Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért van a lyuk, hogy ha a vízpumpaszimmeringed tönkremegy akkor ne az olajba menjen a víz, hanem kicsepegjen, és ez gyári. A szimmering tapasztalataim szerint motorgenerálkor tönkremegy, ha nem kap vizet hetekig érdemes egy pohár vízbe betenni.
Ha gázt adsz felpörög a vízpumpa és több vizet fog kinyomni. Cseréld ki a szimmeringet, ellenőrizd a vízpumpatengelyt és lehetőleg gyári szimmeringet vegyél, jobb helyeken van raktáron általában, mert nem ritka, hogy elszáll.
Üdv mindenkinek
Olyan kérdésem lenne h mikor szoktatok és miért 4T-be 10w-40 töl sürübb olajat tenni és milyet..nem márkára gondoltam.
köszi a válaszokat.Rmz-be én 10w 40et használok csak érdekel miért vannak 50esek pl
Láncszettek, dugattyúszettek, szelepek, féktárcsák, védőfelszerelések rendelhetők kedvező áron!

Árajánlatkérés:

endurobolt@gmail.com
ezt mindenkinél kifigyelem...nem feszes az a lánc? csak jóbol kérdezem ám
hát a vizpumpa alján van egy csavar ahol le lehet ereszteni a vizet.lehet,h azt hagytátok ki?csapvizet minél elöbb cseréld le
Sziasztok , segítségre lenne szükségem!

Van egy 426-om (2002-ből) ,hozzá kell tennem eléggé lajikus vagyok(nem hozzáértő és elég kevés helyről tudok tanácsokat kérni.
Sokmindent átéltem vele , de a mostani úgylátszik komolyabb mint gondoltam.A vízpumpa alatt van egy lyuk ami a barátaim szerint gyári rajta ,de nem tudom mi célt szolgál.A gond a következő ,ebből a lyukből amikor gázt húzok neki ömlik kifelé a víz és nem tudunk rájönni , hogy miért csak találgatunk.lehet hogy a gőznek kellene távoznia rajta ? vagy esetleg köze lehet ahoz , hogy most lett hegesztve a hűtő?vagy netán az lehet a gond , hogy sima csapvizet tettem bele , de ezt csak abból a célból , hogy megnézzem , jó lette a hegesztés és hamarosan cserelem?

Ha van valakinek ötlete az lecci ossza meg , köszi
Jobban jársz ,ha inkább hűtőjavítóhoz viszed ezek a tüneti kezelésre való szarok semmit sem érnek, és lehet több kárt okozol vele. ráadásul utána az életbe többet nem tudod kimosni azt a tömítő trutyit.
május-júniusba tud valaki dunántúlon milyen cross versenyek lesznek? párat tudok, csak nembizti, hogy annyi is van
Helló van valami hűtőtömitő cucc hozzáöntesz a hűtővizhez kicsit járatod, hogy körbemenjen a nevét nemtudom sajna de az enyémbe is lett rakva, viszont vigyázni kell vele nehogy sokat rakj mert akkor ott is megtapad ahol nem kéne és romlik a hűtés.
hello mindenki. a hűtőn egy kis esést követően szivárgást veszek észre.1óra mororzás alatt kb 5-10 csepnyi hűtőfolyadék szivároghatott ki.ezt is csak a ráragadt porról vettem észre.létezik valami folyadék amit a hütöbe öntve betömiti?
vagy nincs más csak a beforrasztás?kössz a segitséget
http://www.sportmotor.hu/motor... akit érdekel nézze meg az új vidim és írjon kommentárt köszi csá
Csak ez az egy gumi van.
18 as gumid milyen árban van mitas vagy valami más kemégy talajra
Hello!
köszi,de akkor tárgytalan tudok olcsóbban újat
Szia

7000 ft, de még nincs róla képem. Mire kellene?
Hello Krosszaságok! Valakinek nincs kedve vasárnap délelőtt a ligeti vagy pécsi pályára eljönni csapatni egyet? Én több mint valószinű Ligetre megyek
Hello!
nem tudsz véretlenül fehér rajtszámtáblát?
A nagy bütykös gumi amit mondasz az a kövező gumi!
www.tapadas.hu/product.php?pro...
azt irja,h kemény talajra.de jó az ára meggondolom
na utánanézek.homokra asszem nagy bütykök kellenek és minél nagyobb hézag köztük
Szia

Lágy-középkemény talajra írják, szerintem jó homokra is!
hello.engem érdekel a gumi.milyen talajra való.nekem homokra kell
Mitas 120/90-19 C 16 ÚJ crossgumi eladó!

Nemevámos.

06 20 521 84 99

10 ezer ft.
off. sziasztok, ha valakit érdekel egy mindenre kiterjedő nagy MX szabályzat itt megtalálja: www.gpmotogp.hu

új kollégánk írta!