Szeva. Nekem ilyen van. Megveszed? Nem adom
Nincs vele baj. Szeretem. Jó a váza, fordulékony stb stb stb.
2003 előtti ne mvennék, mert az még a régi modell. A 2003 és a 2007 között apró különbségak vannak csak..
Az a baj, hogy sok régebbi kiadású emberben benne maradtak azok a régi versenyekről kialakult kép, hogy ott milyen nehéz felmenni meg ilyesmi, persze cetkákkal biztosan az volt....de most már ezek a mai motorok nem szabnak határt senkinek, csak a gázt kell húzni és kicsit a régi beidegződéseket elfelejteni...sztem a gyáli pálya sokkal durvább pedig az eléggé vízszintes de, mikor nem látsz ki a hullámok közül akor sorban szedi áldozatait...ha csévet rendszeresen karban tartják super...nem mostanról van szó hanem tavasz körül
hivhatod te is ha akarod, ,,: 06 20 944-5206 , Rigo Karcsinak hivják, a magyar triál sport eggyik legrégebbi oszlopos tagja, azt mondta érdekli a dolog, beszéljétek meg Százhalombattán lakik, de sokat mozog pesten.
hüje nem azt mondtam, hogy a legnagyobb dagonyázó időben hanem azt,hogy mikor még nedves a talaj...egyébként vasárnap is voltunk és semmi extra, és voltak olyan srácok akik most voltak először ott és nem a gázkarletépős fajtából ....kókán ilyenkor meg abszolút nem lehet menni mert nem olyanok a pálya adottságai, ez azért jó mert eléggé homokos és a vizet gyorsan Elissa
Én nemtudom milyen a pálya,de szerintem ettől izgalmas a dolog...pl: Az adrenalinnarkózis egy betegség.Ennek a fajta függőségnek több ok is lehet kiváltója, mint például a szervezet alacsony szerotomin, dopamin termelődése.Egyesek ezt szándékosan veszélyhelyzetek keresésével igyekeznek pótolni.Ilyenkor az emberi szervezet,hatalmas dózisban adrenalin hormont termel.Az adrenalin rendkívüli mértékben fokozza az éberséget, rövidíti a reflexidőket és bizonyos drogok hatásaihoz hasonlóan feldobottság és boldogság érzést okoz…ideig óráig…és megint kell.
bravó, alakul ez mint púpos gyerek a prés alatt ....lehet edzeni rajta 7köznap kedd, csütörtök, 7végén meg mindig, általában faján meg van túrva, új üzemeltetője van, végre és lát a dologban fantáziát
Érdeklődök, hogy kinek teccene egy komoly és híres cross pályán 2009ben egy jó kis verseny, az időpont még nagyon képlékeny, valószínű tavasz vagy ősz lenne a legjobb amikor még eléggé csapadékos az idő és más talajviszonyú pályákon ezt még nem nagyon lehetne kivitelezni, ja a Piliscsévi pálya lenne az, kicsit elbutítva....ott aztán ki lehet motorozni bármelyik gépet, még néha a 4. is kell, és mióta rendszeresen karban van tartva jókat lehet menni nagyon, mert nem jönnek ki azok az ős hullámok ...
Nincs vele baj. Szeretem. Jó a váza, fordulékony stb stb stb.
2003 előtti ne mvennék, mert az még a régi modell. A 2003 és a 2007 között apró különbségak vannak csak..
Szóval, ajánlom.
Elkezdtem újra összerakni a CR-m!