Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem jön!
köszönet
miért írod ezt a linket nem jön rajta semmi
Itt mit kellene látni , mert nekem nem jön be semmi.
Nekem digisport-nak hozza,úgy tudom a digi plussz teljesen új,de akárhogy is,a Dorna honlapján arról számolnak be,a "célunk a minnél könnyebben elérhető csatornákon való sugárzás,a nézetség érdekében"Bár ezt régebben olvastam nem tudom él e még ez a nézet számukról,igazából arra lennék kiváncsi,tudják e a szitut,mert lehet a zseton nekik jó,de a szponzorok milliárdos befektetései nem hiszem hogy hatékonyan célt érnének a magyar régióban.....legalább is nézetségi szinten....
A DORNA-t biztos érdekli...
Kifizetik neki a közvetítési díjakat és gól.
Egyébként meg az a DIGI "plussz" szolgáltatása volt az online adás.
Hát sajnálom hogy nem sikerült,de talán arra jó lesz hogy a felvételeket meglehessen nézni,nem élő adásban,ha valaki lemarad.Akkor nem reklámozom az otthoniaknak,és köszike hogy rá néztél,nekem a digi írta ezt ki mikor még ment online,"a te körzetedben nem áll rendelkezésre"Nem tom a dorna tud e erről a siralmas helyzetről?
"Not available in your area" - sajna mi buktuk ezt is!:( azért köszi
Pontositok.
16.30 MotoGP. felvezetés
16.55 125cm3 futam
18.10 Moto2 futam
19.25 MotoGP futam
Ez nem valamelyik edzés időpontjai voltak?Akárhol nézem,nem így írja.
16.30 kor a gp,majd 125, majd moto2.
Ki tudja pontosan mikor kezdődnek a futamok?
Azért kérdem mit szóltok hozzá,mert magyarországon nem biztos hogy működik,de sok szerencsét!
Én már tavaly is a hagyományos fapados parabolával néztem / német nyelvű javarészt / a DSF-en most SPORT1 .Tegnap is tökéletes volt csak az a rengeteg REKLÁM ne volna benne
Sziasztok Haverok!

Kiváncsi vagyok,mit szóltok a következőhöz.Sajnos sokunk számára
problémás a MOTOGP-t nézni,viszont a BBC-nek van hivatalos online
TV-je.A kínálat nem teljes mert "csak"a nagykategóriát közvetíti,de ez sosem volt máképp.Nagy előnye,hogy nem kell stream-eket keresgélni,a minősége pedig sokkal jobb,mint a digi-é volt,még teljes képernyőn is.Ma a BBC 2 közvetíti,és ha valaki lemaradna,angol idő szerint éjfélkor ismétli a tv guide szerint.
Íme a link: http://www.bbc.co.uk/iplayer/t... próbáljátok ki,mielőtt a futam indulna,és jó körömrágást
Helló!
Igen ma lesz a futam, de csak a motogp-t adja a DigiTv. De ha lejebb olvasol kicsit akkor találsz linkeket streames videokhoz.
Hello mindenkinek!
Moto Gp első futam ugye ma lesz, de ezt hol tudjuk megnézni a tv-ben? Nem tud esetleg valaki valamit hogy közvetítik e vagy majd a digisporton az ismétlést egy hétmulva...
Válast elölre is köszönöm!
van remény nézni a Gp-t

http://rd.hirkereso.hu/rd/1077...
GO Vale!
hol nézitek?
Kösz kösz