Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyrészt nincs annyi moto gp-s tapasztalata, másrészt a Lorenzo az első számú versenyző. Igaz a fal marad de biztos, hogy bármilyen fejlesztés a Lorenzo kedve szerint megy. Egészen addig a pillanatig ,amíg a Spies le nem alázza a Lorenzot tartósan.
Nekem az a német márka gyanús
amolyan üvegtigrises
burgess bacsi is megy a ducatihoz,meg több tonna nemet marka a mercitöl
1reszt mert uj? baromsag
Igen, ez valoszninu. Spartai kiralysagbol punkosdi lesz.
Igen, de én meg abban vagyok biztos, hogy a Yamaha hanyatlani fog, hogy a Burgess meg többi mérnök elment. Ugyanis a Lorenzo állítólag nem egy jó fejlesztő, és a mérnököknek meg iránymutatás kell, hogy mit változtassanak a motoron. Még ha Spies esetleg tudna jókat mondani, akkor sem biztos, hogy figyelnek rá. 1részt mert új másrészt mert a Lorenzo-nak fognak hinni.
Igen, nagyon ugy fest, hogy az egesz miszteria kezd a Rossi mitosz korul kiteljesedni, ami az egesz MotoGP-t elteti. De remelem, hogy kedvencem uj csapata nem szabotalja majd az ifju slide kiraly torekveseit es ha hasznalhato motort kap, akkor a tobbieknek nem lesz konnyu az elete. En ezert imatkozom! Persze ne feledjuk. Az uralkodo vilagbajnok es markatarsa sem szarral gurigazik.
Igen van rá esély. Már csak azért is mert a Ducati lehet, hogy már az ezresre fejleszt. Az, hogy kivették a pénzt a Superbike-ból viszont azt bizonyítja, hogy elszántak mindenre pénz nem számít. Lehet, hogy még a télen fejlesztenek annyit, hogy egy VB. cím meglegyen jövőre a Rossi-nak.
Igen a Rossi nyilatkozta, hogy még nem tudja azt hogy megy-e Burgess vele. Nekem ez a dolog nem tetszett.
A többiben egyébként szerintem igazad van.
Es remelem erre jol rabsznak es Casey rongya veri oket a Hondaval. Meg az is lehet, hogy egy egy elejen kinullazott futam - "Jaj Istenem, nem tudom mi tortent, egyszercsak kicsuszott a motor eleje" - nem volt veletlen. Stoner ugy gondolta, nem lesz tesztnyu es jo hamar foldhozb..szta a motort.
Keremszepen, akinek van TV-je es ideje is, annak konnyu.
Ebben is van igazsag! Bar nyilvan egy mernokcsapat szivesen epit egy olyan versenyzore, aki tud egyuttelni veluk.
Nem értem. Most azt nyilatkozta valahol, hogy nem mennek vele a mérnökök? Amennyiben így van, nem tudtam. De 1 biztos a Yamahától való eligazolásnál komoly dilemmában volt, mert a Burgess nem bízott a Yamahásokban és nem akart menni. A Doohan azt nyilatkozta, hogy ha Rossi-érának véget akart volna vetni a Honda akkor a Rossi-Burgess duót kellet volna szétlőni. Idén nem tudom ki lehetett az akinek esetelegesen megfordult a fejében, hogy nem megy a Rossi-val az egész bagázs. Akár mit is mondtak. Annál a csapatnál szerintem mindenki pontosan tisztában van a másik kvalitásával tudják, hogy együtt van esélyük nyerni. Abban is biztos lehet mindenki, hogy a pénz már nem motiválja a Rossit neki csak a győzelem kell. Azt is el tudom képzelni, hogy a Rossi a fizetésükön kívül még fizet az egész bagázsnak külön.
Nem hiszem, hogy a gp.-n belül van még olyan versenyző-mérnök páros akik így összenőttek. Igen biztos,hogy tudta kivel nem szeretne együtt dolgozni. A Yamahánál nem véletlen volt a fal( de mint tudjuk érdekes módon marad jövőre). A Stoner szerintem meg menni akart a Ducati-tól.
És ha most hazudott a Rossi azzal kapcsolatosan, hogy Burgess követi akkor vajon a Yamahához szerződésnél igazat mondott?
Én is pont azt állítom, hogy tudta ő, hogy kivel fog együtt dolgozni és azt is tudta, hogy kivel nem.(Stoner,Lorenzo)
A Ducatti, nyílt titok volt és szerintem aki egy kicsit figyel a Moto gp-re egyrészt tudta, hogy együtt mennek, másrészt tudta, hogy a Ducatti egész évben a Stonert meg a Haydent használta tesztmotorosnak a Rossi-hoz alakítandó motorra
Nem. A Yamahát! A Rossi az önéletrajzi könyvében leírja az egész Honda- Yamaha sztorit. Ebben írja, hogy milyen nagy fűzőcske és gondolkodás után mondtak a Burgess-ék igent az átigazolásra. Meg hogy milyen rejtve folytak a tárgyalások, bujkáltak az asztal alatt a catering sátorban.
Szerintem a F1-ről is túl sok esett. Nekem a F1 kicsit túl misztifikált. Az igazi verseny az lenne, rajt nincs kiállás gumicsere stb. A Gázt nyomnák, nem pedig a mérnök számolná ki, hogy milyen köröket kell menni, hogy nyerjenek.
Gondolom, hogy a Yamaha helyett Ducatitt akartad mondani.
Nekem ebben pontosan a képmutatás nem tetszik. Ők biztosan tudták, hogy együtt távoznak a Ducatihoz. És a nézőket, szurkolókat nézik hülyének.Én ezt Rossi gyávasága számlájára írom. Mert jövöre ugyan az a stábbal megy csak más színbe. Az lesz a különbség, hogy nem Lorenzo lesz a csapattársa.
Gondolom ha eddíg a F1be nem ástad bele magad akkor ez után sem fogod. Úgyhogy azt hagyjuk mert nagyon nem úgy van.
Arra alapozzuk, hogy minden mérnök akivel a Rossi-nak dolga volt, ezt nyilatkozta. Lsd.: Idén a superbike. Az meg, hogy a mérnökcsapat megy vele azért van mert tudnak együtt dolgozni, és így lesznek világbajnokok. A Burgess, nem volt mindig mellette, és az sem volt biztos, hogy a Yamahához megy vele.Szerintem ez a 7 év már összekovácsolta őket annyira, hogy egymás mellől mennek nyugdíjba. A F1-t nem követem, de a Suminak nem ugyan az a csapata? A Braun idén nem tudott világbajnokot csinálni belőle, pedig 1 éve Ők lettek azok nem?
Köszi.
De megnéztem a tv-ben.
Senna es Maradona kozott is lehetne parhuzamot vonni. De igerjetek meg, hogy a focirol nem esik tobb szo!
Ez igy tokeletes! (szerintem) (Bar ez Schumachert nem mentesiti, nagy diszno o is.)
Ha hézagos emlékezetem nem csak Senna volt mindmáig az egyetlen pilóta aki előre eltervezte, hogy nekimegy az ellenfelének az első kanyarban ha az lerajtolja őt.(1990 Suzuka). Mert, hogy nem tetszett neki a rajtrács kialakítása. (Érdekes módon doppingolásért akár 10 évre visszamenőleg is elveszik az olimpiai aranyakat de Sennától nem vették el a VB címet holott 1 évre rá beismerte, hogy Suzukában "szándékosan" ment neki Prostnak) Valóban Schumacher is tett ilyet de az a verseny hevében történt ami nem ugyan az. Senna valóban a valaha volt leggyorsabb pilóta de a személyisége leginkább egy Hamilton-Alonso keveréké. Halálosan meg van sértődve ha nem az ő szája íze szerint alakulnak a dolgok és bármibe/kibe belemegy ha éppen olyanja van. Ő biztos neki ment volna Petrovnak.
Ahogy itt ill. a linkelt oldalon többen is kifejtették a Legeredményesebb nem=a Legjobbal ez szerintem átvihető úgy is, hogy a Leggyorsabb nem=a Legjobbal.
Video itt.
A Motogp-s dologról csak annyit részemről hogy Rossit test test elleni harcban talán csak Lorenzo verte el. Stoner, Pedrosa ha megy nagyon megy de kőkemény harcban alulmaradtak eddig. Ez az a kis plussz a dokiban.