Ha valakinek, vagy valamelyik ismerősnek, vagy ismerős ismerősének a polcán árválkodik Showa 47U teleszkópba való rugó, akkor jelezze, mert vevő lennék rá.
Az első rugó mérete 42,7 X 493mm 0,42 N/mm erősségű, vagy esetleg lágyabb.
A hátsó rugó mérete 66,9 X 64 X 267mm 4,8 - 5 N/mm erősségű lenne a súlyomnak ( és a tempómnak ) megfelelő.
Az rm 125-ösöknek ez a szériában szerelt rugója.
Ha valaki tud bontót, vagy forrást, akkor előre is köszönöm.
Szesz menö, hát nem kiabállom el de az enyém az kifogástalan, amiket néztünk 7-végén hát píha. nekem volt 1 jelentkezöm remélem komolyan gondolja . Aztán már megyek is a suzkáért
Hallo mindenkinek!Mostanában ahogy nézegetem az eladó motorkat egyre jobban mindegyiknek megy le az ár!Van amelyik már 100ezerrel olcsóbb mint novemberben!Én nem tudom,de most lett felújítva a 99-es 25-ös Yz-m és ha elakarnám adni nem hogy 451-ér,de 350-ér se tudnám eladni!Kiváncsi leszek meddig csökken a Világválság miatt a vasak ára!
kössz, kössz ....ezek a karbantartási dolgokat tudom kiszoktam minden motorozás után mosni a sajátomon a légszűrőt de nemajánlom a brigót az megmarja. inkább benzin na mind1
Nekem volt 2-év alatt3dugó+ szelep csere és használtam vettem szerintem nagyon jó motor mint a többi,de ami kell az kell neki./szerviz alkatrészek/ A levegő szürőt legalább motorozásonként mosni, én briégiciolba majd mosóporos vizben sok öblitéssel és jó nedvesre olajozni.
mivaa? neszóójábe! jah izé suzuki rm-z 250 tapasztalat vki? milyen vas?mennyire megbizható? gondolom birja sokáig hisz suzuki de mégis akinek volt/van az irhatna valami jot/rosszat joccakát és aki fáradozik nekem annak kösz
Sziasztok! van nekem egy eladó Cross nadrágom egy Fox-os 32-es méretű hibátlan állapotba ha esetleg érdekelne valakit akkor ezen a számon elér.....06-30-577-13-11 köszönöm .......
de a k8-as is szíp
Az első rugó mérete 42,7 X 493mm 0,42 N/mm erősségű, vagy esetleg lágyabb.
A hátsó rugó mérete 66,9 X 64 X 267mm 4,8 - 5 N/mm erősségű lenne a súlyomnak ( és a tempómnak ) megfelelő.
Az rm 125-ösöknek ez a szériában szerelt rugója.
Ha valaki tud bontót, vagy forrást, akkor előre is köszönöm.
email: dr...gonzo@freemail.hu
Az edelényi pályát ismeri valaki?