Üdvözlöm Dulai úr egy kis segitséget kérnék öntöl..vhol olvastam h volt önnek egy 250es Rmz-je ha nem akkor bocsánat..olya kérdésem lenne h ebben lehet állitani a szelephézagot vagy szét kell hozzá szedni a vezérlést is?2005 ös évjáratunál..magyarul lapkás vagy nem?illetve h mennyi a szelephézag vagy vhonnan le tudom ezt szedni? válaszát elöre is köszönöm..
napot.
szerintetek? vettem egy sárgát(Rm 125 '95) két hónapja az eladó elmesélt minden szépet és jót, hogy a gép teljesen felújítva: új dugó, új csapágyak, új gyújtás az összes régi alkatrészt odaadta egy zacsiban. Na most ma délelőtt egy kis motorozás után furcsa hangja lett a motornak, irány a szerelő barátom és a blokk szét.
A dugó tényleg új volt de a hengert meghűvejezték valami bilivassal a leömlő gátja beleér a dugóba.A csapágyak is újak voltak de a főtengelyt valami megrágta és ezért persellyel rakták össze.Most ott tartunk, hogy kéne egy új motor a gépbe.
Úgy néz ki, hogy jól megszívtam.
Most vajon hogyan tovább?
akor az húsvéti ajándék lesz (amúgy is az lett volna) Visszaviszem a nyeremény sisakom és az árából kérek egy dugattyút, meg a kézvédőt és ráfizetek párezret. Kipróbáltam, ha megvan lazitva a konzol akkoris letörik azoktól az esésektől amiket én csinálok bár még van egy lehetőség, viszont nemtudom eldünteni hogy kell-e nekem kézvédő ártani nem használ
SEGITSÉGET kérnék töletek..RMZ 250 K5 mocim van és szelepet kellene állitani kérdésem h tudtok vmilyen adatod?illetve hogy ennél az évjáratnál LAPKÁS e?
Köszönöm a segitséget
Motoros klubunk 2009.április 11.-én Gyula Napi szervezett edzést és egyben pálya avatót tart .
Melyre szeretettel meghívunk minden crossozni , quadozni , pibike-ozni szerető embert.
Ha amatőr-amatőr vagy itt a helyed !
Délelőtt szabad motorozás . Délután edző futamok lesznek. . Díja 3000 Ft melyben egy ebéd és a pályahasználat egész napra benne foglaltatik. Jól előkészített , nyomvonalában megváltozott pálya vár !
Szervezheted családi programnak , lehet táborozni piknikezni . Csak ebédre is lehetőség van.
Gyulán este több szórakoztató rendezvény van mellyel lehet folytatni az egész napos kikapcsolódást.
Részvételi szándékod lehetőleg jelezd a kunlala@citromail.hu emailon.
Köszönettel Kun Lajos (Bubu256)
Nekünk két Oxtar csizma volt a családba, minkettővel beszoptuk. Az egyiken a talpnál hiányos volt a varrás és iylen sárga enyvvel volt megtákolva, pedig ujjonon vettük. A másikról meg egy az egybe leszakadt a tépőzár. Lassan 9 éve motorozok, és ezt az időt kihuztak 3 csizmával: az első egy Alpinestars Tech 6 volt gyerekméretben, utána bepróbáltuk az Oxtart, 2 hónapot birt, azután vettünk egy nagyobb méretű Alpinestars Tech 6-ot, amit azóta 9is gondtalanul nyüstölök. Csak a fémorrát kellett cserélni.
Helló!
Motor vásárlás előtt álok és szemet szúrt hogy a K8as rmz 250 viszonylag olcsó, olyan 8-9 kiló között mozognak. Érdeklődnék a hozzáértőktől meg a rmz K8 250 tulajoktól hogy van-e valami hibájuk vagy ilyesmi
nekem mai napig ilyen van semmi baja nincs! kényelmesnek is kényelmes! nyugodtan megveheted ha az tetszik!
de szerintem a tutti csizmák a Fox és az alpinestars azok vetik a fényt!
szerintetek? vettem egy sárgát(Rm 125 '95) két hónapja az eladó elmesélt minden szépet és jót, hogy a gép teljesen felújítva: új dugó, új csapágyak, új gyújtás az összes régi alkatrészt odaadta egy zacsiban. Na most ma délelőtt egy kis motorozás után furcsa hangja lett a motornak, irány a szerelő barátom és a blokk szét.
A dugó tényleg új volt de a hengert meghűvejezték valami bilivassal a leömlő gátja beleér a dugóba.A csapágyak is újak voltak de a főtengelyt valami megrágta és ezért persellyel rakták össze.Most ott tartunk, hogy kéne egy új motor a gépbe.
Úgy néz ki, hogy jól megszívtam.
Most vajon hogyan tovább?
zöld,8 ropi!
husaberghez kéne alkatrész
van valami palcsee de nem érem el
krosszmotork.hu-n
Köszönöm a segitséget
Melyre szeretettel meghívunk minden crossozni , quadozni , pibike-ozni szerető embert.
Ha amatőr-amatőr vagy itt a helyed !
Délelőtt szabad motorozás . Délután edző futamok lesznek. . Díja 3000 Ft melyben egy ebéd és a pályahasználat egész napra benne foglaltatik. Jól előkészített , nyomvonalában megváltozott pálya vár !
Szervezheted családi programnak , lehet táborozni piknikezni . Csak ebédre is lehetőség van.
Gyulán este több szórakoztató rendezvény van mellyel lehet folytatni az egész napos kikapcsolódást.
Részvételi szándékod lehetőleg jelezd a kunlala@citromail.hu emailon.
Köszönettel Kun Lajos (Bubu256)
Motor vásárlás előtt álok és szemet szúrt hogy a K8as rmz 250 viszonylag olcsó, olyan 8-9 kiló között mozognak. Érdeklődnék a hozzáértőktől meg a rmz K8 250 tulajoktól hogy van-e valami hibájuk vagy ilyesmi
de szerintem a tutti csizmák a Fox és az alpinestars azok vetik a fényt!