almácsi Gábor motorversenyzőt sokkolta a hír, miszerint főszponzora távozása miatt visszalépett a 2011-es idénytől csapata, a Jack&Jones-istálló.
„Ma délután kaptam egy telefonhívást, amelyben közölték, hogy a főszponzor kihátrált az istálló mögül, így a csapat nem indul a vébén. Sokkolt a hír – mondta az MTI-nek Talmácsi, s hozzátette: egyelőre túl korai arról beszélni, hogy melyik istálló jöhet számára szóba a 2011-es vb-szerepléssel kapcsolatban. – Egyelőre várom a hivatalos értesítést a visszalépésről, s majd az után döntök és tárgyalok a hogyan továbbról."
Az egyik nyilatkozatában azt mondta nem ő akarja csinálni csak ő akarja rá az embereket kijelölni vagy valami ilyesmit egyszóval csak váltani akart harag nélkül szerintem. Azt hiszem a bumerángnak nyilatkozta.
Nem láttuk a döntéseik hátterét csak amit Ők mondtak erről azt tudjuk. De én csak a menedzsment szükségességére gondoltam. Mint azt már leírtam itt, a véleményem az, hogy amennyit kapott a Talma a Stefano-tól annyit bukott is a döntő helyzetekben. De a mostani helyzet azért felveti a kérdést, hogy egyedül menni fog-e neki. Mert a versenyzésre is odafigyelni, meg menedzselni magunkat nem egyszerű.
Lehet, hogy kell de talán nem kellett volna 250-ből fölmenni a gp be és ezt a menedzsernek is tudnia kellett volna ott egy utolsó motorral nem lehet semmit elérni talán ezt Talam is belátta később és az sem lehetetlen, hogy a menedzsere nélkül nem hozta volna meg azt a döntést. Azért remélem tudunk még neki a gp ben szurkolni.
Ilyen az amikor azt hisszük jó döntést hozunk! A csapat nem semmi. Nem volt aláírt szerződésük a szponzorral, (magyarul nem biztos , hogy meg lesz a zsé) de a Gabinak azt mondták indítják ha nem hoz lóvét akkor is. Leszerződtetik, megnyugszik, hogy minden rendben majd kirántják a szőnyeget alóla. Lehet, hogy a menedzser a háttér információk miatt is kell?
Szerintem nem a névre mennek. Az lesz az 1. számú aki a jobb. Jövőre nem tehetik meg már szerintem is hanyatlani fognak. De ilyen versenyzőkkel bármi lehet.
Amit en nem valoszinusitek. Lorenzo nagyon gyors motoros es mostmar stabil is. Tudom Spies is zsenialis, de akkor is. Eddig mindig a 2T--MotoGP ut valt be, nagy Superbike--MotoGP siker ezidaig nincs. Lorenzo marad az 1-es a Yamahanal szerintem (is).
ell/
Sergio Gadea és Maverick Viñales.
„Ma délután kaptam egy telefonhívást, amelyben közölték, hogy a főszponzor kihátrált az istálló mögül, így a csapat nem indul a vébén. Sokkolt a hír – mondta az MTI-nek Talmácsi, s hozzátette: egyelőre túl korai arról beszélni, hogy melyik istálló jöhet számára szóba a 2011-es vb-szerepléssel kapcsolatban. – Egyelőre várom a hivatalos értesítést a visszalépésről, s majd az után döntök és tárgyalok a hogyan továbbról."
Viszont jó csapatot ilyenkor nem tudom talál-e még