Tegnap még csak a szakításról volt szó nem? azt írta hogy megy suter vázat próbálni! elnézést kérek hogy nem tegnap óta tudom,de én tegnap nem láttam,hallottam ilyen híreket sehol!
de azért örülök hogy elrendeződött a sorsa!
Annyit, hogy bármennyire is jó barátok, sajnos a Stefano már húzta vissza a Gabit. Lsd.: KTM, majd Martinez. Amennyit köszönhet neki, ami nagyon sok. Annyi a döntő pillanatokban hátrányára vált. Amennyiben igaz a hír, akkor a Gabi rájött, hogy a továbblépéshez váltani kell. Amennyiben igaz a hír, reméljük barátságban váltak, válnak el.
Igen de ez megint egy fizetős hely! Ez már így megy évek óta. Gáborunk tehetségét nem sikerül kamatoztatni egy olyan csapatnál ahol fizetnének, hogy ott menjen. Mondjuk erről már le írtam a véleményem. Nem sok ideje van már, bizonyítani. Jönnek a fiatalok.
Remélem sikerül összeszedni a pénzt. Mert eddig nem valami fényes a helyzet, ha jók a forrásaim.:(((
lacika kjc Ha valaki mindent meg akar érteni a mociról az nem azt takarja, hogy lassabban megy mint a többi. Most a Honda és Stoner egyszerüen gyorsabb volt, és még mások is. Egyéb iránt a határokat feszegetve jön ki a gépek igazi oldala és beállítási hiányosságai! A Duci már Stoneren kívül nemhiába tört borsot más versenyzők orra alá, az összeszokás vele kissé nehézkes. De Rossinak ép ez benne a kihívás.
Már alig várom a következő szezont.
Talma 2011
nem kell elnézést kérned, nem számonkérés volt
de azért örülök hogy elrendeződött a sorsa!
Remélem sikerül összeszedni a pénzt. Mert eddig nem valami fényes a helyzet, ha jók a forrásaim.:(((
Már alig várom a következő szezont.