Minden bent van az adásvételiben, ami ráadásul nemis kézzel írott, hanem eredeti 3 példányos, nyomtatott!
Ezt a motort cseréltem vele. A héten hívott valaki, hogy ez megvan-e még, mert érdekelné! Megbeszéltük hogy szombaton jön, megnézni. Hát a srác jött, a felháborodott szülőkkel! Érdekes, nem?
jo sztori majdnem négy honap után vissza menni arcoskodni,, gondolom az lehetett az elözménye hogy valami "okos" szerelő tele beszélte a fejét, erre beindult az ember,, amugy ha benne volt az adásvételiben hogy a vevö megnézte a járművet, akkor onnantol kinyalhatja ,föleg ennyi idő után,,,
Hát ezaz! De miért csak most jelentkeztek? Azért érdekesek az emberek! Én sem megyek vissza boltba, hogy 3hónapja vettem egy kenyeret, de nem izlett! Kérem a pénzem!
Ne foglalkozz vele 3hónap alatt bármit csinálhattak a motorral nem tudnak veled mit csinálni. Pereljen be mond meg nekik, max még a perköltséget is fizethetik.
Husaberg. Ha három napon belül visszahozza, akkor visszacserélem. De eddíg egyszer sem hívtak, hogy baj van a motorral, egyszer csak jött a srác a szüleivel és fenyegetőztek. Mindent meglehetett volna beszélni, de ez a hozzáállás nem tetszett nekem és otthagytam őket az utcán. Amikor megvette, ketten megnézték, kipróbálták, aláírták a hivatalos adásvételit és elvitték.
Járt már úgy valaki, hogy 3 hónap és 20 nap után visszahozták neki az eladott motort, egy noteszba felírthibalistával, amit állítólag szakszervízben adtak? APEH-al, meg bírósággal fenyegetőzve? Kérdem én: hol voltak eddig? Miért nem hívtak sosem, hogy valami gáz van?
Féreg maradok 2T nél,nem kell nekem 4T!eddig ugyvolt nem is versenyzek,aztán a héten már motorozhattam dokik szerint,és van egy 125ccm es hondám,kurvajóvolt,csak 125ös,nagyképü leszek "kinötem már a kismotorokból":D:D:Dhihi nemám:D kell egy 250 2T az a legjobb nékem!a filing a szag meg minden,meg öreg is vagyok én már a modern 4Tdolgokhoz:D
2t 250kawa nézd teli gáznál mien szépen leül,van ám erő kifelé kanyarból:D
hát pont ijen kellet volna,a Szeb monta is még nyáron hogy megveszi azt aszem,én meg el is felejtetem,pi...ába:)jó nekem amugy a 2000-2001-2002es is csak jólegyen jóárba 250-2T a lényeg!
van elado 125 ccm pit bike és nem kinai nagyon szép álapotban nekem semmi gond nincsen vele csak kategória váltás miatt akarom eladni ha érdekel akkór irjatok a forumba vagy az email cimemre xxpc@citromail.hu ha kell küldök képet is.
elnézést a helyes írásért de sietek és nincs időm javitgani.
bocs, frissítek majd...a 90-est elboltoltam.
Van egy "95-ös", ami valójában 94-es, a fekete-fehér, van egy másik 94-es darabokban, ha összeraktam, eladom, meg van még vagy egy fél 91-esre való alkatrész
Ezt a motort cseréltem vele. A héten hívott valaki, hogy ez megvan-e még, mert érdekelné! Megbeszéltük hogy szombaton jön, megnézni. Hát a srác jött, a felháborodott szülőkkel! Érdekes, nem?