Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szimering csere vagy takarisd ki,olaj töltés,sztem
Én is yamitam sokáig de, túl drága ....ha csak ezt meg az enyémet összeveted hamar rá jössz miért, és a Suzuki is már van olyan tartós mint a kékség
hello! nem tudja valaki h mit csináljak a telómmal ha kifolyt belőle az összes olaj és most nagyon puha?
okés oké
Bár szívem a yamira húz, de ha nem lesz olyan ár érték arányos akkor suzukilink
Jó addig simogatom,tavasszal várunk .....most már nem használom, sztenderen van egy hónapja, van másik teszt gép
hát az enyémet el paszolom, akkor tavasszal meg lesem mindenféleképpen..
Itt rám a kicsike, menne már csapatni valakivel
Az enyém is eladó, Sanya meg van még a motomixes teszt motor?
Boldog, Békés Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
hello!
Eladó egy Suzuki RM 250-es cross moci, 1998as évjáratú, esztétikailag kiválló állapotban van, a motorban pedig a 2-3 fogaskerékpár megadta magát, így váltóhibásan az ÁRA: 250 000 FT
msn: ser_zo@vipmail.hu
email: serfozo@vipmail.hu
Hali! Van egy szép állapotú Kawasaki KX 250esem(1998as) és mivel most a szürke téli napokon nem tudok mit kezdeni ezért, ha valakinek van egy '98astól fiatalabb Honda CR 250ese vagy YZ 250ese és ésrekelné egy cserebere, úgy hogy ráfizetnék esetleg, akkor irjon. Ha érdekel esetleg valakit akkor irjon és megy kép+leirás.
UI: Kellemes Karácsonyi ünnepeket és boldog új évet
nekem is annyi volt kb. mint amit Te említettél. nem sokan voltak. én is elgondolkodtam, hogy betolom vhová, azt jön egy új vagy 08 as... meglátom.. amúgy YZ250F '03.
Szanit talán el tudom érni, meg Bubut is. a többiek meg majd csak...
na ide!az előbb elirtam és úgy pont az ellenkezőjét jelentette
ne ide:)
Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek, És boldog új évet!
Szewa! Szart sem ér!A legelső mosásnál lejött,a leges legelsőnél! Az eggyik cimborám vette meg a mocit, de ha nem rakta volna fel a matricát mx2,akkor is elvitte volna.Pont akkor kezdett mocit keresni!
Helly!
Bocsánat, elnéztem... de télleg
Csókokol, ez az az endurós topik, ami baromira szokott pörögni?
Csináltattuk, én nem tudok. De elég sok szín van!
Photo by TG
Te tudsz porfesteni?Vagy ugy csináltattad?Fasza lett!
Szasztok! Eladó Kawasaki KXF 250/450 06/07-es Polisport hűtőidom pár.Originál állapotban, zacskójában 2x lett kibontva és visszarakva.Ára:6000 FT vagy minimum 80%-os első cross gumira cserélném.Budapest

Csak telefonnal csináltam képet, de nézd meg majd élőben!
Szevwasztok!