kakasd környékén van crosspálya?6-os főútről rálátni valami domboldalba kitaposott nyovonalra,meg egyszer motorozni is láttam rajta valakit,de csak messziről.ismeri azt valaki?pálya az egyáltalán?mert messziről annak tűnik
szerintem karburálási probléma.pl amikor sportkipufogót teszenk motorra anélkül,h a karburátort utánaállitanák.nekem akkor volt,h durrogott mint egy ágyú
Hali!Vki meg tudná mondani h honnan tudom h mikor kell cserélni(dugozni) ill furni a hengerem!250rm mocim van ami 95ös évjáratu!nem nicosilos henger van rajt most alapméretes acél!nem csörög nem zörög de nem tudok hasonlitani erőre se mert nem rég vettem!Ha vki tud rá okosat várom...!
Hátő énis eztpróbáltam mondani
Lényeg a lényeg már meg van rendelve a dugó várjuk h megjöjjön és aztán ahoz lesz hozzáfuratva. Remélem Pöpec lesz
Na Hi!
Hali! Nem bántani akarlak, de miféle hülyeség ez? Miért kellene új persely? Gondolj pl. a CR 500-ra, sose volt nicasilos! 89 mm-től 91 mm-ig vannak dugóméretei. Fúrás, 1-gyel nagyobb dugó-szett, azt gyí!
hello mindenkinek..
Segitséget kérnék Rmz 250nél elbaszódott a MELEGINDITÓ végén a müanyag menet..tudtok segiteni hol tudok venni illetve van e külön ez a müanyag vagy hol érdemes venni mert vnnak elég nagy külömbségek 1es boltok között..
hát azt tudom,h a /90 /100 mit jelent,csak arra voltam kiváncsi,h tapasztalatok alapján melyik jobb laza talajra,de ahogy látom nem tért célba a kérdés.
Potyó, most is az van a mocin csak sáros talajra. Még csak most akarnak letörni a bütykei, ja és pont egyszerre mind a két oldalon de addig még nemveszek másikat de ha letörtek és még van akkor szólok, hátha megin erre esik a választásom
Meg tudnátok nekem mondani, hogy melyik 250 ccm-is 4T krosszmotor a legolcsóbb, ami jó hobbimotorozásra.
Válaszaitokat előre is köszönöm.