Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Van egy 250es KX-em '98as. Szép állapotban van! Ha érdekel akkor irj és küldök képet stb...
250-et nem. Csak egy 03'-as RM125-öm van, 450-ért.
jajám,látom meg is találtál!:D

Kaktusz,már beszéltem is szebivel!Nem tudsz 250-2t jóót?!
Ami nem jön le, az az eloxálás! Porfestetni tudok, de szét kell fűzni! A Szebi öccse most festette az LC4 supermotó felniket feketére, az agyakat aranyra.
Tényleg wazze! Gyorsan cserélgeted a motorokat, még a KX250-nél tartottam....
Akkor ismerjük egymást!Nézd meg adatlapom,és rájössz!:D:D #115
Skacok kérdésem lenne felétek!
Hol lehet cross mocikhoz bontott alkatrészeket szerezni,cimet,telefont kérek ha van valakinek bontós címe.
Meg hogy sztetek mivel lehet ,vagyis hogyan lehet lefesteni a felnit úgy hogy ne jöjön az le?!Haverral vitatkozunk,kiváncsi vagyok a véleményetekre!Válaszotokat elöre is kössz,a bontócimek fontossak!By MX1 már:D
Yamahád van fehér?elötte meg cr-volt?
Nem megy sajnos nálam sem.
vikingkoma topcross fórum nálad semüködik?
Nem tudom ismerjük-e egymást. De szerintem ez ajkai motor és a volt tulaját Imrének hívják. Amúgy csopaki vagyok, de Ajka környékén szoktam motorozni.
Úgynézki felülök egy ilyenre:D
Ok.
Ismerlek Viking?Honnééé vagy?:)
Ja, sejtettem hogy úgy már elviszik
Te, lehet hogy kell majd, de egyelőre még nem cserélem le az idomokat, majd amikor igen,akkor rákérdezek megint.
Elvileg a legkomolyabb gépel csinálták,kültéri vizáló meg tökömtudja mien matricából,tehát nem kopik azt monta a gyártó
!
Amugy ha kell ,megalkuszunk egyre,mert 2öt nyomtak ki nekem,2ért fizettem 6500.-ft
ha kell elküldöm postán néked pont a feléért!?
Csoki,nemtom már nem nálam van,eladtam,én azért csináltattam rá mert matrica nélkül senki nem hivott,felraktam aztán többen is egyböl megveték volna.Tudod itt a kinézet számit,nem az hogy jó,vagy rossz a moci!
Korrekt embernek akit érdekel,és tényleg eljön legaláb megnézni, még talán áll a 350.000.-es ár!:):)
Mivel a hondámat nem vitték el potom pénzér se,valószinü ennyire pang a piac,meg válság,meg minden:)ezért le is vettem az eladók közül,majd tavaszal szezon elején meghirdetem,de tuti nem ennyiért!
Helo, én még mindig nem csináltattam meg
Hogy bírja?
van ilyenem ha kell valakinek 2003-tól ok.ár megegyezés(ki mit ad)!:D:D
jó az az YZ 250 , mindenki hasznáéja nem árulja