Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok köszikú
Szeva. Nekem ilyen van. Megveszed? Nem adom
Nincs vele baj. Szeretem. Jó a váza, fordulékony stb stb stb.
2003 előtti ne mvennék, mert az még a régi modell. A 2003 és a 2007 között apró különbségak vannak csak..

Szóval, ajánlom.
erre még nemkaptam kielégitő választ
Szevwasztok!

Elkezdtem újra összerakni a CR-m!
Az a baj, hogy sok régebbi kiadású emberben benne maradtak azok a régi versenyekről kialakult kép, hogy ott milyen nehéz felmenni meg ilyesmi, persze cetkákkal biztosan az volt....de most már ezek a mai motorok nem szabnak határt senkinek, csak a gázt kell húzni és kicsit a régi beidegződéseket elfelejteni...sztem a gyáli pálya sokkal durvább pedig az eléggé vízszintes de, mikor nem látsz ki a hullámok közül akor sorban szedi áldozatait...ha csévet rendszeresen karban tartják super...nem mostanról van szó hanem tavasz körül
aha aha aha aha
lehetne az a neve a futamnak, : BIG Adrenalin drogosoknak, piliscsévi hoolvadás futam,,
ALAP 1baj van...hogy mindig többet akarok és én ebben a betegségben szenvedek az 100%...de semmiképpsem akarnék meggyógyulni
hivhatod te is ha akarod, ,,: 06 20 944-5206 , Rigo Karcsinak hivják, a magyar triál sport eggyik legrégebbi oszlopos tagja, azt mondta érdekli a dolog, beszéljétek meg Százhalombattán lakik, de sokat mozog pesten.
na piliscséven sárosban adagolhatod magadnak azt az adrenalint szivlapáttal, jo sokat,,
azaz
hüje nem azt mondtam, hogy a legnagyobb dagonyázó időben hanem azt,hogy mikor még nedves a talaj...egyébként vasárnap is voltunk és semmi extra, és voltak olyan srácok akik most voltak először ott és nem a gázkarletépős fajtából ....kókán ilyenkor meg abszolút nem lehet menni mert nem olyanok a pálya adottságai, ez azért jó mert eléggé homokos és a vizet gyorsan Elissa
Én nemtudom milyen a pálya,de szerintem ettől izgalmas a dolog...pl: Az adrenalinnarkózis egy betegség.Ennek a fajta függőségnek több ok is lehet kiváltója, mint például a szervezet alacsony szerotomin, dopamin termelődése.Egyesek ezt szándékosan veszélyhelyzetek keresésével igyekeznek pótolni.Ilyenkor az emberi szervezet,hatalmas dózisban adrenalin hormont termel.Az adrenalin rendkívüli mértékben fokozza az éberséget, rövidíti a reflexidőket és bizonyos drogok hatásaihoz hasonlóan feldobottság és boldogság érzést okoz…ideig óráig…és megint kell.
oké híjjon 06209724729
bravó, alakul ez mint púpos gyerek a prés alatt ....lehet edzeni rajta 7köznap kedd, csütörtök, 7végén meg mindig, általában faján meg van túrva, új üzemeltetője van, végre és lát a dologban fantáziát
ÉÉÉÉs,ez ien versenyszerű lesz,mert csak akkor megyek max csak úgy motorozni nemmegyekel ien mesze
hűje, a piliscsévi brutál leugrok szarrá ázott sárosban,,elég bevállalos,,
sanya lene érdeklödő a triál gumára,,
ilyen lehetŐsÉget kinemhagyok vazze Énis bennevagyok
Én is megyek mozgó akadálynak.
Tuti benne vagyok, csak párszor edzeni lehessen rajta mert soha sem láttam a pályát
Már megéri
1 embőr már van
én benne vagyok
Érdeklődök, hogy kinek teccene egy komoly és híres cross pályán 2009ben egy jó kis verseny, az időpont még nagyon képlékeny, valószínű tavasz vagy ősz lenne a legjobb amikor még eléggé csapadékos az idő és más talajviszonyú pályákon ezt még nem nagyon lehetne kivitelezni, ja a Piliscsévi pálya lenne az, kicsit elbutítva....ott aztán ki lehet motorozni bármelyik gépet, még néha a 4. is kell, és mióta rendszeresen karban van tartva jókat lehet menni nagyon, mert nem jönnek ki azok az ős hullámok ...