Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

közönséges teniszlabdát ka markolászol, ugyanazt tudja, mint bármelyik marok és alkarerősítő, csak nem olyan fancy-shiny... Vagy gyúrj tésztát, nagyanyámnak olyan karja van, mindig remegtem, hogy rá ne jöjjön, hogy nem az egér rágja meg a spájzban a száradó kolbászt
amugy mennyiért vetted?
mert néztem én is de elég huzós ára v an
Köszi,de inkább fiatalabb évjáratú érdekelne.
ahogy nézem jól szétvagyunk szóródva helyileg
Köszi!
Ja megvettem Elég jó cucc szerintem. Alkarra nagyon jó. Sokkal jobban birom, mióta használom.Az ujjaimat is erősitette már ,csak még nem eléggé . Mondjuk szerintem az ujjaim gyengesége a sok motorozás miatt mérséklődött.Ezért kell majd még többet menni

Összességében én nagyon ajánlom annak, akinek az alkarja gyenge a krosszhoz.
bicaj se rossz, csak le kell venni a gumikat.
köszi, imádom is a kiscsajt

futni utálok....bicaj lesz, elvileg az is jó
Sokadikx belinkelte, asszem a CR/CRF fórumban...
megvetted végül? mesélj már róla...
vagy pont azóta gyengék az ujjaid?
nyomogatok én már mindent

De igazad van, lábbal se fogom eléggé, ezt már sokan mondták, próbálgattam, is, csak még nem találtam meg a megfelelő technikát, a térdem valahogy rossz helyen van

Ez a Kökényesi könyv nekem is megvolt, de nem találom, valaki nem tudná elküldeni?
meg szerintem próbáld lábbal is fogni a motort akkor nincs akkora terhelés a karokon de ilyen gumikarikát ha nyomogatsz akkor lehet segíteni a problémán
ez tény.
Én is erőnlétre akarok rágyúrni télen.MOndjuk nekem az ujjaim nem bírják, nagyon kapaszkodok
Alkarra tudom ajánlani a powerballt
de amúgy a Porban az igazság című könyvben rengeteg okosság le van írva az edzéssel,erőnléttel kapcsolatban
amúgy meg, geciszép a motorod
nekem se... szart se ér az erőnlétem vagyis állóképességem
mondjuk bemelegitőkör után már bedurran az alkaromm
Fussál az elég jól hozza a kondit,megnő a tüdőkapacítás több oxigén jut az izmokhoz tehát jobban bírod a kiképzést
hát ÉN nem adok NEKED tanácsokat, hülyén venné ki magát. Talán jövőre, addig megtanulok kanyarodni.
nekem erőnlétem nem akar javulni.....máson érzem a fejlődést, tempót, mindent.....de erőnlét nem javul
Ha 250 lenne, itt lobogtatnám a pénzt...

Nem cserélünk képeket-videókat msn?
inkább a 09 esre cseréld
sokkal jobb futómú,vaddisznó blokk
látom vannak itt dealerek is:)2006 kx450em van.2008 450 csere érdekelne.
kaktuszpeti meg többiek,ha tudtok valamit engem érdekel.lényeg,h minél újabb legyen.ja és nem fogok 3hónap múlva reklamálni:)
Nah, a FőBaB meg a CR a kuka mellett, igazi belevaló járgányaim vannak.