Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyibe fáj egy ilyen gépezet? Szép darabok csak nincs rá keret
Bízunk benne , hogy össze jön a láncreakció
Reggelt ! ! ! ! !
Rmz 450 k7,
de a k8-as is szíp
Milyen suzukit akarsz venni?
A GM hagyta jóvá szal valami igaz szerintem van benne de a legjobb szerintem még mindig a motul 800
Ha valakinek, vagy valamelyik ismerősnek, vagy ismerős ismerősének a polcán árválkodik Showa 47U teleszkópba való rugó, akkor jelezze, mert vevő lennék rá.

Az első rugó mérete 42,7 X 493mm 0,42 N/mm erősségű, vagy esetleg lágyabb.

A hátsó rugó mérete 66,9 X 64 X 267mm 4,8 - 5 N/mm erősségű lenne a súlyomnak ( és a tempómnak ) megfelelő.

Az rm 125-ösöknek ez a szériában szerelt rugója.

Ha valaki tud bontót, vagy forrást, akkor előre is köszönöm.

email: dr...gonzo@freemail.hu
Szesz menö, hát nem kiabállom el de az enyém az kifogástalan, amiket néztünk 7-végén hát píha. nekem volt 1 jelentkezöm remélem komolyan gondolja . Aztán már megyek is a suzkáért
Miért marná meg ?Ha kb100 mosásnem tett tökre egy szűrőt akkor jó a módszert
Hallo mindenkinek!Mostanában ahogy nézegetem az eladó motorkat egyre jobban mindegyiknek megy le az ár!Van amelyik már 100ezerrel olcsóbb mint novemberben!Én nem tudom,de most lett felújítva a 99-es 25-ös Yz-m és ha elakarnám adni nem hogy 451-ér,de 350-ér se tudnám eladni!Kiváncsi leszek meddig csökken a Világválság miatt a vasak ára!
Ezt kicsit összekeverted...a legjobb a spec mosószett
kössz, kössz ....ezek a karbantartási dolgokat tudom kiszoktam minden motorozás után mosni a sajátomon a légszűrőt de nemajánlom a brigót az megmarja. inkább benzin na mind1
Nekem volt 2-év alatt3dugó+ szelep csere és használtam vettem szerintem nagyon jó motor mint a többi,de ami kell az kell neki./szerviz alkatrészek/ A levegő szürőt legalább motorozásonként mosni, én briégiciolba majd mosóporos vizben sok öblitéssel és jó nedvesre olajozni.
már vagy három éve lebontották ... de van mellett nem sokkal egy rallycross pálya szerűség
Nagyon tuti filmjei vannak!
mivaa? neszóójábe! jah izé suzuki rm-z 250 tapasztalat vki? milyen vas?mennyire megbizható? gondolom birja sokáig hisz suzuki de mégis akinek volt/van az irhatna valami jot/rosszat joccakát és aki fáradozik nekem annak kösz
hali! nem tudja valaki h meg van e még a Felsőzsolca melletti crosspálya?
Húúúúú vazzzzze enyire unatkozni?!
Sziasztok! van nekem egy eladó Cross nadrágom egy Fox-os 32-es méretű hibátlan állapotba ha esetleg érdekelne valakit akkor ezen a számon elér.....06-30-577-13-11 köszönöm .......
Hali! ha kellene valakinek egy endurós csizma....
ok.
Szia! Jó hogy emlékeztetsz az oldalamra ! Már vagy fél éve meg se néztem. Amúgy ha jobb lesz az idő egyeztetünk és már mehetünk is ki!
Sziasztok!
Az edelényi pályát ismeri valaki?