közönséges teniszlabdát ka markolászol, ugyanazt tudja, mint bármelyik marok és alkarerősítő, csak nem olyan fancy-shiny... Vagy gyúrj tésztát, nagyanyámnak olyan karja van, mindig remegtem, hogy rá ne jöjjön, hogy nem az egér rágja meg a spájzban a száradó kolbászt
Ja megvettem Elég jó cucc szerintem. Alkarra nagyon jó. Sokkal jobban birom, mióta használom.Az ujjaimat is erősitette már ,csak még nem eléggé . Mondjuk szerintem az ujjaim gyengesége a sok motorozás miatt mérséklődött.Ezért kell majd még többet menni
Összességében én nagyon ajánlom annak, akinek az alkarja gyenge a krosszhoz.
De igazad van, lábbal se fogom eléggé, ezt már sokan mondták, próbálgattam, is, csak még nem találtam meg a megfelelő technikát, a térdem valahogy rossz helyen van
Ez a Kökényesi könyv nekem is megvolt, de nem találom, valaki nem tudná elküldeni?
meg szerintem próbáld lábbal is fogni a motort akkor nincs akkora terhelés a karokon de ilyen gumikarikát ha nyomogatsz akkor lehet segíteni a problémán
látom vannak itt dealerek is:)2006 kx450em van.2008 450 csere érdekelne.
kaktuszpeti meg többiek,ha tudtok valamit engem érdekel.lényeg,h minél újabb legyen.ja és nem fogok 3hónap múlva reklamálni:)
mert néztem én is de elég huzós ára v an
Összességében én nagyon ajánlom annak, akinek az alkarja gyenge a krosszhoz.
futni utálok....bicaj lesz, elvileg az is jó
itt a prófécia
vagy pont azóta gyengék az ujjaid?
De igazad van, lábbal se fogom eléggé, ezt már sokan mondták, próbálgattam, is, csak még nem találtam meg a megfelelő technikát, a térdem valahogy rossz helyen van
Ez a Kökényesi könyv nekem is megvolt, de nem találom, valaki nem tudná elküldeni?
Alkarra tudom ajánlani a powerballt
mondjuk bemelegitőkör után már bedurran az alkaromm
Nem cserélünk képeket-videókat msn?
sokkal jobb futómú,vaddisznó blokk
kaktuszpeti meg többiek,ha tudtok valamit engem érdekel.lényeg,h minél újabb legyen.ja és nem fogok 3hónap múlva reklamálni:)