Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És íme az új rámpa összecsukható , még nincs kész teljesen még kap két kereket, hogy lehessen vontatni.
Motoros klubunk Gyulai M.R.T. 2009.április 11.-én Gyula Napi szervezett edzést és egyben pálya avatót tart .
Melyre szeretettel meghívunk minden crossozni , quadozni , pibike-ozni szerető embert.
A pálya alakításon esett át !
Több 400 köbméter homok lett elterítve.
Új nyomvonal részek és ugrók.
Locsolt pálya .
Ha amatőr-amatőr vagy itt a helyed !
Családodat ismerőseidet is hozd magaddal, nekik is kérhető ebéd csak jelezni kell.
Délelőtt szabad motorozás . Délután edző futamok lesznek. . Díja 3000 Ft melyben egy ebéd és a pályahasználat egész napra benne foglaltatik. Jól előkészített , nyomvonalában megváltozott pálya vár !
Szervezheted családi programnak , lehet táborozni piknikezni . Csak ebédre is lehetőség van.
Gyulán este több szórakoztató rendezvény van mellyel lehet folytatni az egész napos kikapcsolódást.

Részvételi szándékod lehetőleg jelezd a kunlala@citromail.hu emailon.
Köszönettel Kun Lajos (Bubu256)
Keresek 2001-2002-es 2T KTM SX-re való (fekete) benzintankot. Akár megvételre, akár cserébe érdekelne 2004-es EXC250 (narancs) tartályra.
szombaton endurocross ob nagykanizsán minden érdeklödöt szeretettel várunk
köszcsi
Ez nagyon tuti vidi lett!
Akárhányszor megnézem mindig csak
kérdezd meg Kerkyrát az endurocrossban,hogy mikor mennek ki ferihegyre ugrálni
menny ki oda,amikor,totóék is kint nyomják,akkor láthatsz fríísztájl sót
Mikor lessz freestyle show magyarországon 2009-ben ? köszi
sziasztok KROSSZASÁGOk! nem tudtok valami infót honda tesztnapokrol, hogy mikor lesz és hol?
Elírtam !
Helyesen ígyszól .

Több mint 400 köbméter.
Motoros klubunk Gyulai M.R.T. 2009.április 11.-én Gyula Napi szervezett edzést és egyben pálya avatót tart .
Melyre szeretettel meghívunk minden crossozni , quadozni , pibike-ozni szerető embert.
A pálya alakításon esett át !
Több 400 köbméter homok lett elterítve.
Új nyomvonal részek és ugrók.
Locsolt pálya .
Ha amatőr-amatőr vagy itt a helyed !
Családodat ismerőseidet is hozd magaddal, nekik is kérhető ebéd csak jelezni kell.
Délelőtt szabad motorozás . Délután edző futamok lesznek. . Díja 3000 Ft melyben egy ebéd és a pályahasználat egész napra benne foglaltatik. Jól előkészített , nyomvonalában megváltozott pálya vár !
Szervezheted családi programnak , lehet táborozni piknikezni . Csak ebédre is lehetőség van.
Gyulán este több szórakoztató rendezvény van mellyel lehet folytatni az egész napos kikapcsolódást.

Részvételi szándékod lehetőleg jelezd a kunlala@citromail.hu emailon.
Köszönettel Kun Lajos (Bubu256)
Sziasztok! keresnék crossmotorhoz köllő csavarokat!? Ha valaki tud akkor segítsen! Új crf 250r-hez kell d.i.d felni!
Előre is köszönöm
Lehet már érezni hogy a megnőtt nyomás miatt a telo nem olyan finoman mozog. Amúgy amikor kedved van nem lessz baja.
A többi duma fotelmotoros.
hi all!vettem teleszkóp légtelenitőt.mikor milyen időközönként kell kiereszteni a felgázosodást?mert hallottam már ellenmondásos dolgokat.valaki azt mondja,h bakon legyen terheletlenül a teló,valaki meg,h rajta ülve saját súyunk fügvényében legyen megterhelve a teló és akkor.valaki,h csak akkor ha hideg a telo,tehát fél-egy órával motorozás után,valakimeg,h melegen is minél sürübben.akkor most hogy?
Elvileg ez az, amit írtam, a katalógusomban nincs kép.
Holnap ide mindenki !
Engem ilyen érdekelne. Van ilyened?
Köszi !
Írtam .
Szia

Évjárat is kellene!

Írj az endurobolt@gmail.com címemre!

Köszi!
TM MX 125 dugószett érdekelne !
Tudsz típust és árat ?
Szia

D.I.D 520 ERT 125-250 cross versenylánc 120 szemes, 16500 ft.
Szia!

Érdeklődnék D.I.D. ERT 2-es 120 szemes láncot mennyiért méred?
Láncszettek, dugattyúszettek rendelhetők kedvező áron!

Ajánlatkérés: endurobolt@gmail.com
off sziasztok ha Bulgáriába mennétek mx-re a 7végén itt mindent megtaláltok
www.gpmotogp.hu