Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

összesen 8 ma...amúgy egészségesen már simán megy 8 kör egyben.
hát,rajtam csak egy pulcsi volt meg egy mellény...de elég volt
szabi mindig jó...hiába beteg
Azért jól fel voltatok öltözve...

Jobbulást!
8kör? lassan tényleg meglesz a versenytáv...
köfi.
de nem bántam meg, a törött fékolajtartályomra mondom
Megér egy hét betegszabit a mai nap!
ejjha..az nem túl jó...
jobbulást brada
jah, ennyire jó vagyok. Onboard. GYALOG
Miután 6-8 kört megtettem, és azt hittem, elájulok, inkább körbesétáltam fényképezni.
onboard fotó? bugyi leghuplisabb részén....gratu!
Állat...mintha takony lógna az orromból...Faisst: 38.9
együtt voltunk
Jól van, akkor csak én vagyok papírból, a másik topicban is láttam havas képeket

(na jó, időm se lett volna )
Sziasztok, itt Torok Gyula (dás)...megvolt az első motorozás, hetihetes jelleggel: Havas...
Köszi Mizu, motoroztok ebben a hidegben?
van egy '98as 250es kx-em, ha érdekel irj! E-mail: feenzor@gmail.com
csáó 2t 250-es crossmotort keresek yamaha yzf-400f cseréjével.
Csak neked
Jó is a 2T! Én sokszor elgondolkodom négyüteműn, hogy azzal esetleg jobb lenne, aztán rájövök, hogy 1.nincs pénzem , 2. szeretem a motoromat
Sok motort eladtam már, régóta csinálom. Nem volt még senkivel sem gond. Mindenki megérti, hogy használt motort vesz, amire még új korában sincs garancia. Van kis kivétel köztük. Én megtaláltam. Becsuktam a kaput és otthagytam őket az utcán.
semmi nem tudnak csinálni, ne foglalkozz velük.
vannak ilyen bepróbálkozós emberek, jártam már így én is...
Így van, de szerintem azt sem ennyi idő elteltével.
Anyuka fenyegetett az Apeh-al, hogy van ismerőse és nekem végem! Bizonyítsam be, hogy ennek a motornak az alkatrészeit honnan "loptam" össze, meg garantálják, hogy én itt több motort nem fogok eladni!
a kis ravasz, vissza akarta szerválni a saját kotláját,,
azzal a sajtcédulával pontosan a seggét törölheti ki, amivel lehetne fenyegetőzni az egy részletes hivatalos műszaki szakértői vélemény, ami nem öt forint, és nem is biztos hogy a biroság elfogadja, mert lehet csináltatni ellen műszaki szakértői véleményt,,