Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

izé.. helyett
akkor pardon és egyéb ?rosszaságok vagy iesmi?
ja,csak a SEGédváz
nem aluvázas még most sem .
JA mag ,hogy mikortól aluvázasak?
Hella mindenki! KAWAKAKI KX 125 2003-as valami infókat tudna róla valaki mondani? KÖSSZ!
be a promotoba!
nemtud valaki husaberg fe 450et jó állapotút?
650 körül már jó lenne! Alkatrész az importőrnél van polcon, vagy rendelésre kb 1 -1,5 héten belül. Ha vigyáztak rá, akkor nemigen lesz vele gond. Jó telók és fékek. Könnyen fordul, erős, nyomatékos. Az olajrcserére oda kell figyelni! (mint más motornál).
mondjuk mennyi lenne az a jo ár érte?állitolag ezeket nehéz eladni igaz ez?szerelhetöség alkatrészek szempontjábol mit kell tudni rola?irj üdv
Kicsit azért alkudnék az árából!
Ez inkább vegyihorganyzott...
tuziorganyzott. nem illusztráció
tommyadél,
kösy a választ amugy van volt licencem csak sajnos nem értem rá amikor volt a verseny de már jövöre indulok!
Na jó, de ez olyan széééép új, jó nekem a használt "szar" is, feleáron
Szia ez tüzihorganyzott?ugyanilyet arulsz ufót?vagy cs ilusztrácio
hello 10rongy volt a nevezés! ha nincs licenced az +3400 meg most behoztak olyat hogy 10rongy kaucio mer raktak a szekérre fotocella kütyüt! de ahogy végeztél leadtad és visszakaptál 10et! de lényegébe 20at kelett hagyni gépátvátelkor! remélem érthetö voltam!
Arc-design matrica szettek! ár:9990.-ft
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com

új, ára 7000ft

bakonymotor@gmail.com
fel akartam hívni az universalt, mondom meg kérdem a témát, de i van kapcsolva a telójuk. ajaj
okés kösy!
Ha jól emlékszem valaki már leírta valamelyik topicba...
10 000 Ft volt ha az emlékeim nem csalnak
Hello emberek csak annyit szeretnék kérdezni hogy aki volt a teremcrosson a hétvégén és induló volt mennyi volt a nevezési dij annyi mind egy sima crossversenyen 6.000ft?
elöre is kössz,
Moto22
szoval várom a véleményed
hát nemtom igazábol kétütemet akartam de megláttam ezt és gondoltaam kikérem a véleményed