zdana! Én is Regina ( Regina professional RX ) láncot használok (csak azt) mert próbáltunk több félét, de ez volt a legjobb és szerintem csak sima láncot vegyél ne o gyűrűset igaz a sima az könnyebben beereszti a homokot de könnyebb is kimosni! az első gumit azt 0,9-re szoktuk a hátsót 1.0-re.
hello mindenki.0 gyürüs lánc valóban hosszabb élettartamu?igaz,h nehezebben megy bele a kosz-homok,de ha belemegy ki se lehet mosni.akinek van tapasztalata irja meg.homokos pályán ugy fogyasztom a láncszetteket,h még át se vette a motor szagát,de már nyúlik a lánc meg dőlnek a fogak.10óra alatt teljesen elhasználódi.próbáltam did afam rentált,de eddig talána regina birja a legtovább.igaz arra meg azt mondják,h nem ritka a szakadás.se 0gyürüset se xgyürüset nem próbálatam azért vagyok kiváncsi a tapasztalatokra.
amugy homokos pályán a gumit mennyire eresztitek vissza?0,9?vagy még kevesebbre?
Április 25-én, azaz most szombaton délben Terepmotoros Teljesítmény Túra Nemesvámoson!
Nevezés: 500 ft/fő. Táv: kb. 50 km végig földúton!
Minden motorost szeretettel várunk! Jelentkezni legkésőbb 23-áig, csütörtökig kell a defektvme@gmail.com e-mail címen, vagy a 06 20 521 84 99-es számon! Minden versenyző vendégünk egy finom ebédre! Jelentkezz és tölts velünk egy kellemes motoros délutánt!
Amatőr Mini Chopper építő verseny:
Jelentkezz május 31-ig, és építsd meg egyedi készítésű, max. 150ccm-es Mini-Choppered, melyet az augusztusi nemesvámosi Motoros Találkozón felvonultatunk, kiállítunk és zsűrizünk!
Fődíj: 30.000 forint értékű vásárlási utalvány a Japan Speed felajánlásával!
Nevezési díj: 3000 ft/ motor
Információ, nevezés: defektvme@gmail.com vagy
06 20 521 84 99
Helló mindenkinek!
Nemrég vettem ezt a zeta típusú teleszkóp légtelenítő szelepet
a mocimra.Ezt csak be kell nyomni, persze terheletlen állapotban és elengedi a feles nyomást a telóból.Eleinte tök fasza volt ,meg minden.Hetek elteltével észrevettem, hogy fölül a kis gomb alatt a
peremnél picit olajos mind a kettő.Arra gondoltam, hogy miközben megyek a motorral és nagyon rázkódik, lehet hogy a szelepben lévő
kis rugó mindíg egy picit benyomódik?amit kétlek, mert szerintem azért ki van az találva.Vagy csak annyi lehet a jelenség oka, hogy amikor légtelenítem motorozás előtt, tehát benyomom,akkor a teleszkópban lévő nagyon kevés olaj ,ami oda fel van verődve, a nyomás hatására a levegővel eggyütt távozik?
Maximum 1-1 csepp olajról van szó, ami megjelent a perem alatt.
Használ közületek valaki ilyet,ismerős a jelenség?
Várom bárki hozzászólását.
Ahány ember annyi szokás, mindenki másra esküszik, csak a pénztárcád szabja meg hogy milyen minőségű olajat teszel a gépedbe( Az én véleményem, motul, motorex, silkoline, yamalube) ezek frankók személy sezrint nekem silkoline van!
Sziasztok van egy 250es k8as rmzém! Szerintetek mien olajat tegyek bele?Most Castrol r4 10V50 van benne Szerintetek ez jó? Mert hallottam olyat hogy ez nem fain! Segítségetek előre is köszi!
én innen szeretnék rendelniHa ugy van , természetesen. De nekem legalább 1 holnap mire lesz manyi, mert sisakot akarok venni meg ruhát, de ha minél többen vagyunk annál jobb
Eladó KÉT GARNITÚRA VACSI ÚJ GUMMA. (A tulajok Izraelből származnak és dobozokban tervezik hazapostázni a vasakat, úgy döntöttek a gumit nem viszik.) CRF250R eken voltak egyébként.
Zárójelben a mostani bolti ár. Egy szett megy 28 e HUF-ért.
Érd: 30/203 harminchárom 80
Ez úton szeretnénk megköszöni minden motorosnak pályaavatónkon a részvételt !
Reméljük kellemesen éreztétek magatokat.
Apróbb hibák voltak ezért elnézéseteket kérjük !
Nehéz mindenki kedvére tenni de próbáltunk megfelelni.
Összességében azt hiszem kellemes napunk volt.
Szeva!
Nekem EVS -em van, és eddig nem tapasztaltam, hogy szar lenne (estem már benne úgy, hogy éreztem, véd), de remélem komolyan nem is lesz rá szükség., Azért az EVS se gagyi cucc, Amerikában elismert márka.
Ettől függetlenül igazad van, 50 körül má valóban leatt adventure-t vennék én is. Nekem 35 volt az evs.
Na ezt csak azért irtam, hogy megmentsem az evs márkát a csődtől
Helo
Ilyen auneres bolt van szegeden is elég jo akciok szoktak lenni!
Meg látom hogy jo téma ez a nyakvédő hát szerintem a Leatt Brace sokkal jobban megéri legalább a Leatt Brace adventure változat ami 55-60ezer péz körül van az EVS pedig 52500akko már szerintem nem kérdés hogy melyik! Az EVS szerintem nem véd annyit mint egy leatt brace meg az EVS helyett akko már inkább egy progrip ami teljesen ugyanolyan mint az EVS csak 23 ezerbe kerül!nekem leatt brace adventurém van és kurva jo sokba kerül de megéri!
Kellene bele tenni ferde rudakat is, méghozzá a rámpaívre közel merőlegest, mert a felfutó motor lendületéből fakadó ferde erőket ezek a függőleges rudak az csak részben veszik fel. Kb. mint egy rácsostartós hídszerkezetnél.
amugy homokos pályán a gumit mennyire eresztitek vissza?0,9?vagy még kevesebbre?
Teljesítmény Túra:
Április 25-én, azaz most szombaton délben Terepmotoros Teljesítmény Túra Nemesvámoson!
Nevezés: 500 ft/fő. Táv: kb. 50 km végig földúton!
Minden motorost szeretettel várunk! Jelentkezni legkésőbb 23-áig, csütörtökig kell a defektvme@gmail.com e-mail címen, vagy a 06 20 521 84 99-es számon! Minden versenyző vendégünk egy finom ebédre! Jelentkezz és tölts velünk egy kellemes motoros délutánt!
Amatőr Mini Chopper építő verseny:
Jelentkezz május 31-ig, és építsd meg egyedi készítésű, max. 150ccm-es Mini-Choppered, melyet az augusztusi nemesvámosi Motoros Találkozón felvonultatunk, kiállítunk és zsűrizünk!
Fődíj: 30.000 forint értékű vásárlási utalvány a Japan Speed felajánlásával!
Nevezési díj: 3000 ft/ motor
Információ, nevezés: defektvme@gmail.com vagy
06 20 521 84 99
Terjesszétek!
Defekt Vámosi Motoros Egyesület
Nemrég vettem ezt a zeta típusú teleszkóp légtelenítő szelepet
a mocimra.Ezt csak be kell nyomni, persze terheletlen állapotban és elengedi a feles nyomást a telóból.Eleinte tök fasza volt ,meg minden.Hetek elteltével észrevettem, hogy fölül a kis gomb alatt a
peremnél picit olajos mind a kettő.Arra gondoltam, hogy miközben megyek a motorral és nagyon rázkódik, lehet hogy a szelepben lévő
kis rugó mindíg egy picit benyomódik?amit kétlek, mert szerintem azért ki van az találva.Vagy csak annyi lehet a jelenség oka, hogy amikor légtelenítem motorozás előtt, tehát benyomom,akkor a teleszkópban lévő nagyon kevés olaj ,ami oda fel van verődve, a nyomás hatására a levegővel eggyütt távozik?
Maximum 1-1 csepp olajról van szó, ami megjelent a perem alatt.
Használ közületek valaki ilyet,ismerős a jelenség?
Várom bárki hozzászólását.
Eladtam a krosszmotorom és megmaradt néhány cucc, hátha valakit érdekel:
Renthal twinwall kormány (használt) 16.000Ft
Metzeler MC5 100/90/19 (új) 12.000Ft
Bridgestone M77 80/100/21 (új) 10.000Ft
Motul 800 Offroad 2l 4.000Ft/l
Moto Tm 125-250 2000-2004 teljes új idomset (sárvédők és oldalidomok is) gyári matricákkal 23.000Ft
Kérésre képek emailben (petars@freemail.hu). telefon: voda 94848huszonnyolc.
Eladó KÉT GARNITÚRA VACSI ÚJ GUMMA. (A tulajok Izraelből származnak és dobozokban tervezik hazapostázni a vasakat, úgy döntöttek a gumit nem viszik.) CRF250R eken voltak egyébként.
Zárójelben a mostani bolti ár. Egy szett megy 28 e HUF-ért.
Érd: 30/203 harminchárom 80
FRONT: 80/100 - 21 M/C 51M MST Scorpion Mid Soft 32 (15000)
REAR: 100/90 - 19 57M NHS Scorpion MX Mid Soft 32 (18720)
Pis
Hát ja az EVS 35 ért télleg nem rossz,mert én csak 52500ért láttam de akkko ugylátcik van olcsobban is Üdv
Reméljük kellemesen éreztétek magatokat.
Apróbb hibák voltak ezért elnézéseteket kérjük !
Nehéz mindenki kedvére tenni de próbáltunk megfelelni.
Összességében azt hiszem kellemes napunk volt.
Tisztelettel Gyulai M.R.T.
Ui : Javaslatokat észrevételeket ötleteket várunk.
kunlala@citromail.hu
Nekem EVS -em van, és eddig nem tapasztaltam, hogy szar lenne (estem már benne úgy, hogy éreztem, véd), de remélem komolyan nem is lesz rá szükség., Azért az EVS se gagyi cucc, Amerikában elismert márka.
Ettől függetlenül igazad van, 50 körül má valóban leatt adventure-t vennék én is. Nekem 35 volt az evs.
Na ezt csak azért irtam, hogy megmentsem az evs márkát a csődtől
Ilyen auneres bolt van szegeden is elég jo akciok szoktak lenni!
Meg látom hogy jo téma ez a nyakvédő hát szerintem a Leatt Brace sokkal jobban megéri legalább a Leatt Brace adventure változat ami 55-60ezer péz körül van az EVS pedig 52500akko már szerintem nem kérdés hogy melyik! Az EVS szerintem nem véd annyit mint egy leatt brace meg az EVS helyett akko már inkább egy progrip ami teljesen ugyanolyan mint az EVS csak 23 ezerbe kerül!nekem leatt brace adventurém van és kurva jo sokba kerül de megéri!