Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talma volt ma este a Duna tv-n.Ott azt mondta még semmi nem dőlt el semmi és több motort is tesztel.
Még tárgyalunk
Szerintem a 2011-es lesz a 800 legjobb éve
linkHoppá,4 full gyári Honda lesz 2011-ben
a szakítás az még az aláírás után jött.
Talma 2011
nem kell elnézést kérned, nem számonkérés volt
Tegnap még csak a szakításról volt szó nem? azt írta hogy megy suter vázat próbálni! elnézést kérek hogy nem tegnap óta tudom,de én tegnap nem láttam,hallottam ilyen híreket sehol!
de azért örülök hogy elrendeződött a sorsa!
te átaludtad a tegnapot?
Mediterran forrosag...
Megvan Talma csapata, reggel bemondta a neo fm hogy a Banderas-hoz igazolt!
Pedrosa farmerben. Szép.
Valaki be tudná linkelni azt a vidit ha itt fent volt spmotoron mikor 2006 ba (asszem akkor lett héjdün vb) pedrózsi kilökte hayden-t?!
Annyit, hogy bármennyire is jó barátok, sajnos a Stefano már húzta vissza a Gabit. Lsd.: KTM, majd Martinez. Amennyit köszönhet neki, ami nagyon sok. Annyi a döntő pillanatokban hátrányára vált. Amennyiben igaz a hír, akkor a Gabi rájött, hogy a továbblépéshez váltani kell. Amennyiben igaz a hír, reméljük barátságban váltak, válnak el.
Miki Biasion
Ferjáncz Attila
Stig Blomqvist!
Igen! De lusta voltam végig írni!
Juha Kankunen, Ari Vatanen, Walter Röhl, Colin McRae, Jean Ragnotti es egy kissebb nev: Markko Martin!
Röhrl, Sainz, Auirol. Meg a B-s autók
Igen de ez megint egy fizetős hely! Ez már így megy évek óta. Gáborunk tehetségét nem sikerül kamatoztatni egy olyan csapatnál ahol fizetnének, hogy ott menjen. Mondjuk erről már le írtam a véleményem. Nem sok ideje van már, bizonyítani. Jönnek a fiatalok.
Remélem sikerül összeszedni a pénzt. Mert eddig nem valami fényes a helyzet, ha jók a forrásaim.:(((
lacika kjc Ha valaki mindent meg akar érteni a mociról az nem azt takarja, hogy lassabban megy mint a többi. Most a Honda és Stoner egyszerüen gyorsabb volt, és még mások is. Egyéb iránt a határokat feszegetve jön ki a gépek igazi oldala és beállítási hiányosságai! A Duci már Stoneren kívül nemhiába tört borsot más versenyzők orra alá, az összeszokás vele kissé nehézkes. De Rossinak ép ez benne a kihívás.
Már alig várom a következő szezont.