Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok!
uhh,hogy lopták el?
Sziasztok!

Egy crossos barátomnak ELLOPTÁK a motorját Komlón! Yamaha 2005 YZF250 kék alapon piros matricával. Ismertető jelei: fekete fényezett kerék, Doma kipufogó, ASV karok(fekete), ha valakinek feltünne egy hasonló motor, esetleg gyanús lenne, kérem értesítsen.

Előre is köszönöm!
Tényleg jó motor ez,jól ismerem a volt tulaját, mentem is a mocival anno. De szerintem nem egy évesen vette....
sziasztok rmzések most vettem egy k8 as rmz 250 és fogalmam nincs hogy kell beinditani könyen nektek már biztos nagyobb tapasztalatok van benne kérlek segitsetek elöre is köszönöm üdv
Csőőőő skacok!
Van egy nagyonpatent AKCIÓS áru CR125 ös mocim,ha valaki motort akar venni ajánlom neki mert nagyon jó a moci,egy 56éves autószerelöé volt 1éves kora óta,figyelve lett rá!Link:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
jól beszivárog a gyűrűk közé
atsz:
kössz a választ az igazság az hogy elmentünk és megtaláltuk (szerencsére) jo volt a pálya is ez a kis eső éppen kellet neki! jövöhétenis debrecenbe megyünk az tuti 100!
Oké... De ez elvileg O gyűrűs, de mivel FB ezért ahogy máshol néztem ez X gyűrűs... Honnan lehet megtudni hogy O vagy X gyűrűs?
Szép pirosra sül
Ez lenne a hivatalos karbantartása egy gyűrű nélküli láncnak. A zsír megolvad és bekerül a görgők belsejébe, majd lehül és ott is marad. A láncspray csak felületi kezelés. Ha jól emlékszem, faggyúban kéne kifőzni. Legalábbis régen ez volt.
Forró zsirba? Mért attól milesz vele?
Sámsoni úton kifelé a helységnévtábla előtt jobbra aztán be balra a földútra
De már gondolom késő,mert ma mentél motorozni...
JA, az FB az erősitett, az pedig annyira nem rossz lánc. Én beletenném forró zsírba
Sziasztok!

Eladó 2 db teljesen új protektoring!

Védi az egész felsőtestet, extra kulcscsontvédős!

Méret: XL és XXL!

Ára: 19500 ft!

Hívj!

06 20 521 84 99

nyizesedes@freemail.hu
Nekem nem HTP-s van direkt megnéztem, hanem Iris 520 FB. Csak hát szegényke egy kicsikét berozsdált De megyek vele 2 kört és majd csak kijön aminek kikell
egy nagy gond van Iris lánc vásárlásakor, hogy általában az ún. HTP láncot veszik meg mert olcsó. holott a HTP kisteljesítményű négyütemű motorokhoz való. A DID el is ez szokott lenni a gond hogy megveszik a legolcsóbb O gyűrűs láncot és fikázzák hogy szar, holott a leírásban benne van hogy mondjuk 30le ig. Tehát a láncszakadás sokszor a nem megfelelően megválaszott lánctípus miatt van.
Hello emberek a debreceni crosspálya merre van nagyon fgontos lenne kössz!
Szasztok!

Ma voltam pálya közelébe de nem kapartattam ,mert még járatom!

1 tankot kipüfögök és már vágtázok is!
Bírom azt a pályát, nagyon jó ...csak lenne közelebb 1 kicsit
helo,Ha valakiknek motorozásra támad kedvük,a Visontai pálya,most remek állapotban van.nincssár,de nemis porzik.a legideálisabb!www.mxvisontacross.eoldal.hu
Sziasztok!2002 yz125-re keresek nikasilos hengert,vagy esetleg sérült hengert!
Egy fos! Meg ne vedd!
Hali!
Lehet hogy vennék egy keeway exceed 200 ast.
Milyen a minösége ( nem nagyon merem be válalni a kinait)
Birja a kiképzést, esetleg az endurozást, Krossz pályát?
Csaó! Tudja valaki ,hogy a 06évj. rmz-450-en milyen karbi van. olyan keverékszabályzó csavart szeretnék amit csavarhúzó nélkül , kézzel lehet állitani