Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogyhogy?
Szervízben van?
Az nem jött össze
Kényelmes srác lehetsz , van kb 10 perc egy gumi csere, vagy te a gumishozjárófajtavagy ...1ébként volt első triál gumám, ha írod az üzi falra, hogy köll biztos küldtem volna pár ezerért
bergel nem mehettél?
Nem tudtam17-es kereket szerválni az eremzébe, így maradt a cross
kössz szépen! de biztos vagyok benne hogy többet nem lessz ilyen gumikra szükségem! hátulra 19es salakot raktunk!azzal nem volt baj
Az a nagy harci helyzet a nyír1házi terem crossal, hogy ez tényleg nem hasonlít6ó semmihez sem, már régen is voltak itt nagyon nagy nevek(Eric Richo slo többszörös bajnok +magyar bajnok,Ivánfy Kornél színtén)+ még sok külföldi jó versenyző és ha nem tudtak erre ráállni , akkor azok mind hazamentek már az elején de, aki maradt és rá tudott hangolódni ennek a ritmusára azoknak nagyon bejött ez a fajta verseny ....régen mikor még a tél november elején jött, nagyon klassz volt egy kis mocizás a versenyzőknem + a nézőknek is eseménydús volt a 2 nap....sokkal több versenyző volt + néző( igaz most is volt sok induló csak fordult a kocka az úgynevezett amatőrök felé de ha ez nem lenne bevezetve akkor lenne vagy 10 induló )vagy szegény profikat kellene otthon hagynil
veled ment szerintem...te képeden lóg be a feje
hátso triál gumim 18 colos van, ingyé ha kell, elsö sajna nincs,,,
pont swatos mellett depoztam! hát jo vazze 9 rongy volt az elsö 12 a hátso ha lett volna akivel áttudom szereltetni talán megis veszem töle! de ilyenkor tudod nagyon jol hogy nincsennek haverok! supermotoba nyomtad?
neked meg a képen belóg a búrááád
nemtudom rohadtul elfáradtam! nemvártam meg a végét! 2nap 4*10perc edzés +4*12perc futam
elég volt biztos hogy nem megyek többet! a pálya bitang nagyon csuszik a két pup meg 70-80fokot dob elöre!
szoval hasonlitani sem lehet cross pályához! talán az elsö 20 ba bentvoltam de nemzetköz volt a mezöny nagyon sokan kiestek meg sok motor tört!
Bohuslav Svatos 711 ott árulta a zsír újjakat a folyóshown
Legközelebb szólj, van agyonig lekopott bütykös első gumim, ingyen...
zsír
hányadik lettél?
baz ott esett a hó! ilyen szar idöbe már lekell rakni a motorokat télire! ilyenkor törik legkönyebben az ember! mi teremcrossoztunk! faxa buli volt! sajna triál gumit nemtudtam szerezni elöre igy nekivágtam bütykös elsővel! nevettek is rajtam gépátvételkor hogy mitakarok! igyis elhoztam egy rajtot 3.nak 50es köridöt nyomtam kell ennél szebb! (borka ment 40et)
1,6 a 09 es ára,szerintem elég jó ár.
hát..talán valamivel erősebb a 09 mint a 08,de hát ott a gázkar...úgy megy ahogy te akarod
agyalok már 3hónapja az újon,de ahhoz mégegy ilyen motor árát hozzzá kell csapni.egy ismerősöm volt a kawa tesztnapon és azt mondta,h neki a 09 450 annyira erős volt,h nem tudott vele menni,pedig 450essel versenyzik igaz amatőr hobby szinten.2008as kxf vagy yzf kb 300-350el kevesebbért mennek azért.
az öreg lehet hogy nagy versenyző volt, de igazi nagy TETŰ lett belőle napjainkra!
A legolcsobbat
Biztos jó. Én dec. 23-án lesz egy éve, hogy krosszozok, max. heti egyszer, és powerball nélkül is egész jól bírom. Amit powerballra szánnál, tankold a motorba
powerball melyik tipusát érdemes venni? mert én is vennék egyet... ( sokféle powerball van, metal stb.. )
5 e volt. nem olcso, de utolag szerintem megérte.

Keme! Probáltam én is már mindent, de tapasztalatból mondom, szerintem jó a póverball. Az alkarom semmitől nem szokott ugy bedurranni, mint attól.
Ma a CR-em produkált egy elég furát, alacsony fordulaton behörög, meg erőtlen, de ha nyit a púder, szalad, mint a gyík...Át kéne karburálni mínuszokra?
Mert eddig (jó időben) alacsony fordulaton is meglepően nyomatékos volt, persze nem, mint egy 250, de mégis...
nekem a volt csajomnak is elég jó alkarja lette 1 év együttjárás után:)
ja és még a nyaakizma is bivaly lett