eladtam két hete a triál motoromat egy barátomnak, aki most télen evvel készűl fel a jövö évi red bull romaniacsra,,
ugyhogy az idén télen marad a szöges gumi gyártás,,
te is láttad mekkora mákja volt hogy ott volt a korlát! és nem tanult belöle! arcoskodott tovább!nesze neked!
a nevetség tárgya volt még mikor az ajándékokat dobálták az universalmotorosok és ahogy harcoltak egymás ellen az emberek pár ezres mez+pénztárca+matricáért!
na látod! ezért fizetsz 10rongy nevezést hogy ha összetöröd magad! "szétröhögjék magukat rajtad" szerintem semmi nevetséges nem volt azon hogy borkának szétment a válla! meg egy csomo motorban lett több 10ezer kár!
Az én gumiszerelő vasaim kb20 cm-esek ezekkel szerelem vagy 10 éve mindig a gumikat, lényeg a szerelési TECHNIKA...volt, hogy supermotó versenyen 10xgumiztam 2 nap alatt, az mennyi is gumisnál 10x1500 kb ...mondjuk nem a pénz hanem baszná az agyam hogy nem tom + csinálni
Nekem kéne odamenni...egyrész fogalmam sincs a pályáról, tehát nem tudom, mit kockáztatok, másrészt a motorom ér kb. 280ezret, harmadrészt nem zavar, ha néznek az emberek, rendezők stb, a mentősöknek külön örülök, ha le sem veszik a szemüket rólam
igy van! amugy szerintem nem fog ez sokáig tartani! idén nem jött le se Grill se Hulyó nem volt egy ugroshow! a jegyárak az egekbe(1900) kétévell ezelött egy ezrest kértek nemlehetett a nézötéren megállni annyian voltak! most meg talán a vasárnapra lehet azt mondani hogy voltak! én egy amatör motorosnak tartom magam nem is tudok többet saját magam szórakoztatására motorozok! de a rendezővel egyetértek hogy aki 3000ember elött beválalja ezt a pályát beválalja hogy összetöri magát meg a 1.5millios motorját végignyomja a 2napot arra ne mondjuk hogy amatör!
ugyhogy az idén télen marad a szöges gumi gyártás,,
a nevetség tárgya volt még mikor az ajándékokat dobálták az universalmotorosok és ahogy harcoltak egymás ellen az emberek pár ezres mez+pénztárca+matricáért!
kiváncsi vagyok jövőre mennyi lesz a tömegsport...
tavaly 6 volt..idén már 7...remélem jövöre nem lesz 8....
jer crossolni hétvégén
ha nem esik,akkor lehet elnézünk nyáregyre...vagy bugyi
jön jövőre az új?