Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kérdés még nyitva áll.ha valaki tudja irja meg én 2000-2001-2002között nrm látok különbséget
nagyon szép! nekem is kell egy ilyen
Legalább a vázszám eleje kellene!
küllemre rendben van
pill.mindjárt mutatok képet.meg,lehet,h valaki ismeri is
kellene a váz vagy motorszám!
kx 250 évjáratot hol lehet beazonositani?voltam már azon az oldalon,de elfelejtettem
kössz a segitséget
nekem 44 1/2 kb....akkor nagy
Nekem 45 1/2 a lábam és nem lötyögött
Ja 46-os és jó állapot.
Tel:20/9214102
Gondolom nem jó minden méretű lábra
Csimma eladó! 40 ezer
Ú de megvenném , csak most elköltöttem az összes pénzem! ! ! ! !
üdv!elado egy zsir uj bull gap skull 2008as mélyen az uj ára alatt!A buko m-es!nekem kicis lett ezért adom el!ÁR:15000huf
mondtam fönök, 1 másikemberkén múlik a sors(unk)om, aztán már nyomatom is a pízt!
Aztán valamikor meg lemegyünk tokodra remélem számíthatunk rád
Suzukiból jeles vagyok de, azért kösz az írást...amúgy erről beszéltünk...miért ír 2009es blokkot...úgy volna fer, hogy kicserélték a félblokkokat ami gyári hibás volt
ehun ni:http://www.hasznaltauto.hu/1945864_suzuki_rmz_2008
Sok 08-asnak cserélték a motorját, mert széttört a berugónál, lemaradt 1 furat az olajszűrőnél, ezért van ilyen 08-as motor újabb blokkal.
Minek kell vélemény, evidens, hogy melyiket mert ez 2006os ugyan ennyiért ,ja csak egy 10essel több
2009es új blokkal mik vannak, ja és zsír új...mondjuk 2008as a disigne, akkor , hogy lehet idei
Sanya itt is van 1 de alap tied az 1-es számu, véleményt kérek de szerintem egyben vansuzka
Majd éjjel válaszolok, megyek melózni na csoki
jah a por szétgyalázta öket
Ó... ezek már szét vannak gyalázva
Ha a piacot meg nézed rmz böl 9 gurigáért már kapsz, de van 0 km-is 1, 3 misiért is,