Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az rmz-250 lapkás szivoszelepeknél 10-es kipufogoszelepek 15a hézag
az még előtte volt.már töröltem.
Dulai Úr ha jól tuom erre alergiás, bár nemtudom
Üdvözlöm Dulai úr egy kis segitséget kérnék öntöl..vhol olvastam h volt önnek egy 250es Rmz-je ha nem akkor bocsánat..olya kérdésem lenne h ebben lehet állitani a szelephézagot vagy szét kell hozzá szedni a vezérlést is?2005 ös évjáratunál..magyarul lapkás vagy nem?illetve h mennyi a szelephézag vagy vhonnan le tudom ezt szedni? válaszát elöre is köszönöm..
Tedd bele az utánfutódba és tök komfortos lessz tőlle
Eladó! RACETECH40.-es showa-ba való éppen kipróbált rugó 06 20 480 1344
Akkor miért hirdeted még ha szar?
napot.
szerintetek? vettem egy sárgát(Rm 125 '95) két hónapja az eladó elmesélt minden szépet és jót, hogy a gép teljesen felújítva: új dugó, új csapágyak, új gyújtás az összes régi alkatrészt odaadta egy zacsiban. Na most ma délelőtt egy kis motorozás után furcsa hangja lett a motornak, irány a szerelő barátom és a blokk szét.
A dugó tényleg új volt de a hengert meghűvejezték valami bilivassal a leömlő gátja beleér a dugóba.A csapágyak is újak voltak de a főtengelyt valami megrágta és ezért persellyel rakták össze.Most ott tartunk, hogy kéne egy új motor a gépbe.
Úgy néz ki, hogy jól megszívtam.
Most vajon hogyan tovább?
Szevasztok 07'yfz450-re keresek kilépőt. Email:deakpeter.mester@gmail.com
akor az húsvéti ajándék lesz (amúgy is az lett volna) Visszaviszem a nyeremény sisakom és az árából kérek egy dugattyút, meg a kézvédőt és ráfizetek párezret. Kipróbáltam, ha megvan lazitva a konzol akkoris letörik azoktól az esésektől amiket én csinálok bár még van egy lehetőség, viszont nemtudom eldünteni hogy kell-e nekem kézvédő ártani nem használ
Ja , 22-s kormányhoz
nekem van eladó.Teljesen új,nem tudom felrakni az enyémre a kormánytól. Ilyen http://www.motormann.hu/produc...

zöld,8 ropi!
sziasztok
husaberghez kéne alkatrész
van valami palcsee de nem érem el
krosszmotork.hu-n
SEGITSÉGET kérnék töletek..RMZ 250 K5 mocim van és szelepet kellene állitani kérdésem h tudtok vmilyen adatod?illetve hogy ennél az évjáratnál LAPKÁS e?
Köszönöm a segitséget
én is gondoltam,h kéne kézvédő.valami jó aminek tartása is van az 10fölött van.
ÜDv!haszált cross bukot keresek 20000ft-ig akinek van elado szoljon üdv
szombaton motocross edzés nagykanizsán,a pálya jó kedden lett letolva ,várunk minden érdeklödöt.
Helló Krosszaságok! 5000 ft-ér milyen kézvédőket lehet kapni? vagy milyent javasoltok? )tudom van egy kurvabiztos modszer: nem kell elesni)
helo, én yamahát javaslok,azzal kevesebb baj van.
Motoros klubunk 2009.április 11.-én Gyula Napi szervezett edzést és egyben pálya avatót tart .
Melyre szeretettel meghívunk minden crossozni , quadozni , pibike-ozni szerető embert.
Ha amatőr-amatőr vagy itt a helyed !
Délelőtt szabad motorozás . Délután edző futamok lesznek. . Díja 3000 Ft melyben egy ebéd és a pályahasználat egész napra benne foglaltatik. Jól előkészített , nyomvonalában megváltozott pálya vár !
Szervezheted családi programnak , lehet táborozni piknikezni . Csak ebédre is lehetőség van.
Gyulán este több szórakoztató rendezvény van mellyel lehet folytatni az egész napos kikapcsolódást.

Részvételi szándékod lehetőleg jelezd a kunlala@citromail.hu emailon.
Köszönettel Kun Lajos (Bubu256)
Nekünk két Oxtar csizma volt a családba, minkettővel beszoptuk. Az egyiken a talpnál hiányos volt a varrás és iylen sárga enyvvel volt megtákolva, pedig ujjonon vettük. A másikról meg egy az egybe leszakadt a tépőzár. Lassan 9 éve motorozok, és ezt az időt kihuztak 3 csizmával: az első egy Alpinestars Tech 6 volt gyerekméretben, utána bepróbáltuk az Oxtart, 2 hónapot birt, azután vettünk egy nagyobb méretű Alpinestars Tech 6-ot, amit azóta 9is gondtalanul nyüstölök. Csak a fémorrát kellett cserélni.
Helló!
Motor vásárlás előtt álok és szemet szúrt hogy a K8as rmz 250 viszonylag olcsó, olyan 8-9 kiló között mozognak. Érdeklődnék a hozzáértőktől meg a rmz K8 250 tulajoktól hogy van-e valami hibájuk vagy ilyesmi
nekem mai napig ilyen van semmi baja nincs! kényelmesnek is kényelmes! nyugodtan megveheted ha az tetszik!
de szerintem a tutti csizmák a Fox és az alpinestars azok vetik a fényt!