Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello azt szeretném kérdezni hogy van egy 250es aluhengerem amiben acél hüvely van és ez elég gányul néz ki... és ha én ezt csak felfúratom + hónoltatom + ehhez a fúráshoz készítenének dugót, akkor az jó lenne? vagy gyáricrossoknál ez máshogy van? és hogy kell ezt ezután bejáratni?
Értelek gero! Hát a szervizigényről pedig annyit, hogy lassan két éve motorozok vele és a blokk azóta a motorjához nem nyúltam
bocs h kijavítottam most nézem, hogy jó írtad
csak akkor fogja köpni ha nem huzod neki-gondolom ezt akartad.
Endurónál úgy értettem, hogy a technikás lassú helyeken hamar beköpi a 125 2t, egy enduró 2t már nem köpi be főleg ha különkeveréses.
de a 2T csak akkor nem fogja köpni az olajat ha nem húzod neki, ha tiszta benzint raksz bele adaléknak fél kiló cukrot a benyába és kurva jó lesz
Azért írtam, hogy nem a legjobb 125-el endurozni mert azt nem oda találták ki.
Hosszú egyenesekben való nyelezés nem tesz neki jót (itt a folyamatosan egy gázra gondolok) technikás csiki-csuki helyeken pedig általában hiányzik a nyomaték meg beköpi a gyertyát stb.
A 125 2t-nek a krosszpálya kell nyél-fék -nyék stb...
Egyszóval ha endurózol felesleges fenntartanod egy krosszmotort, aminek jóval nagyobb a szervízigénye mint egy endurónak.
syntetikus olajjal ha endurózol jo a 1:40 1:50 is
mondjuk elvileg crossozni is jó volna, de én nem bizom a véletlenre
100% szintetikus IGOL 2T-t rakok bele kifejezetten versenycrossokra kifejlesztett olaj!
halli van msn?e.mail?
akkor nyelezd neki
forgatni kell a 25-ös "T-ét. meg csak is jó minőségüt nyomassál bele
!
Annyit keverek most is, nagyon köpi az olajat, tiszta olaj a hátsókerék...Miért meggondolandó endurózni 125-el?
Endurózni krosszal meggondolandó főleg 125-el.
1:30-at addjál neki.
Sziasztok!
125-s 2T-be ti milyen olaj-benzin keverési arány ajánlotok? Nem versenykörülmények között használom, hanem endurózásra
Mitas C16 120/90 19-es cross gumimtól megválnék 10 ezer forint ellenében!

Természetesen zsír új!

06 20 521 84 99
szia.

aranyos a fiad. :)
sikerült megfertőznöd..
üdv :csaba
Eladó ez az alig használt Ufo Plast ruha
szinte új állapotban
Ár:15e HUF
E-mail: katabaratja@freemail.hu
ekkora moci max edzőmotornak kéne, de ahoz meg túl jó és szép ez meg az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy nincs pénzem

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy egy erősebb hajtás után a kartel csövön 5-6csepp olaj csepen ez normális? Suzuki rmz 250ről van szó! Előre is köszi
http://www.kepesmotor.hu/kross...

ha gumit keresnetek
4000-ert elsok hatsok 90%-osak
dunlop, michelin stb
norbi78@t-online.hu
Sajna nincs nem kell félni töle vedd meg
egyel kisebb nincs?
KTM SX250 2T nagyonjó állapotban(kép magáért beszél)pár órát ment:uj lánc lánckerék,fékek,teló nem folyat szervizelt az is.kb 80-85%gumik,csak menni kell vele!Doma tuning dob,racetek kormány,hidraulikus kuplung,brembó fékek,uj matricaszett,bivajerös motor! Érdeklüdni csak telefonon!Rendszámos Supemoto csere érdekel! ára:389000.- 70/772-4064
Itt az utánpótlás. Ma kezdte a fiam!
ELADÓ!::::
Leírás: KTM SX250 2T nagyonjó állapotban(kép magáért beszél)pár órát ment:uj lánc lánckerék,fékek,teló nem folyat szervizelt az is.kb 80-85%gumik,csak menni kell vele! Érdeklüdni csak telefonon,ár irány!SM csere érdekel!70/772-4064
Sziasztok!

A Nagyvázsonyi Enduro Club és a Defekt Vámosi Motoros Egyesület ENDURO VERSENYT szervez!

Időpont: 2009. május 24. vasárnap
Nevezés, pályabejárás: 9-től 10:30 ig
Rajt:

Első futam 11:00
Második futam: kb 13:30

Helyszín: Nagyvázsony és Tótvázsony közti Katonai Szemletorony melletti pálya, a Tapolcai út ( 7301 sz. út ) Kab-hegy felőli oldalán.

Nevezési díj: 500 ft/ fő

Az első 3 helyezett díjazásban részesül, valamint minden versenyző vendégünk egy ebédre a 2 futam közt!

Jelentkezni legkésőbb 21-én este 6 óráig lehet a 06 20 521 84 99-es számon, vagy a defektvme@gmail.com e-mail címen!

Mindenkit szeretettel várunk!