Van egy faja kissámlim, acél szerkezet, fa ülőke, amúgy zsír, főleg mert ingyen van. DE szívesen adnék egy taposós motoremelőért 4ezret, használtan. Ennyit szánok rá. (az újat meg sajnálnám összecseszni amúgy is )
A segitségeteket szeretném kérni mert ellopták a motoromat komlorol.Ez egy 2005 ös Yamaha yz250f tavaly 621 es idén 931 es volt a rajtszámom.A dél kupában indultam párszor.Ha bármi info a fületekbe jutna hivjatok légyszives! Tel számom 70 3645 102 A motor legfőbb ismertetőji Doma rendszer fekete szinterezett felnik,új idomszett és matricaszett hullámos nagy féktárcsák elöl kék fém fékcső.
Tegnap vettem magunknak egy Patrikosat, annyira dícsérted, ma este kinyírjuk szegényt. Hogy tényleg finom-e.
Na, amúgy crossmotorhoz motoremelőbak kell.
Valakinek nincs egy felesleges taposós motoremelője?
Már vagy fél éve ígérik nekem, hogy hoznak, és sehol semmi. El"lapos"odott a dolog
Hm? Nem baj, ha használt, vagy a falapja kopott, némi pénzt vagy alkatrészt is adok cserébe, ahogy alakul.
Autókat is elég érdekeseket csinálnak, hihetetlen, hogy a Renault Twingo-t és a Renault 19-est ugyanaz a nép csinálja, mint a többi, "kevésbé megbízható" modern elektronikai káoszt
Vagy csak a környezetem ennyire francia autó gyűlölő? Nekem minden szarnak elmondták már az összes gall márkát, míg én a fenti típusokkal évekig jártam tankolással és izzócserével.
Mennyire jók, vagy rosszak az AXO RC6-os csizmák? Vetélkedhetnek egy Oxtar TCX 2 Proval, vagy Forma Dominator-ral?
Van valakinek tapasztalata az AXO-val?
_450fc_2004
kiufogó: 0,17-0,22
Nem tudja valaki mennyi a szelephézag hidegen egy KXF 250(2005)-nek?
Sziasztok Srácok!
Gyeizse Zoli vagyok,vagy ahogy az Ati hiv a Pöri.
A segitségeteket szeretném kérni mert ellopták a motoromat komlorol.Ez egy 2005 ös Yamaha yz250f tavaly 621 es idén 931 es volt a rajtszámom.A dél kupában indultam párszor.Ha bármi info a fületekbe jutna hivjatok légyszives! Tel számom 70 3645 102 A motor legfőbb ismertetőji Doma rendszer fekete szinterezett felnik,új idomszett és matricaszett hullámos nagy féktárcsák elöl kék fém fékcső.
Segitségeteket előre köszönöm!
Zoli
Na, amúgy crossmotorhoz motoremelőbak kell.
csak szolni akartam, h Spongya Bob oriasi sikert aratott
Már vagy fél éve ígérik nekem, hogy hoznak, és sehol semmi. El"lapos"odott a dolog
Hm? Nem baj, ha használt, vagy a falapja kopott, némi pénzt vagy alkatrészt is adok cserébe, ahogy alakul.
Vagy csak a környezetem ennyire francia autó gyűlölő? Nekem minden szarnak elmondták már az összes gall márkát, míg én a fenti típusokkal évekig jártam tankolással és izzócserével.
Van valakinek tapasztalata az AXO-val?