sok logika, hogy a kepek meg a "bizonyitas" alapjan oltjuk a nepet. Ismerek par arcot - most a rend kedveert nem sorolom magam kozejuk - akik igencsak amulatba tudnak ejteni a forum lakoit es nemhogy fotot nem toltenenek fel ide, szamitogepuk sincsen. Szoval alapveto hulyesegnek tartom es gyerekesnek, amikor nezzuk egymas majrecsikjat es ez alapjan gondolunk marha nagy okossagokat. Kozben a kepekrol, a korulmenyeirol, az emberrol semmit nem tudunk.... Ha valaki meg tudja vedeni az allaspontjat, akkor nincs szuksege arra, hogy a masik adatlapjabany nyerjen onigazolast. Talmacsi nem azert a legnagyobb magyar , mert holmi forumtag fotoin majrecsik van.
Egy biztos. Aki barmilyen sportolot kritikaval illet az izlestelen ember es valszeg sohasem szerette a sportot. Aki olyan sportolot kritizal aki a vilag tetejere ert, az pedig bolond.
3 motort látok az adatlapodon.Mind a 3 kép elég vastag majrécsíkról árulkodik.Az alsó kettőben pedig szerintem nem 500km van.Ennek ismeretében még mindig az a véleményem rólad,hogy egy pökhendi másokat fikázó szájhős vagy.
Talma egy VB. te igen okos.
Add meg a tiszteletet neki mert hozzá képest senki sem vagy.
Mint az lucky írta:bizonyíts először és utána fikázzál.
Egy kis odaszúrást kaptál és egyből neki álltál magyarázkodni.Ráadásul úgy,hogy igen csak igazam volt azon meglátásban,hogy fosol kanyarokban.
Én csak azt nem értem, hogy egyesek mi a faszt képzelnek magukról?
Rolii. Milyen alapon húzod fel magad bármin is? Ha Talma innentől a VV4-ben sír, hogy szar a motorja neked ahhoz mi közöd van? Ha nem tetszik amit csinál miért nézed? Ki a tököm vagy te, hogy megmérj bárkit is? Ha ő neki úgy esik jól, hogy kifogásokat keres akkor tegye. Te meg egy senki vagy úgy, hogy a véleményed semmit nem ér.
Rolika te nagy motoros.Olyan a gumiképed mint egy most vizsgázott frissjogsisnak.Te fikázol itt?Ne nevettesd már ki magadat.Látom magam előtt ahogyan remeg a lábad minden kanyar előtt. heheeeeeeeeeee...........................
Megvan!Lehet fordítva ülsz a motoron és az miatt van ilyen majrécsík a gumin.Na persze ha igy van akkor nem is olyan rossz.
Nincs gond azzal sem ha majrés vagy.De ebben az esetben igazi bunkó vagy mert fikázod azt akit nem kellene.
Hidd el sok embert meghat. Nézd csak meg minden évben a C szektort. Azokat ott mind érdekli, hogy mi van Talmával. Ők sokkal többen vannak mint azok akik fikázzák.
Talmán kívül mondjatok keleteurópából még egy olyan versenyzőt aki hasonló sikereket ért el,vagy csak megközelítette az ő eredményeit.De turkálhattok szerintem nyugateurópában is.Halvány lila fingotok nincs arról,hogy mekkora dolog magyarként ekkora sikert elérni.És higgyétek el az elkövetkezö 20 évben nem lesz még egy olyan magyar ember aki nekünk VB címet fog nyerni. A magyar Himnusz szólt a MotoGP-n amit neki köszönhettek,bár ez sok embert nem hat meg
Mit bizonyított?
Adok egy kis házi feladatot, hogy tudd kiről beszélsz olyan pökhendi macskajancsi stílusban. Majd ha valamiben sikerül hasonlót véghez vinned, akkor befogom a szám. Addig viszont te tedd ugyan ezt.
Ki ül a lovon fordítva? Már akkor tudtam, hogyan kell a lovon ülni amikor a homok és a lapát volt a legjobb barátod. Nem a te posztod, hogy megpróbálj okosítani rajtam. Nem éltél és nem bizonyítottál Te még ahhoz eleget. Nem csak az erdőt látom a fától hanem az erdő mögötti hegyen túlit is.
Tisztelet fiatal barátom, tisztelet a sportolókkal szemben, mert veled és velem ellentétben igen sok dologról lemondtak amit mi nem tettünk azért, hogy azok legyenek amik.
Remélem érthető voltam és nem bántottam meg a lelkedet még jobban.
Mint azt már többször is leírtam már nem tartom Talmát egy fenoménnak. De mint az egyetlen magyar VB-nak úgy gondolom kijár a tisztelet. Sokszor tele volt a tököm nekem is a sok magyarázattal. Alapból hátrányban van több szempontból is. Ez az én szememben még jobban emeli az általa elért eredményeket.
Más!
Úgy tűnik a Motogp-ben a Ducati most ésszerűen fejleszt.
Hayden pár hete volt Bolognaban és nagyon bizakodó. Már a 2009-es szezonban várt a Ducatitól egy a saját igényeihez alakított verziót de ez csak 2010-re valósult meg. A 2011-es szezonra a motoron nem lesznek radikális változtatások. Valójában a GP10-et csiszolgatják tovább, ami szerintük egy nagyon jó(alap) versenycsomag. Vannak jó ötleteik, amit kifognak próbálni. Hayden mellé új mérnökök érkeznek a WSBK Ducati csapatból, akiben nagyon bízik. Szerinte kiváló szakemberek és nagy (motorkerékpáros) tapasztalattal rendelkeznek. Továbbá adnak még egy esélyt a screamernek is. Egy másik pályán is kipróbálják, hogy melyik lesz a legjobb kompromisszum a 2011-es szezonra. De igazából a szezonvégén 18 versenyhétvége után derül ki, hogy melyik volt a jobb csomag.
egy fokig megérthető ha nincs tapadás, pattog a féktávon, nem akar fordulni, pont, pont, pont........................
de hogy egész évadban ez a probléma, és nem amatőr szerelők hanem mérnökök állnak a motorok technikai beállításai mögött, akiknek nem ez az első évadjuk ilyen technikával az már nem emészthető.
na,na
mindenki elmondhatja a véleményét, tapasztalatát, hozzáállását, nem tetszését, de annyit tiszteljünk egymásban hogy nem megyünk le alpáriba.
én leírtam ,hogy mit gondolok talma útkereséséről.
ha a kawa meghívta, akkor tegye oda a seggét, nyomjon egy merész tesztet és mondja el egy közleményben a tapasztalatát. ha nem fexik neki akkor megmondja és slussz! megy oda ahol szerződést kap, de a magára valamit adó csapatok már az idény végén kihalásszák a kvalifikált pilótákat. most már valszeg túl vannak az idomok és a futóműnek a pilótára való hangolásánál, a szponzoroktól kiénekelt apanázst, pedig megtervezetten költik el tesztekre, gumira,felkészülésre.
tehát ha talmánk beesne valamelyik csapatba akkor nem kis hátránnyal indulna neki egy szezonnak, és hallgathatnánk a kifogásokat hogy mit hol merre és miért kapott meg később, mit nem tudott kipróbálni tesztelni.
Mit bizonyított? Ja emlékszem: "technikai gondok voltak" , "végig küzdöttem a motorral, ki akart esni alólam", "nem volt tapadás az elején"
Azt bizonyította, hogy mindig van kifogás. Egyszer sem mondta azt, hogy "most ennyit tudtam"
Gyere ide és megteszem neked a szívességet.
Még ha Talma nem is egy Rossi, de magyar és volt már VB. Bizonyított már annyiszor, hogy többet érjen a véleménye mint a tiéd. Ellentétben veled én azt is látom mi van a domb mögött.
Óvatosan szájaljál.
Na és a te hozzá állásod mennyivel jobb mint Talmáé?
Olyanok vagytok mint a kislányok. Nyenyenyenyeee........
Ott sem lesz majd jó meg sehol sem lesz jó meg úgysem meg ígysem meg...........nyenyenyeee.
Ilyen hozzáállással nem is fog nyerni! A kawa jövőre ütőképes lesz! El van szállva rendesen Talmácsi. Felidegesít az ilyen hozzáállás. Ne is csodálkozzon, hogy nem kapkodnak utánna, mivel sose úgy húzza a gázt, ahogy kellene! Biztos vagyok benne, hogy a supersport kategóriában még dobogón se lesz jövőre, ha esetleg oda kerül!
Egy biztos. Aki barmilyen sportolot kritikaval illet az izlestelen ember es valszeg sohasem szerette a sportot. Aki olyan sportolot kritizal aki a vilag tetejere ert, az pedig bolond.