hello azt szeretném kérdezni hogy van egy 250es aluhengerem amiben acél hüvely van és ez elég gányul néz ki... és ha én ezt csak felfúratom + hónoltatom + ehhez a fúráshoz készítenének dugót, akkor az jó lenne? vagy gyáricrossoknál ez máshogy van? és hogy kell ezt ezután bejáratni?
csak akkor fogja köpni ha nem huzod neki-gondolom ezt akartad.
Endurónál úgy értettem, hogy a technikás lassú helyeken hamar beköpi a 125 2t, egy enduró 2t már nem köpi be főleg ha különkeveréses.
Azért írtam, hogy nem a legjobb 125-el endurozni mert azt nem oda találták ki.
Hosszú egyenesekben való nyelezés nem tesz neki jót (itt a folyamatosan egy gázra gondolok) technikás csiki-csuki helyeken pedig általában hiányzik a nyomaték meg beköpi a gyertyát stb.
A 125 2t-nek a krosszpálya kell nyél-fék -nyék stb...
Egyszóval ha endurózol felesleges fenntartanod egy krosszmotort, aminek jóval nagyobb a szervízigénye mint egy endurónak.
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy egy erősebb hajtás után a kartel csövön 5-6csepp olaj csepen ez normális? Suzuki rmz 250ről van szó! Előre is köszi
Endurónál úgy értettem, hogy a technikás lassú helyeken hamar beköpi a 125 2t, egy enduró 2t már nem köpi be főleg ha különkeveréses.
Hosszú egyenesekben való nyelezés nem tesz neki jót (itt a folyamatosan egy gázra gondolok) technikás csiki-csuki helyeken pedig általában hiányzik a nyomaték meg beköpi a gyertyát stb.
A 125 2t-nek a krosszpálya kell nyél-fék -nyék stb...
Egyszóval ha endurózol felesleges fenntartanod egy krosszmotort, aminek jóval nagyobb a szervízigénye mint egy endurónak.
mondjuk elvileg crossozni is jó volna, de én nem bizom a véletlenre
forgatni kell a 25-ös "T-ét. meg csak is jó minőségüt nyomassál bele
!
1:30-at addjál neki.
125-s 2T-be ti milyen olaj-benzin keverési arány ajánlotok? Nem versenykörülmények között használom, hanem endurózásra
Természetesen zsír új!
06 20 521 84 99
aranyos a fiad. :)
sikerült megfertőznöd..
üdv :csaba
szinte új állapotban
Ár:15e HUF
E-mail: katabaratja@freemail.hu
ha gumit keresnetek
4000-ert elsok hatsok 90%-osak
dunlop, michelin stb
norbi78@t-online.hu
Leírás: KTM SX250 2T nagyonjó állapotban(kép magáért beszél)pár órát ment:uj lánc lánckerék,fékek,teló nem folyat szervizelt az is.kb 80-85%gumik,csak menni kell vele! Érdeklüdni csak telefonon,ár irány!SM csere érdekel!70/772-4064
A Nagyvázsonyi Enduro Club és a Defekt Vámosi Motoros Egyesület ENDURO VERSENYT szervez!
Időpont: 2009. május 24. vasárnap
Nevezés, pályabejárás: 9-től 10:30 ig
Rajt:
Első futam 11:00
Második futam: kb 13:30
Helyszín: Nagyvázsony és Tótvázsony közti Katonai Szemletorony melletti pálya, a Tapolcai út ( 7301 sz. út ) Kab-hegy felőli oldalán.
Nevezési díj: 500 ft/ fő
Az első 3 helyezett díjazásban részesül, valamint minden versenyző vendégünk egy ebédre a 2 futam közt!
Jelentkezni legkésőbb 21-én este 6 óráig lehet a 06 20 521 84 99-es számon, vagy a defektvme@gmail.com e-mail címen!
Mindenkit szeretettel várunk!