Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt csak a Franciák tudják felülmúlni
Kétszer voltam náluk, hááát...én műszaki pályán mozgom, egy világszinten piacvezető cégnél, meg is döbbentett kicsit az az átláthatatlan káosz és szervezetlenség, amit láttam. Egy amcsi vígjáték jutott eszembe, a címe az volt, hogy Senki nem tud semmit... (Nobody Knows Anything) 2003 , rendezte:William Tannen stb...
Iszonyat sok cuccuk van, mint egy török bazár, teljes bizonytalanság, az eladók mintha nem kommunikálnának egymással, vagy nem egy nyelvet beszélnének (bizonytalan matatás: ...valahova ide tehette kollegám, vagy visszarakta? vagy van nekünk olyan? nem is tudom...stb...)
Nekem személy szerint nagyon ki van a bucim az universalosokkal, eddig valahányszor rendeltem mindig rájuk kelett szólnom. október elején rendeltem 1 rezot, azóta is küldik ha nem hívtam öket fel érte 10xer akkor 1xer sem.
ha sokat rugdosod cipőben, rá fogsz jönni. Fáj és kész
Nekem pl. kiszakadt az edzőcipőm talpa egy CR250-estől. Pl. állj egy szobalétrára papucsban 5 percet.
amúgy mér nem szabad berugni motort cipőben?Márminthogy azt hallotam hogy csak csizmába.De mér?jó hogy visszaüt de leveri a lábamrol a cipőt?
Szevasz mindenkinek!
Nemtud segiteni nekem valaki abban hogy a teremcrossrol ami most volt hétvégén, a Rider fotókat hova töltik fel? vagy hogy kivolt a fényképész ott?és annak a honlapját, nemtudja valaki?
ha tudtok ezzel kapcsolatban valamit vagy van fotótok egy 35-ös suzuki rmz-ről:P akkor a kotyomxfreeride@hotmail.com ra küldjétek már el.
előre is kösz
csumma!
Ez így van!
igy képről csak a dekni kopásából lehet valamennyit leszűrni.valamennyit.de persze ez még nem garantálja,h nem vérzik a lelke
jogos
Az ára jó, csak a tulaj azt mondta, hogy a szerelő fordítva tette bele az olajszűrőt ezért nem volt olajzás egy darabig! Ezért "valami" hangja lett de nem olyan vészes! (gondolom) A múgy már egy hónapja árulja szerinted miért nem tudja eladni, ha olyan olcsó!
persze.havernak kellene.van nekem motorom.de nem rossz ár,nem?a felújítás meg mindig benne van a pakliba ha többért árulják ha nem.meg kell nézni....
4 szelep dugó hajtókar csapágyak cirka 140 alsó hangon és a munkadíj nincs benne.
meglepő...
ha van számla az sem jelent semmit ugyhogy nyugodtan lehet számolni a felújítással
ha nincs bizonyiték (számla stb..) akkor kell...
Meg ha oda van írva akkor is .
hát jó ár de ahhoz felkell ujitani tejles blokkját ha nincs odairva hogy "felujitott blokkal eladó.."
itt a képesmotoron van egy 2004 rmz250 550ért.az túl jó ár érte,nem?
ezt a szöges-gumi gyártást hogy nyomod? mert csinálnék magam is egyet - van rá elméletem, csak nem tudom hogy gyakorlatban hogyan működne, ha van már tapasztalatod a témában, esetleg megoszthatnád
mien outletosok?Az hol van?Vagy vmi internetes bolt?
Azaz ...13 pezó ha megfelel ....beszarás ez ,hogy tapadt
baz outletosok jol lenyomták az árakat! 110es crossgumi 8rongy fékbetét 2 didert2 lánc 12! nofear sisak 15! ingyenmatrica!
szerintem tudok rá embert,, amugy michelin X 11-es,,,? mennyiért adnád,,?
Akkor neki nem köll