Ami nem jön le, az az eloxálás! Porfestetni tudok, de szét kell fűzni! A Szebi öccse most festette az LC4 supermotó felniket feketére, az agyakat aranyra.
Skacok kérdésem lenne felétek!
Hol lehet cross mocikhoz bontott alkatrészeket szerezni,cimet,telefont kérek ha van valakinek bontós címe.
Meg hogy sztetek mivel lehet ,vagyis hogyan lehet lefesteni a felnit úgy hogy ne jöjön az le?!Haverral vitatkozunk,kiváncsi vagyok a véleményetekre!Válaszotokat elöre is kössz,a bontócimek fontossak!By MX1 már:D
Csoki,nemtom már nem nálam van,eladtam,én azért csináltattam rá mert matrica nélkül senki nem hivott,felraktam aztán többen is egyböl megveték volna.Tudod itt a kinézet számit,nem az hogy jó,vagy rossz a moci!
Mivel a hondámat nem vitték el potom pénzér se,valószinü ennyire pang a piac,meg válság,meg minden:)ezért le is vettem az eladók közül,majd tavaszal szezon elején meghirdetem,de tuti nem ennyiért!
Kaktusz,már beszéltem is szebivel!Nem tudsz 250-2t jóót?!
Hol lehet cross mocikhoz bontott alkatrészeket szerezni,cimet,telefont kérek ha van valakinek bontós címe.
Meg hogy sztetek mivel lehet ,vagyis hogyan lehet lefesteni a felnit úgy hogy ne jöjön az le?!Haverral vitatkozunk,kiváncsi vagyok a véleményetekre!Válaszotokat elöre is kössz,a bontócimek fontossak!By MX1 már:D
Te, lehet hogy kell majd, de egyelőre még nem cserélem le az idomokat, majd amikor igen,akkor rákérdezek megint.
!
ha kell elküldöm postán néked pont a feléért!?
Hogy bírja?