Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

matis.stan@freemail.hu ra küld a címed
az hiányzik róla már én is igy kaptam a mocival együtt
fel persze
Szia.
Köszi a képet !Már csak egy kérdésem lenne ,feltudnád adni esetleg postai utánvétellel ?
Mert elég mesze lakom tőletek.
igazad van,engem csak a kúp tévesztett meg.
Jaja, de épp azt mondom, az újabbakról ha lehúzod a kúpot, azok is így néznek ki. Asszem 1996-2007-között mind ilyen, kúp ide vagy oda.
én is úgy emlékeztem,hogy kúposnak kellene lenni a végének azért írtam,hogy nem 2005 gépé,azt nem tudtam h mikortól ilyen kúpos.
A végdob így néz ki a 250-eseken gyárilag a '90-es évekbeli kiadásoktól egészen 2007-ig, csak 97-től van a végén egy plusz alu kúp-sapka. Enyémen is pont ilyen (2003), csak a két fülben megvan a gumigyűrű még.
Hello!
bocs,hogy beleszólok,de a 2005-ös 250-es cr-en nem ilyen a gyári dob...
szóval ez biztosan nem 2005-n volt.
Rendben , kösz !
jó majd teszek fel képet róla
2009.05.16-án amatör motocross verseny nagykanizsán,ha kell futamok közben is locsolunk,elkészült az automata öntözörendszerünk,minden versenyezni vágyo motorost vár a rendezöség.
Csá?
10-ezer? sok vagy kevés?
Találj ki te valamit. Mit ér meg neked?
Helló szevasztok segítség kellene CR250-hez kuplung bovden kellene gyorsan hol lehet
Köszi
Szia!
MI lenne az ára?
Sziasztok! Ha vkit érdekel az szóljon! Nagyon jó motor!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
van 1 cr 250r 2005 gyári hátsó dobom
Helló!
Nincs valakinek egy eladó 250-es 2t cross kipufogó dobja ?
Emberi áron.
Hali mindenkinek. Szeretnék venni majd egy honda xr 250est.
Mit kell tudni róla? Kb hány lovas? Illetve mennyire strapa biró, szervizigényes? És tényleg igaz hogy aksi nélkül müködik minden világitás gyárilag?
sziasztok
van egy eladó ufo g2 páncélom
ha valakit érdekel csak sz óljon
Láncszettek, dugattyúszettek, vezérműláncok, szelepek, főtengelyek, egyéb kopó alkatrészek kedvező áron rendelhetők!

Árajánlatkérés: endurobolt@gmail.com