Hát ha napi licenszel mész akkor egy verseny 10 fölött van + a te költségeid.
De ha kiváltod az évest ami olyan 20k kb. akkor a versenyen csak a nevezést kell fizetni 4k.
Motorból meg szerintem vegyél egy 125 2T vagy egy 250 4T kezdésnek, úgysem bírod kimotorozni egy darabig. Márka majdnem mind1 csak jó állapotba legyen, minél fiatalabb.
Sok sikert!
sziasztok srácok. lenne egy pár szakmai kérdésem hozzátok, a versenyzésről. hogyan és mennyi pénzért lehet versenyezni, szponzorszerzés, amatőr versenyeken szeretnék majd először indulni, ehez mi kell, milyen crosst ajánlotok 125-250-es kategóriában, ha a kavasaki,vagy honda, vagy... akkor miért az a motor, motor előnyök, hátrányok...
légyszi egy két dolgot írjatok le... tapasztalatokat.
előre is nagyon szépen köszönöm mindenkitől. jó motorozást!
Üdvözlettel: Dani
Mert az előző gazdája rosszul szerelte össze és szétverte ... Nemnagyon tudok hozzászolni... mert a haverom csinálja (csak én keresem meg az alkatrészeket ). Talán van?
Hát ez az, h lehet meg szerencse...
Ha kint vagy egy zárt pályán, akkor MINDEN rajtad múlik.
Közúton meg... hány olyan esetről volt, amikor a motoros teljesen szabályosan ment és mégis meghalt. Ezekbe az esetekben SEMMI sem rajta múlott.
Meg pl egy krosszpályán nem mész 300al. Esetleg a Hringen, de ott meg nem jönnek szembe, nincs szalagkorlát, viszont van bukótér meg mentők azonnal.
Pálya=biztonság, szerintem...
vehehhe, csak az íze miatt:
- előbb volt bőrruhám, mint motorom
- előbb volt cbr-em, mint jogsim
- előbb volt meg az összes védőfelszerelésem cross-hoz, mint a motor
--- eztán jött a cr
egy közúti baleset farmerban nosztori emelkedőn karcolás nélkül, 2-3 geci nagy perec crossban full beöltözve maradandó sérülésekkel
tanulság: szerencsén múlik minden, lehet a gatyás gixxerres 80 évig elmotorozik egykeréken, a crossost meg kinyirja az első ugrató
Nekem sem engedték anno, pénzt kérni motorra pedig eszembe sem jutott volna. Így először mindenféle szarokból próbáltam krosszt csinálni. Egy idő után látták, hogy reménytelen eset vagyok és bár továbbra sem vettek nekem motort, szülinapra motoroskabát, egyéb védőfelszerelés azért befigyelt.
Szerintem próbáld megoldani magadnak a dolgot, ne a szüleidtől várd a megoldás. Például dolgozz és gyűjts pénzt. Béna ötlet, tudom....
Ha meg megvan rá a pénzed menj el motortvenni... 16 évesen én hazaállítottam egy zsák CZ-vel és széles mosollyal volt nagy öröm gondolhatod.
Mutass neki egy képet a kocsisorok között papucsban egykerekező rövidgatyás-trikós géjesixeresről, meg egy zárt pályán motorozó krosszosról, csizmában, térdvédőben, protektoros gatyában, páncélban, könyökvédőben, nyakmerevítőben, sisakkal és szemüveggel.
De ha kiváltod az évest ami olyan 20k kb. akkor a versenyen csak a nevezést kell fizetni 4k.
Motorból meg szerintem vegyél egy 125 2T vagy egy 250 4T kezdésnek, úgysem bírod kimotorozni egy darabig. Márka majdnem mind1 csak jó állapotba legyen, minél fiatalabb.
Sok sikert!
légyszi egy két dolgot írjatok le... tapasztalatokat.
előre is nagyon szépen köszönöm mindenkitől. jó motorozást!
Üdvözlettel: Dani
e-mailem: kalasnyikov180@citromail.hu
SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐ
S!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐ
S!
SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐ
S!
Főtengely Főtengely Főtengely Főtengely
-ről, ezekben
Ha kint vagy egy zárt pályán, akkor MINDEN rajtad múlik.
Közúton meg... hány olyan esetről volt, amikor a motoros teljesen szabályosan ment és mégis meghalt. Ezekbe az esetekben SEMMI sem rajta múlott.
Meg pl egy krosszpályán nem mész 300al. Esetleg a Hringen, de ott meg nem jönnek szembe, nincs szalagkorlát, viszont van bukótér meg mentők azonnal.
Pálya=biztonság, szerintem...
- előbb volt bőrruhám, mint motorom
- előbb volt cbr-em, mint jogsim
- előbb volt meg az összes védőfelszerelésem cross-hoz, mint a motor
--- eztán jött a cr
egy közúti baleset farmerban nosztori emelkedőn karcolás nélkül, 2-3 geci nagy perec crossban full beöltözve maradandó sérülésekkel
tanulság: szerencsén múlik minden, lehet a gatyás gixxerres 80 évig elmotorozik egykeréken, a crossost meg kinyirja az első ugrató
Szerintem próbáld megoldani magadnak a dolgot, ne a szüleidtől várd a megoldás. Például dolgozz és gyűjts pénzt. Béna ötlet, tudom....
Ha meg megvan rá a pénzed menj el motortvenni... 16 évesen én hazaállítottam egy zsák CZ-vel és széles mosollyal volt nagy öröm gondolhatod.
Másodszor meg győzd meg, h krosszozni egy zárt pályán 1000szer biztonságosabb mintha a közúton motoroznál.