Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Sztem az a legtisztább hogy beteszel 1 képet és aki nagy Kawás az egyből megmondja h mikori!
de a legeslegeslegtisztább ha szervízbe megkérdezed motorszám,vázszám alapján
Jah bikepics... igen azzal énis próbálkoztam... csak az a gond, hogy ami az enyémen van matrica szett azt találtam 98 97 96 95 94-es motoron is És amúgy is 98-94ig szinte ugyanaz a motor.... na mind1 lényeg hogy mennyen
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ezzel a cuccal?http://shop.unas.hu/shop_artde...
A www.bikepics.com oldalon elég jól belehet azonosítani az évjáratott
Jók a yamik,is...az évjárat megtévesztő lehet néha,mert az aktuális év előtti év végi hónapokban kiadják a gépeket de , a legtutibb az alvázszám szerint, kereskedőtől lekérdeztetni
Hali! Valaki segitsen... miért van ennyire kevés YZ 250-es eladó? Túl jó és nem akarnak tőlük megválni, vagy már széthullottak ? Jah, meg hogy hogy tudnám megnézni, hogy pontosan hányas évjáratú a motorom? :S
Elvileg 98as 250es KX, de mondták már hogy ez 97-es csak... de nem tudom... segitsetek
Passz ezt nem tudom, de rmz kxf hajlamos arra hogyha csökken a szelephézag ne akarjon indulni melegen . Nekem is ezt csinálta szelep csere után megoldódott a probléma azóta hidegen melegen jól indul. Meleginditóval is szarul indul?
Most volt szervizbe és azt mndta a srác h tökéletesek a szelepek..alig kellett 1 picit állitani...
Azt vettem észre h ha a szivatot ráhuzom melegen is akkor 1 böl indul.nem a fuvoka kicsi esetleg?
Eladó egy BULL GAP'08 Skull sisak plus ajándék scott szemcsi mindegyik uj!m-es méret 20k az egész
nem 250ös?
Nákem van egy sárga 450em
Még megvan ha valaki egy fasza 125cr-szeretne jóáron!
Kaktusz tudsz 250-2t,vagy 450 es vasat ?
Vagy valakinek van eladó nagymocijjja:)!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
na a DNS minta - vagy + lett
Heh , még jó hogy enyimbe csak a kerekekben van szelep!
Hát ha nehezen indul melegen, az bizony az esetek 99százalékában szelep probléma ebben biztos lehetsz.
öö ez 2004-es. hütő alapján vettem észre
K5 -ös...nem volt vele gond..szelepeket utánállitani olajcsere +szürö..ennyi...melegen nehezen indul de ez a zsír uj nál is igy van---havernak olyan van..Az enyém most kerül eladásra autovásárlás miatt..2 együtt nem megy sajna
komlón lopnak?
örüljön,h a garázst nem vitték el!
És hanyas évjárat? Volt valami gondod vele?
2 helyen az elején megakad 1 pillanatra.aztán visszaengeded és ujra 1 böl lerugod.
Az RMZ -k nehezen indulnak sajna...Nekem is az van mndjuk nem k8
Jah... meg még telóharisnya is lehet hogy érdekelne, esetleg ha van.
Hali Bakonymotor! Kellene nekem 2 dolog :) 1. Légterelő ( kép-ben ottvan) 2. pedig valami olcsóért tanksapka szellőző csővel! Ha van valamelyik irj e-mailt! feenzor@gmail.com
sajnálom, még mindig nem került meg?
Sajnálatos
Nagyon gyorsan a garázsból, egyik éjjel.