HÜ HA! VEKERI? HÜmm!
Ezek a versenyzők még sohasem vekeriztek mivel versenyekre járnak és edzeni is jég PÁLYÁN nyomatják!
HAsznált gumiból is kitünő szegecs gumit lehet fabrikálni!
AZT halottátok hogy a Magyar jégmotorosoknak a LE /súly a legerösebb! És azt hogy 5-6 Mp alatt 100-ra nyomatják jégen a verdát!
Szar lehet!
én úgy tudom hogy új gumibol lehet csak szögest csinálni mer ha kopott akkor kiszakad belőlle a csavar(nem biztos de én ezt hallotam)amúgy itt szokott lenni a vekerin a csapat gyakorolni debrecenben.
Régebben DT-m volt azon is szakadt el a lánc :) Azon mondjuk volt minden láncvédő meg minden de a gyújtásdeknit szétkapta 1 kicsikét... szerencsére nem ment bele a dzsuva meg a viz, mert amúgy kb 1 évvel később néztem meg hogy mivan ott és akkor vettem észre :) Amúgy a DT a legkirályabb :D 70000km-el adtam el és még bontatlan volt a blokk és ami a pláne hogy a henger falán szinte karcolások sem voltak :D:D:D
Szóval : "Van a motor, meg a Yamaha"
én gyorsasági motoron láttam a láncszakadás nyomait és ott szerencsés is volt mert "csak" a lengővillába mart jócskán bele.Szerintem ha fel is rakod ne nagyon cibáld neki.
láncról:nekem csapta már szét a gyujtásdeknit meg a fél bolkkot.próbálkoztam fémragasztóval meg mindennel gyógyitani az öntvényt,de sose lett belőle motor.apró pénzért leadtam valakinek,de nem tudom,h ő tudott e kezdeni vele valamit
másik lánctéma:én fogtam már ki kamu did láncot.ugyanolyan doboz csomagolás meg minden.pár motorozás alatt elnyúlott meg ebből adódóan a lánckereketet is elkoptatta.a boltos haver volt de már nem emlékezett melyik beszálitótól jött.
hűtő légterelőt nem tom honnan lehet rendelni,de nekem is kellene
Na ha már úgyis irok akkor kérdezek valamit :) Valaki nem tud '98as 250es KX-re légterelőt (a hűtő elé azt a kis műanyag kakit) ? Mert elhagytam az egyik oldalról és nem akarok hogy a hűtőnek baja legyen.
Hát jó... most ez csak átmeneti megoldás ugyanis ami most van rajta az igen csak ócska... 2-3 helyen meg van törve és már szinte a teteje egyenesre van kopva... szóval attól jobb :)
azért mondtam mert én se sok jot hallottam az irisröl! nemis nagyon forgalmazzák! állitolag tul van edzve és nem nyulik hanem szakad! de ahogy érzed! egy 250es motorra már csak d.i.d! az a tuttti
Nem a lánc szakadása lesz ott az olcsó mutatvány, hanem amit szétver, mikor szétszakad, legjobb, ha a motort, a rosszabb esetről Paja haverom tudna mesélni, akinek hiányzik a fél vádlija a jobb lábán.
fujd átt wd40-el vagy 10percig hagy álljon rajta utánna adj neki sterimoval! tiszta rongyal töröld átt a láncot! és fujd le lác sprével (motorex nagyon jó!) mire akarod rakni a láncot? 40le felett felejzsd el mert szakad mint állat!
Hali! Vettem egy Iris 520as O gyűrűs láncot haveromtól mivel használt volt stb... berozsdásodott én meg megvettem tőle mert szinte új. Miben lehetne ezt kiáztatni belőle, hogy a gumi gyűrűket ne szedje szét?
Várom a válaszokat!
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek elfekvőben valami 4 ütemü cross kipufogo vég dobja ami elado nem horror öszegért?
Nekem DRZ-m van arra egy gyári cross szerintem ráalakitva hibátlan lenne.
Kulcscsontvédős Protektoringek 19900 ft
UFO kézvédők 9990 ft
és Tarajos cross sisakok 19990 ft
Eladók!
Teljesen újak, több méretben a készlet erejéig!
tel: 06 20 521 84 99
nyizesedes@freemail.hu